Kazuun 221 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 No to jak jest mapa i spotting to nic tylko siedziec w jednym spocie z mortarem _-_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 25 października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 października 2011 Nie wiem Edziu, na razie jest chaos, bo nie znam mapy, więc wbijam w czołg i zabijam plebejstwo Nie wiem też co to był za serwer HC. W BC2 były 2 rodzaje HC, ten na którym graliśmy i drugi, który był "modowalny". Idę spać, bo padam na ryj a w pokoju mam gorącz jak w saunie. Jutro obadam wsio Branoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 26 października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 października 2011 (edytowane) 5,5h snu, pora wracać na pole bitwy OMG ile n00bów w to gra [chyba świeży narybek z CoDa. Na ogół w całej drużynie spotują 2-3 osoby. Wiara wsiada do pojazdu jako strzelec i w ogóle nie ogarnia że wypada używać karabinku a nie siedzieć i zgarniać punkty za to że przejmujemy flagę. Na razie mój rekord 30-5. Napierdalałem sobie APC dookoła planszy [bazar chyba] zbierając flagi. Nikt z przeciwnej drużyny NIE POMYŚLAŁ żeby zabrać eng. i mnie rozwalić. Max lvl jaki na razie widziałem to 20 [ja mam chyba7 ;f] Edytowane 26 października 2011 przez Stona Cytuj Odnośnik do komentarza
Kruhol 31 Opublikowano 26 października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 października 2011 Grał ktoś na radku 6870? Pójdzie na Ultra w 1080p, bez przycinek i zwolnień? Chodzi mi tylko o grafikę, bo resztę sprzętu mam dobrą. Jak pójdzie to jeszcze dziś zasysam z Origina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 26 października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 października 2011 Na ultra wszystko na max nie pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kruhol 31 Opublikowano 26 października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 października 2011 Widziałem filmiki na youtube, gdzie niby gra hula elegancko. A Ty Stona testowales na tym radku? Potrzebuje wiedziec na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rik 13 Opublikowano 26 października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 października 2011 Wczoraj nadziałem się na kolesia który miał 41lvl i staty 30-0... W Europie jeszcze nie było premiery a już zdarzają się ludzie którzy grają ze 'wspomagaczami' -_- Poza tym miło się zaskoczyłem bo na moim leciwym radku 3850 gra działa znośnie (poza Grand Bazaar FPS nie spadają poniżej 30 na low w 1280x800) i mogę sobie pograć w oczekiwaniu na powrót sporo lepszej karty z serwisu ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 26 października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 października 2011 (edytowane) Widziałem filmiki na youtube, gdzie niby gra hula elegancko. A Ty Stona testowales na tym radku? Potrzebuje wiedziec na pewno. Mam 5850 który jest pi razy drzwi tak samoj wydajny niż Twój radosław. Na multi wszystko na haj w 1680x1050 mam ~50fps [40-60(vsync on)] więc śmiem twierdzić że na 1080p na ultra nie będzie płynniutko [50-60fps ]. Nie grałem singla, więc nie wiem jak to w nim wygląda. Wczoraj nadziałem się na kolesia który miał 41lvl i staty 30-0... W Europie jeszcze nie było premiery a już zdarzają się ludzie którzy grają ze 'wspomagaczami' -_- Czyli jak w pewnym momencie miałem 28-2 to też jechałem na haxach? ;> Widzę jest już wuchta statspadderów i ludzi którzy mają killstreak po 10k XD Z tego co pamiętam przez jakiś czas w BF2 było to chyba banowane. Edytowane 26 października 2011 przez Stona Cytuj Odnośnik do komentarza
Rik 13 Opublikowano 26 października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 października 2011 Wczoraj nadziałem się na kolesia który miał 41lvl i staty 30-0... W Europie jeszcze nie było premiery a już zdarzają się ludzie którzy grają ze 'wspomagaczami' -_- Czyli jak w pewnym momencie miałem 28-2 to też jechałem na haxach? ;> Widzę jest już wuchta statspadderów i ludzi którzy mają killstreak po 10k XD Z tego co pamiętam przez jakiś czas w BF2 było to chyba banowane. Tak ;p Ludzie z przeciwnej drużyny ciągle pisali że on ich teleportował(?), zresztą taki wynik uzyskał w jakieś 5min po wejściu na serwer i było to inf only. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 26 października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 października 2011 Grasz na serwach z PB? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rik 13 Opublikowano 26 października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 października 2011 Nawet nie wiem, nie zwracałem specjalnie uwagi. Myślałem że na wszystkich PB jest. Następnym razem sobie zaznaczę w filtrach. Cytuj Odnośnik do komentarza
dc1982 35 Opublikowano 26 października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 października 2011 A ja dostałem dziś swoją kopię i po prostu kopara opada przy tym multi (singiel już dwa razy zaliczony i dziś jeszcze pewnie w dymie zobaczę jak kolega przechodzi , @Stona jak już kiedyś odpalisz nie zapomnij coś skrobnąć heh , ja nadal twierdzę żę kampania jest świetna i akcja jest lepiej prowadzona niż w bajce CoD ) . Optymalizacja chyba lepsza niż w becie , HIgh w 1080p bez AA i stałe 60 klatek nie zwalnia nawet na moment (na Ultra 30-40 klatek a że różnica niewielka w porównaniu do Ultra w Crysis 2 moim zdaniem High zdecydowanie bardziej optymalny i wygląda za(pipi)iście) . Swoją drogą takie wyniki bencha rok temu w ciemno bym brał z dobrodziejstwem inwentarza . Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 26 października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 października 2011 No na razie się nie zanosi żebym singla odpalił Szkoda czasu Ogólnie pierwsze co róbcie, to w browserze ustawiajcie filtr na europę, PB i rankingowe [no chyba że chcecie ćwiczyć]. Bo później są różne kwiaty że ktoś ma dżetpaka albo że ma 100-0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 26 października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 października 2011 Grasz na serwach z PB? Pojawily sie juz PB secure, na scenie troche sie o tym pisze. To i tak w sumie byla kwestia czasu, cheaterskiego scierwa sie nigdy nie wyplewi Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 26 października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 października 2011 Panowie Głośniki 5.1 + odpalone war tapes urywają głowę Siedzę sobie, gram i sam do siebie co chwile mówię: o ja(pipi)ę Cytuj Odnośnik do komentarza
dc1982 35 Opublikowano 26 października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 października 2011 Mój ziom naparza na słuchawkach 7.1 , w betę nie chciał normalnie grać tylko stał koło psa startowego i nasłuchiwał heh . Krótkie spostrzeżenia - mapka nad Sekwaną RZEŹNIA jak tu przeżyć więcej niż 5 sekund ?, mortar jest na metro nieprawdopodobnie wcurviający bo wszyscy znają "ścieżki" , rpg w Humvee i wybucha za DRUGIM-TRZECIM uderzeniem wtf ?? musi być direct hit czy co ??? . Reszta booooossskaaaa nie kupuje żadnej gry przez najbliższe miesiące to pewne . Pytanko bf- owego nooba - Czy można ustawić serwer by mieszał tryby co rundę (cq na przemian z rush i tdm )? I czy będziecie tutaj organizować jakiś serwer PSX czy cuś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 26 października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 października 2011 Tak można, ale rzadko kto takie serwy stawia, bo to raczej w(pipi)ia Wątpię. 1 kasa 2 po co? Jest wystarczająco dużo pustych serwerów Też mnie trochę boli wytrzymałość autek ;/ Na ogół po 1 mam disable ale żeby rozwalić trzeba 2-3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 26 października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 października 2011 Też mnie trochę boli wytrzymałość autek ;/ Na ogół po 1 mam disable ale żeby rozwalić trzeba 2-3 to jest strasznie irytujace. czasami 1 pocisk np zabija strzelca/kierowce autka a czasami tylko unieruchamia. Tak samo mam z czolgami. Czasami 1 pocisk unieruchamia a czasami laduje 4 rpg i dopiero. z samolotami i heli mam tak samo. Ile razy trafilem z igly/stingera to w 99% przypadków jest "unieruchomiono" a pilot sobie normalnie wyskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza
dc1982 35 Opublikowano 26 października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 października 2011 No właśnie kurde w becie nonstop latałem inżynierem i takie osłabienie rpg VS autko jest dla mnie z dupy za przeproszeniem (humvee nie ma przecie konkretnego pancerza był nawet kiedyś film z IrQ jak sami sobie spawają płytki z kevlaru ) . Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 26 października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 października 2011 Tak samo mam z czolgami. Czasami 1 pocisk unieruchamia a czasami laduje 4 rpg i dopiero. z samolotami i heli mam tak samo. Ile razy trafilem z igly/stingera to w 99% przypadków jest "unieruchomiono" a pilot sobie normalnie wyskakuje No to akurat jest okej IMHO Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 26 października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 października 2011 (edytowane) Tak samo mam z czolgami. Czasami 1 pocisk unieruchamia a czasami laduje 4 rpg i dopiero. z samolotami i heli mam tak samo. Ile razy trafilem z igly/stingera to w 99% przypadków jest "unieruchomiono" a pilot sobie normalnie wyskakuje No to akurat jest okej IMHO moim zdaniem jak chca byc pr0 elo realism to np strzal w gasienice powinien unierychamiac zawsze a nie jakos randomowo. Łapcie profil pro gracza : http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/therussian59/ Edytowane 26 października 2011 przez szpic Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 26 października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 października 2011 Tak samo mam z czolgami. Czasami 1 pocisk unieruchamia a czasami laduje 4 rpg i dopiero. z samolotami i heli mam tak samo. Ile razy trafilem z igly/stingera to w 99% przypadków jest "unieruchomiono" a pilot sobie normalnie wyskakuje No to akurat jest okej IMHO moim zdaniem jak chca byc pr0 elo realism to np strzal w gasienice powinien unierychamiac zawsze a nie jakos randomowo. Łapcie profil pro gracza : http://battlelog.bat...r/therussian59/ Zauwazyles, ze te 1shoty... to jak w tyl czolgu strzelisz... to wtedy? Co do pro gracza... ciekawe w/l ratio oraz nie wiem czy miales juz ta nieprzyjemnosc (jak ja) byc zalatwianym z jednego konca mapy (tryb HC) w drugim przez goscia z pistolem i K/D: 40:1 na gre. Cytuj Odnośnik do komentarza
dc1982 35 Opublikowano 26 października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 października 2011 Przed chwilą grałem w CQ/64 i zginałem połowę razy dzięki "friendly fire" przez narwanych debili wchodzących do pomieszczeń z palcem na spuście . Przez chwilę to było zabawne ale do licha , niech sobie ludziki wezmą do serca sentencje z singla - IDENTiFY YOUR TARGET !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 26 października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 października 2011 Hmmm, z tego co widzę jest naprawdę dużo różnych kamuflaży. Operation Metro na CQ to kpina jeśli jedna drużyna się zabunkruje na fladze B. Po śmierci, jeśli Cię ktoś wskrzesi nie nalicza śmierci. Gaymory można niby obejść kucając. To tak na szybko.Wracam napierdalać Cytuj Odnośnik do komentarza
dc1982 35 Opublikowano 26 października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 października 2011 Ja po kilku godzinach wiem że będę naparzał tylko w CQ/64 mapa +pojazdy+otwarty teren , ten Rush na PC mogli sobie spokojnie darować (nad Sekwaną istny Armageddon , a na mapie ze skokiem w tunelu pośrodku OMG ile rpg in air , więcej tego nawet nie zapuszczam heh , w CQ masz przynajmniej kilka opcji drogi) . Motyw z nie traceniem życia po wskrzeszeniu jak najbardziej na + , ale ogólnie widać na mapach totalny chaos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi