Mordechay 680 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 Historia BFa, za(pipi)isty dokument. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 Byl u mnie kurier i wlasnie sie installuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 Ta, mnie właśnie odwiedził kurier z paczką od PSX Extreme... paczką zamówioną w lipcu i anulowaną dobre 2 tygodnie temu xDDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 Byl u mnie kurier i wlasnie sie installuje (pipi)o!A u mnie już się zaczęło. Od rana nie było neta Kuriera jeszcze nie było JEST WESOŁO (pipi), teraz jestem w pracy do 21. NIECH WALI SIĘ ŚWIAT ;(((((((((((((((((((((( Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 U mnie nie lepiej, nie dostałem jeszcze keja;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 A ja pograłem chwilę w singla, doszedłem do momentu jak snajper strzela do naszego na tym parkingu z trailera. Graficznie bardzo mi się podoba i nawet moje laptopowe GT330M daje radę - gra się spoko, tak koło 30fpsów w 1280x720 na high. Bez wynalazków typu motion blur bo tego nie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 Aż tyle osób kombinowało z tym V_coś_tam? Huh... Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 (edytowane) Szczerze? To z tego co czytam - wszyscy Raz robisz i po problemie. W sumie wystarczy że zmienisz proxy w przeglądarce w której odpalasz battleloga Edytowane 25 października 2011 przez Stona Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 (edytowane) Kurde, jak tak się wsłuchac to ten BF3 main theme nie jest taki zły http://userserve-ak....logodinobf3.jpg xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (pic z last.fm) Edytowane 25 października 2011 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 Hehe, już widziałem lepszą sygnę Mi się bardziej podoba wersja DARK tego thema i to ona dla mnie jest "hymnem" tej części. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 pytanie do osob grajacych w bf2 tam tez stinger dzialal tak ze zestrzelic z niego mozna tylko idiote? tutaj rakieta nie dosc ze nie potrafi dogonic samolotu to wystarczy skrecic to juz ja zgubi Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 Odpowiedź na pytanie: NIE Cytuj Odnośnik do komentarza
PESinter 1 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 Ludzie! Gra się niesamowicie! Kupiłem godzinę temu w empiku w Szczecinie, Mają na PC za 129,99 zł! Nie mogę się oderwać od monitora Ale musiałem to napisać. MOOOOOOOOOOOOOCCCCC!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 Odpowiedź na pytanie: NIE czyli bedzie patch ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 Byle by tego nie s(pipi)ili tak jak w BC2. IMHO w becie działało to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 Byle by tego nie s(pipi)ili tak jak w BC2. IMHO w becie działało to dobrze. testowalem przed chwila na caspianie. Rakieta wycelowana zarówna w tyl mysliwca jak i w czolo. jak w tyl to nie potrafila dogonic. a jak w czolo to zamiast prosto leciala w gore a potem leciala w przestrzen Cytuj Odnośnik do komentarza
gmeru 297 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 Działa pad od Xa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 No nic dziwnego że działa inaczej niż w BC2, tam nie było Stingera xD @stona Ale ten dark theme to samo pierdzenie bez jakiejś melodii praktycznie. No i to nie żadna sygna a oficjalny obrazek OST jakoś chyba. Swoją drogą, nieźleś został wycyckany Stona. Ja anulowałem swój pre-order w sklepie PE 2 tygodnie temu a dziś rano mnie kurier odwiedził... a Ty jeszcze nie dostałeś paczki, huh... Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 Z tym że ja mam czas do 20-21 więc mi to nie robi A paczka już wyszła, więc nie czuję się wycyckany ;P Dobra, było coś co działoło jak stinger [namierzało darta a nie źródło ciepła ale zawsze]. Pamiętam jak się zawsze w(pipi)iałem że mi w BF2 stingera lockowało na szybach naftowych , a nie na samolocie Dark Theme. Może być pierdzenie. I tak RZĄDZI Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 Kto nie ryzykuje, ten nie je - zamowilem wersje elektroniczna z allegro, zobaczymy czy 2 razy strace Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 czy tam w dice kogoś po(pipi)ło? Wyobraźcie sobie jak parę osób naraz będzie to używać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 Ja bym chciał zobaczyć to z 2 kamer. Jedna jak kolo strzela i obok druga na teren w którym celuje, bo podobno mortar ma duży rozrzut. Popróbujemy sobie na jakimś pustym serwie kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 Hmmm, wszystko zależy od tego jak rozwiążą spotowanie w HC. Oby nie tak jak w BC2. Bo bez spottingu to koleś może se tam siedzieć i walić na pałę modląc się, ze coś trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 A w HC było spotowanie? Coś mnie chyba ominęło ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 No chyba, jak większość z naszej paczki. Mówiłem Wam chyba milion razy jak to się robi, ale wyście byli zajęci szczelaniem na paue i marudzeniem że "skąd mogłem wiedzieć w którym krzaku jest snajper!" Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi