rinzen 966 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 (edytowane) @Kazuun To był minus BC2 - nie było dobrego countera na heli. Owszem, na początku można było się całkiem szybko strącić, bo nie było flar ale jak tylko je wprowadzili to gra stała się uciążliwa, bo lotki nie dość, że poruszały się ślamazarnie i trafiała 1 na 4 to jeszcze szybko je strącano. Dodatkowo obsługa AT4 do najprostszych nie należała więc i ten element odpadał. Jedyną dobrą bronią przeciwko heli była wieżyczka AA ale i tutaj rodził sie problem - była nazbyt delikatna (90% heli pierwsze co robiło to niszczyło AA) a po drugie jej rosyjska wersja to była jakaś kpina. Owszem, miała ona większego kopa niż VADS ale wymagała od uzytkownika większego skilla, bo nie wystarczyło tylko zalockować przed celem i patrzeć na wskaźnik trafienia. @Stona Fair to będzie teraz, po tym jak Dice dodało stingery i igły. Będziesz miał szansę sprawdzić się ze swoim dobrym lataniem. a kubicz nie ma haxów na nóż - on potrafi go używać, Ty nie Edytowane 17 października 2011 przez greah Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 @stona Eeeee, a to kody nie powinny znajdować się na kartkach etc w pudełku z grą? @Rinek Nóż miał swoje dziwne działania w BC2. Sam kubicz mówił, ze zdarzało mu się przeteleportować przez ścianę do środka budynku gdy dziabał kogoś przez ścianę etc. Raz wyskoczył z okna za kolesiem, diabnął w locie, a po animacji znów był na piętrze w środku ;p No i mini magnesu chyba nikt nie zdementuje. Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 (edytowane) Tak, ale on jako jedyny z nas potrafił tego użyć na swoją korzyść więc trzeba to zaliczyć jako skill. Kilka razy udało mi się zdobyć blachę wykorzystując to przyciąganie i nie powiem aby wyczucie tego momentu było łatwe. Edytowane 17 października 2011 przez greah Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 No potrafił. Nigdy mu tego nie odmawiałem Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Ja kupilem w Ultimie i nic nie dostalem jeszcze :f Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 czyli nici z grania na low aby widzieć więcej Cytuj
Stona 569 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 czyli nici z grania na low aby widzieć więcej Czyli plus dla Dice @ topic noży miał haxy wbudowane w grę ;P @ helka Nie ogarniam jak działa igła/stinger w BF3. Lokuję się na gościu, strzelam, po chwili on puszcza flary, a po kilku sekundach dostaję punkty za vech.dmg Chyba że flary puszcza za wcześciej. W BC2 AA ownuje helkę. Flary muszą być jakie są , bo skopany jest pocisk z RPGa który wyczynia w powietrzu piruety jak łyżwiarka figurowa w tańcu na lodzie. Gdyby znerfili pocisk [nie wiem, tylko 2-3 manewry,a nie że lata jak po sznurku] i dali więcej czasu na przeładowanie flar byłoby idealnie. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 I niestety z żalem informuję że już na torrentach ściągają BF3 . Prawdziwy fan kupi grę a nie będzie świnią i okradał Dice Cytuj
MaZZeo 14 183 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Niech sobie ściągają, bo i tak nie włączą. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Juz jest? Ciekawe czy wytrzymam do czasu, az pudelko do mnie dojdzie Cytuj
Stona 569 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Jest jest. Wyciekła z Rosji. Ale można ustawić angielski. Z tego co czytałem na razie pograć i tak nie idzie. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 ....i raczej prawdopodobnie nigdy nie będzie można Cytuj
Stona 569 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 (edytowane) ..ale już o opcji zmiany nazwy składu nikt nie pomyślał. Edytowane 17 października 2011 przez Stona Cytuj
Gość szpic Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 ....i raczej prawdopodobnie nigdy nie będzie można bedzie mozna Cytuj
Gość ako Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Ja kupilem w Ultimie i nic nie dostalem jeszcze :f Sprawdż w historii zamówień, ja tam znalazłem wszystkie. czyli nici z grania na low aby widzieć więcej Więcej, to że w becie nie było ultra to były bajki. Tak jak mówiłem, Ultra = to samo co high, + MSAA, pfff. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Skąd te wnioski? Z tego slajdu? o.O Bo idąc Twoim tokiem rozumowania [wychodząc z mojego założenia, że wnioski wysuwasz na podstawie slajdu ;f ] różnice pomiedzy low/med/high/ult to tylko i wyłącznie włączone dodatkowe ficzery lub nie. A chyba zgodzisz się że to nie na tym polegało. Cytuj
Gość ako Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 (edytowane) Do takiego wniosku można już dojść po artykule na geforce.com, a ten slajd w sumie też wiele mówi. Skoro te ultra miały by być czymś cudownym, to na pewno już dawno by się tym pochwalili. Nie liczył bym. Edytowane 17 października 2011 przez ako Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 @szpic Dajesz, ściągnij grę. I chcę Cię zobaczyć w Leaderbordzie w dniu jak odpale grę na co najmniej levelu 15 Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Ja kupilem w Ultimie i nic nie dostalem jeszcze :f Sprawdż w historii zamówień, ja tam znalazłem wszystkie. Kupowalem za posrednictwem allegro i nic do mnie nie doszlo, sprawdzalem maile itp. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Ja tam się nie przejmuję do momentu jak dostanę nośnik. [Czytelne ] statsy z bety. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Some men... ...just want to watch world burn. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Taka wiara powinna z miejsca dostawać bana na serwa. Cytuj
Gość ako Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Zgoda, co nie zmienia faktu że uśmiałem się jak głupi Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 No śmiech tego gościa mnie rozwalił. Cytuj
MaZZeo 14 183 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Można do Origin wpisywać kody na te DLC które dają w limitkach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi