dc1982 35 Opublikowano 24 października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 października 2011 (edytowane) Nie zrozum źle tylko patrzałem czy działa heh (nawet nie zabiłem/zginałem) , nawet bym nie śmiał tak grać . Kurde wiem że jestem żałosny ale mi smutno że nie załapałem się na jutrzejszą wysyłkę z Ultimy , nawet brak release na scenie żeby singla ogarnąć a na dodatek sprzedałem patent z vpn znajomemu z u.k (tam pre 28) i też już zaciąga i będzie spamował na skype "wrażenia" chlip , chlip (rozpala blunta...) Edytowane 24 października 2011 przez dc1982 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rik 13 Opublikowano 24 października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 października 2011 Aktywowałem przez VPN, po aktywacji go wyłączyłem i wszystko mi śmiga (multi działa, są europejskie serwery). Jak będziecie grali to - brikp na originie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 24 października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 października 2011 Nie zrozum źle tylko patrzałem czy działa heh (nawet nie zabiłem/zginałem) , nawet bym nie śmiał tak grać . Kurde wiem że jestem żałosny ale mi smutno że nie załapałem się na jutrzejszą wysyłkę z Ultimy , nawet brak relase na scenie żeby singla ogarnąć a na dodatek sprzedałem patent z vpn znajomemu z u.k (tam pre 28) i też już zaciąga i będzie spamował na skype "wrażenia" chlip , chlip (rozpala blunta...) Release juz krazy od godziny moze dwoch, od jednego ze sprawdzonych "wydawcow" . Cytuj Odnośnik do komentarza
dc1982 35 Opublikowano 24 października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 października 2011 Wiem , poczyniłem już w tej sprawie odpowiednie kroki :ph34r: . Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 24 października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 października 2011 Battlelog sux - "Your account is not allowed to login" wtf i do wrong ? Może to być spowodowane tym, że nie mam na koncie ani bety ani preordera BF3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 24 października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 października 2011 (edytowane) Musisz najpierw aktywować grę w Origin. CommRose IMHO rozmieszczenie komend jest totalnie z dupy. Edytowane 24 października 2011 przez Stona Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 24 października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 października 2011 (edytowane) Dostałem maila z Ultimy że paczkę wysłali, a ja... jeszcze jeden powód żeby nienawidzić Krakowa xD @up: gdzie "fak ju" się pytam Edytowane 24 października 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 24 października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 października 2011 Musisz najpierw aktywować grę w Origin. CommRose A gdzie "Medic!"??? Pod backup?:C I niby czemu z dupy rozmieszczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 24 października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 października 2011 Dostałem maila z Ultimy że paczkę wysłali, a ja... jeszcze jeden powód żeby nienawidzić Krakowa xD @up: gdzie "fak ju" się pytam Ja zadnych maili nie dostalem, kupowalem przez allegro u nich... nic od allegro ani ultimy... . Niby 90% wyslali juz, a reszta jutro rano. Znajac zycie to jestem w tych pozostalych 10%... . Wczesniej zadnych kodow rowniez nie dostalem... w ostatecznosci D3 (ew. limitke) zamowie sobie gdzies indziej (PE). Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 24 października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 października 2011 (edytowane) I niby czemu z dupy rozmieszczenie? Bo masz to totalnie nielogicznie rozłożone. Jeśli robisz jakieś przyciski to robisz to na logikę. Skoro w lewo masz tak, to w prawo masz nie. Tutaj masz wrzucone to na jana byle gdzie. A tak wyglądała CommRose na BF2: Ład i porządek vs kejos i syf Ja zadnych maili nie dostalem, kupowalem przez allegro u nich... nic od allegro ani ultimy... . Niby 90% wyslali juz, a reszta jutro rano. Znajac zycie to jestem w tych pozostalych 10%... . Wczesniej zadnych kodow rowniez nie dostalem... w ostatecznosci D3 (ew. limitke) zamowie sobie gdzies indziej (PE). Ta, skąd to znam. Niby mi już wysłali ale znając życie jutro się okaże że kurier dostał ataku padaczki i zgubi moją paczkę albo przyjedzie, akurat będę w pracy a on łaskawie nie zadzwoni tylko se wpadnie na plan że przyjedzie kolejnego dnia. Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Już na samą myśl się drzaźnię Edytowane 24 października 2011 przez Stona Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 24 października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 października 2011 (edytowane) Ja zadnych maili nie dostalem, kupowalem przez allegro u nich... nic od allegro ani ultimy... . Niby 90% wyslali juz, a reszta jutro rano. Znajac zycie to jestem w tych pozostalych 10%... . Wczesniej zadnych kodow rowniez nie dostalem... w ostatecznosci D3 (ew. limitke) zamowie sobie gdzies indziej (PE). To nie wiem, ja w sumie aż 3 maile dostałem w ciągu ostatnich 3 tygodni - informacja o statusie zamówienia i przewidywanej dacie dostawy, potem informacja o kodach na dlc i dzisiaj wiadomość o wysyłce. Dlatego też zawsze wolę zakupy robić na oficjalnych stronach sklepów Stonka nie narzekaj, i tak nie będziemy tego używali Szczerze mówiąc, to jest jedna z tych rzeczy, przy których pytam "ale w sumie, po co?". Edytowane 24 października 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 24 października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 października 2011 A kiedy robiles preorder? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 24 października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 października 2011 Musisz najpierw aktywować grę w Origin. CommRose IMHO rozmieszczenie komend jest totalnie z dupy. Skąd jest ten screen? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 24 października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 października 2011 (edytowane) @Raptor Oj daaaaaaawno. 12 marca Edytowane 24 października 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 24 października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 października 2011 Recka PC: http://www.gametrailers.com/video/pc-review-battlefield-3/722936 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 24 października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 października 2011 Skąd jest ten screen? This is the first version of the command rose, according to DICE developer Fredrik Thylander, there is much better command rose in the works (no launch date estimates as of now). Stąd http://planetbattlefield.gamespy.com/fullstory.php?id=165592 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 24 października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 października 2011 jakie to jest piękne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 24 października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 października 2011 Kal of djuti będzie lepsze. :trollface: Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 24 października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 października 2011 Muszę się zgodzić. Ten comm rose wygląda jak by go projektował dzieciak. W BF2 było to mega intuicyjne - chciałem pozytywną lub negatywną wypowiedź, dawałem mychą w prawo lub lewo - i tyle. Było by za(pipi)iście jak by dodali "granaty dymne" dla leadera squadu, nie Stona? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 24 października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 października 2011 No nie tyle granaty dymne, co w sumie nie wiem jak to się nazywa ale wiem ocebe Ale nie dodadzą, już widać że commrose jest dodana na siłę bo community się burzyło. Te gry są coraz prostsze i coraz mniej skomplikowane :< Powiem Ci Edziu, że fajnie jak sobie kiedyś zassasz Project Reality. Tam jest wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 24 października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 października 2011 (edytowane) Taaaa, bo będę instalował BF2 kiedyś mając SaK w trójce. Bo kiedykolwiek odpalę BC2, ahym xD [EDIT] Default USA: http://www.gigabuste...Profiles_US.jpg SpecAct USA: http://www.gigabuste..._specact_us.jpg SpecAct Russian (prawdopodobnie): http://genuinegamers...specact_rus.jpg Co do ruskich to nie jestem pewien bo nie mogę znaleźć default skinów. PS: http://img651.imageshack.us/img651/498/62526076.jpg I haz no friendz Edytowane 25 października 2011 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
dc1982 35 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 (edytowane) Skończyłem kampanię EPA EPA EPA z rewelacyjną oprawą , CoD może od dzisiaj sznurówki wiązać heh . . Teraz tylko wyczekać do jutrzejszej przesyłki i odpalić danie główne , oj będzie się dłużyło .. Edytowane 25 października 2011 przez dc1982 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 Kampania lepsza niż w BC2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
dc1982 35 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 (edytowane) IMO miażdży kampanię z BC2 , haterzy wytkną pewnie długość ale rozmach jest naprawdę okrutny a animacja i światło mistrzowskie . I pomyśleć że to tylko "przekąska" heh . Edit; @Yacek jest króciuteńki ( normal pękł w 5h) ale niesamowicie intensywny i wygląda bajecznie - jak na "dodatek" do multi to wyszło im to naprawdę elegancko . Edytowane 25 października 2011 przez dc1982 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 (edytowane) Ile zajmuje singiel średnio ? Dłuższy od tego w MW2 ? Edytowane 25 października 2011 przez Yacek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi