Mordechay 680 Opublikowano 27 października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 października 2011 Kto hejtował polską wersję, no kto? Niech ktoś wrzuci główny motyw bfa, gdzie na chwilę bębny milkną i wchodzi sama trąbka, nie mogę znaleźc tej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 27 października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 października 2011 (edytowane) - radyjka są całkowicie bezużyteczne, bo gracz zamiast respawnować się na nim respawnuje się w powietrzu na już otwartym spadochronie. skutek? spadając jest wyjątkowo łatwym celem a do tego ciągle znosi nas w jedną ze stron Nie zgodzę się. W becie już tak było i można się do tego przyzwyczaić. Nie sprawdzałem jak to jest jak się postawi w budynku. To chyba zależy od mapy. - działanie rpg jest dziwnie losowe - jednym razem można unieruchomić czołg jednym pociskiem a innym razem trzy strzały w amfibie nic nie dają Akurat ta amfibia to taki jeżdżący bunkier, więc nie dziwota że ciężko rozwalić. Mówisz pewnie o tej sytuacji z rasza gdzie razem graliśmy. - igła/stinger niby są bardzo przydatne ale nie widze celu używania czegoś co nie daje mi fragów - za każdym razem jak trafiłem w heli albo odrzutowiec dostawałem tylko punkty za unieruchomienie Te rakiety nie niszczą pojazdu od razu. Trzeb użyć 2 rakiet. Ja mam kilka kilów. Dobrze też zdejmować samoloty które walczą z naszymi, wtedy łatwiej o fraga - stacjonarne AA - bezużyteczne względem jetów Nie zgodzę się. A jak odkryjesz rakietki to w ogóle. - losowość noża - raz zabije a innym razem, nawet przy przeciwniku odwróconym do nas tyłem, zwyczajnie "sieknie" i wtedy leżymy. Chociaż przyznaje, że raz udało mi się założyć instanta na gościu, który wbiegł prosto na mnie. Co ciekawe miał shotguna i wypalił ale gra chyba zgłupiała, bo on zginąl a mnie nałożyl się jakiś dziwny, "stalowy" filtr i wszystko wyglądało jak obraz na TV lampowym. Ten stalowy filtr włącza się jak masz kilka % energii. A sam nóż na razie działa idealnie i zawsze wchodzi. OD TYŁU, bo od przodu po prostu ciachasz. - Operacja Metro w CQ to jakaś kpina - takiej imby nie widziałem od lat. Wygrywają zawsze ci, którzy biegną od strony banku; ci od strony parku nie mają najmniejszej szansy wejść na schody. Może w przypadku 16/16 by to wyglądało inaczej ale w 64/64 to jest jeden wielki huk. Też o tym pisałem. APOKALIPSA NA SCHODACH Edytowane 27 października 2011 przez Stona Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 27 października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 października 2011 Stona gdzies pisał ze zrezygnowano z 3 miejsca w czołgu. Nie zrobili tego. 3 miejsce trzeba odblokowac! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kruhol 31 Opublikowano 27 października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 października 2011 Stona gdzies pisał ze zrezygnowano z 3 miejsca w czołgu. Nie zrobili tego. 3 miejsce trzeba odblokowac! Niedługo to i możliwość grania, będzie trzeba "odblokować" Klucz na Allegro za 71 złociszy. (pipi)ę kupuję. Stonka, duża wojenka dziś wieczorem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 27 października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 października 2011 co do cq w metrze. To wygrywa zawsze ta druzyna, ktora sie zabunkruje kolo kas. Masz kasy wygrales RPG jest bardzo randomowe. Np przy strzelaniu do piechoty. Gosc dostanie w glowe to przezyje. Dostanie pod nogi to padnie Aby odblokowac rakietki w AA to trzeba sie ladnie nameczyc z tymi karabinkami, ktore sa daremne. Na wyspie shark praktycznie bezuzyteczne Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 27 października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 października 2011 AA stacjonarne jest skazane na swoją drużynę. Jeśli piloci są ogarnięci , to urządzają dogfajty nad WŁASNYM lotniskiem. Wtedy jest idealnie @3miejsce w tanku FAKTYCZNIE Jaram się Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 27 października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 października 2011 LOL, ale ta polska wersja jest skiepszczona. Brzmi to znacznie gorzej niż w BC2, wtf ea? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 27 października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 października 2011 Ja od razu zrobiłem instalkę po EN Wolałem nie ryzykować. Boli tylko że battlelog jest po PL, bo mi się mapy mylą ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 27 października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 października 2011 Eeeeeeeeee, Battlelog jest po polsku? Ja mam po angielsku.... O.o Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 27 października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 października 2011 (edytowane) Niech ktoś wrzuci główny motyw bfa, gdzie na chwilę bębny milkną i wchodzi sama trąbka, nie mogę znaleźc tej wersji. http://www.youtube.com/watch?v=duoJIbgJJ1I To powinien być oficjalny hymn polski Kocham tę wersję Edytowane 27 października 2011 przez Stona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 27 października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 października 2011 Stonuś, a w ogóle... jest to Twoje ultra czy jednak nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 27 października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 października 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=lqI3rTDzC0I <3 Edytowane 27 października 2011 przez Qvstra Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 27 października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 października 2011 Eeeeeeeeee, Battlelog jest po polsku? Ja mam po angielsku.... O.o W chacie mam po PL, w pracy po EN. Nie wiem odczego to zależy Cytuj Odnośnik do komentarza
dc1982 35 Opublikowano 27 października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 października 2011 Teraz mi się przypomina że w singlu jest taki ficzer że jak ktoś ci zapodaje kosę masz qte z klawiszem e i masz chwilkę żeby zrobić counter , w multi chyba tego ni ma co (jeszcze mi kosy nikt nie wbił na szczęście) . Z map na razie ( CQ/64) najbardziej podoba mi się chyba Kharg Island i Firestorm najmniej Metro i Damavand z tunelem pośrodku (rozumiem że jak chce skoczyć muszę sobie rasza odpalić? ) , Teheranu nocą jeszcze nie widziałem . Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 27 października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 października 2011 Ta, skok jest tylko w raszu. Kontrować noża w multi nie ma jak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rik 13 Opublikowano 27 października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 października 2011 Teraz mi się przypomina że w singlu jest taki ficzer że jak ktoś ci zapodaje kosę masz qte z klawiszem e i masz chwilkę żeby zrobić counter , w multi chyba tego ni ma co (jeszcze mi kosy nikt nie wbił na szczęście) . Z map na razie ( CQ/64) najbardziej podoba mi się chyba Kharg Island i Firestorm najmniej Metro i Damavand z tunelem pośrodku (rozumiem że jak chce skoczyć muszę sobie rasza odpalić? ) , Teheranu nocą jeszcze nie widziałem . W multi oczywiście czegoś takiego nie ma. Metro w CQ rzeczywiście posysa, w Damavand tunel jest już lepszy, poza tym można go helką oblecieć ;> Najfajniejsza mapka to jak dla mnie Kharg Island. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 27 października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 października 2011 http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1 ssacie to, wrzucacie do folderu Battlefield3/pb odpalacie dajecie add game wbieracie folder battlefield3 wybieracie z listy BF3 dajecie update nie macie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 27 października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 października 2011 (edytowane) PB sprawiał problemy w BF2, sprawiał problemy w BF:BC2, sprawia problemy w BF3 - na ki (pipi) się trzymać tego rozwiązania, które działa chyba dość wybiórczo z tego co widać na niektórych profilach na Battlelogu. @stona Masz Origin po PL czy po ANG zainstalowane? Może to wpływa na język Battleloga u Ciebie. Wiem, ze język Origina determinuje w jakim języku będziem ściągać i grać w Crysisa 2. Bo wnioskuję, że w robocie Battlelog masz po ang (aka default) bo tam nie masz Origin (bo i po co). [EDIT] http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347704389762/ Edytowane 27 października 2011 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 27 października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 października 2011 Mam po PL. Próbowałeś tego myka z PB? U mnie problem ZNIKNĄŁ. Dziś 5 razy mnie wywaliło po kilku minutach, z resztą widziałeś. Zupdateowałe [dużo plików się zassało] i działa elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 27 października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 października 2011 Zainstalowałem ale gry nie odpalałem jeszcze po patchowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 27 października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 października 2011 To cho grać Lofciam scout czopy. Podwieszane karabinki szatkują wroga :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 27 października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 października 2011 Tylu plejerow BF3 tutaj niby, a tak malo w plutonie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 27 października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 października 2011 Liczy się jakość, nie ilość Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 27 października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 października 2011 racja. byle gdzie nie wstepuja Cytuj Odnośnik do komentarza
Kruhol 31 Opublikowano 27 października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 października 2011 stonka dawaj na ts i dodaj mnie do friendsow na battlelogu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi