Kazuun 221 Opublikowano 22 października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 października 2011 @morde Chodzi o to że wersję gry wybierasz sobie podczas ściągania gry z Origin xD Jak mogę sobie chińską ściągnąc jeżeli mam ochotę ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 22 października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 października 2011 To dobrze... bo juz martwilem sie, ze utkne z polska wersija jazykova . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 22 października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 października 2011 @Raptor Utkniesz jak będziesz instalował z płyty. Nie utkniesz jak będziesz sćiągął klienta z serwerów EA. Dlatego nie brałem boxa do BF3, nie brałem boxa do SC2 - bo bym w życiu płyt nie uzył to na uj płacić za nie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 22 października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 października 2011 @Raptor Utkniesz jak będziesz instalował z płyty. Nie utkniesz jak będziesz sćiągął klienta z serwerów EA. Dlatego nie brałem boxa do BF3, nie brałem boxa do SC2 - bo bym w życiu płyt nie uzył to na uj płacić za nie ;p Po czym wnosisz, że na płycie będzie tylko wersja PL? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 22 października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 października 2011 Hmmmm, a nie było tak gdzieś powiedziane? Wydaje mi się że było, ale mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 22 października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 października 2011 Nie było nigdzie powiedziane. Poprzednie wersje miały oba języki - do wyboru podczas instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 22 października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 października 2011 Nawet jak na płytce nie będzie, to prawdopodobnie gra po prostu dodaje sie do konta Origin a potem można ją już do woli pobierać. SCII miał tak samo Edziu, z konta na b.net mozna pobrac dowolną wersję językową. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 22 października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 października 2011 http://imageshack.us/f/231/bf3v.jpg/ Co powiecie na wspólne dymanie EA i aktywację przed czasem? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
dc1982 35 Opublikowano 22 października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 października 2011 Jestem za hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 22 października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 października 2011 (edytowane) Ja Wam dam! Na mnie macie czekać! Edytowane 22 października 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 22 października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 października 2011 @ako No proszzzzz, Ty mnie nie mów jak jest z SC2 xD Ja wiem, że BFa dodajesz do Origin i możesz płytę wywalić za okno. Po prostu mówię, że jeżeli na płycie była by wersja jedynie PL, to na ki uj mi ta płyta? Szkoda miejsca na pudełko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 22 października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 października 2011 (edytowane) Ładnie się będzie prezentowało na półeczce z grami <nerd> Poza tym, polska wersja zła nie bedzie, byłbym w stanie przeboleć mając w perspektywie darcie miliona gigabajtów z sieci... Edytowane 22 października 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 22 października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 października 2011 Battlefield Want to be in the Battlefield 3: Back to Karkand credits? Submit a name for the Gulf of Oman checkpoint for your chance at Battlefield immortality! https://www.facebook.com/battlefield?sk=app_121121694568521 Be advised: just a few days left to pre-order to BF3 Limited Edition, so you can receive Back to Karkand at no extra charge when it is released later this year! Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 23 października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 23 października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 października 2011 Oooo, dodali animację Nie chcę szczuć kolegów, ale chętnie bym ją obejrzał z punktu widzenia leżącego Cytuj Odnośnik do komentarza
dc1982 35 Opublikowano 23 października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 października 2011 (edytowane) No i niby za niecałe 24 h posiadający pre-load z origin i używający tej metody http://battlefieldo....ge-2#post-14295 staną się honorowymi obywatelami Indonezjii czy innego egzotycznego państwa . Spodziewam się przesyłki dopiero we wtorek także dajcie znać jak komuś się uda przechytrzyć ten drm , choć to za piękne trochę by było prawdziwe heh. Edytowane 23 października 2011 przez dc1982 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 23 października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 października 2011 (edytowane) Moim zdaniem właśnie tak to będzie wyglądało. No chyba że gra sprawdza cały czas i wtedy jednorazowa aktywacja da tylko dostęp do singla, a do multi już nie. Edytowane 23 października 2011 przez Stona Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 23 października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 października 2011 (edytowane) Tak, wiem że gameplay z X'a ale jak kogoś interesuje misja to może se obadać. http://www.youtube.com/watch?v=ITVLjNsVp3g&feature=related Sapanie FTW! Edytowane 23 października 2011 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 23 października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 października 2011 (edytowane) Już po becie miałem takie zdanie, ale ten filmik tylko to potwierdza - pod względem oprawy audio mozna mówić o nowej jakości. Nie tylko same dźwięki, ale to jak otoczenie na nie wpływa, to jest coś czego jeszcze w grach nie słyszałem. Moment założenia hełmu - w słuchawkach mega wczuwa Edytowane 23 października 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 23 października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 października 2011 @ako Jeżeli mowa o becie..... rakieta lecąca tunelem miażdży, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 23 października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 października 2011 Stary, ten dźwięk to ja sobie po premierze ustawię na starcie windowsa xD Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 23 października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 października 2011 to jest chyba jedyny powód dla którego żałuję, że nie mam dźwiekówki od Creative - EAX i Crystalizer są stworzone do takich rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 24 października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 października 2011 Transport rozladowany (a tym oczywiscie wersje na PC i X360). Zaczynamy pakowac wysylki pocztowe i kurierskie. Jutro odbiory osobiste. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 24 października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 października 2011 (edytowane) No to panowie, łykajcie 10 redbulli i lecicie. Jutro czekam na kuriera Tak się zastanawiam odnośnie wcześniejszej aktywacji. Czy to nie będzie tak samo traktowane jak kupno kluczy z Karadżystanu czy innej Indochizji na allegro. Tzn. aktywujesz sobie grę w Hong-Kongu ,a po kilku dniach gra zniknie, bo użyłeś klucza nie w swoim regionie :F edit EA has also stated that this is not illegal, it's just isn't very nice. ( meaning this is a go, but it's only a go on your own risk.) Edytowane 24 października 2011 przez Stona Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 24 października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 października 2011 Zaryzykowałem i kupiłem key do limitki na alledrogo, zobaczymy co z tego będzie. Rozumie, że jak wklepie ten klucz to będe mógł pobrać klienta z serwerów i będe czekał na unlock do czwartku ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi