Gość ako Opublikowano 28 października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 października 2011 (edytowane) No, singiel skończony, zaraz się biorę za multi. Jezeli chodzi o kampanię to nie ma wiele co mówić, krótka, naiwna historyjka i tyle. Nie jest to jeszcze liga CoD, ale od czasów BC2 widać postep. Oprawa audio kapitalna. Graficzka nierówna - gra świateł, post processing i sfx świetne, ale znowu tekstury czasami przypominają wymiociny, a już szczytem jest to że jak się popaptrzy na niebo przez x4 to mozna liczyć piksele. Niektóre tła są słabiutkie, w misji z samolotem widać nawet dithering na chmurach (wtf). W misjach miejskich na widok teł i budynków w oddali chciało mi się puscić pawia (mamy 2011 rok a ja widzę budynki zbudowane z prostopadłościanu [lub dwóch] obłozone tak szkaradną i sztuczną teksturą, ze na PS2 by było wstyd ;p). Z pozytywnych stron, wszystko na ultra, PostAA medium i MSAAx2 i śmiga płynniutko, no i nie da się powiedzieć żeby główny teren misji wyglądał źle. Edytowane 28 października 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 28 października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 października 2011 (edytowane) Świe(pipi)atroni, akurat jak kończyłem rano instalacje, to skonczyly sie internety i dopiero teraz przyszla nowa dostawa, czyli dizsiaj juz nie pogram ;/ edit: a jednak pogram, dla tych, co mnie jeszcez nie maja na liscie - mordechay Edytowane 28 października 2011 przez Mordechay Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 28 października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 października 2011 Co się skończyło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 28 października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 października 2011 (edytowane) Jakby co to chetnie pogram z kims, najchetniej CQ. Origin: kagannpwnz A tak troszke odstepujac na chwile od tematu, nie wiecie przypadkiem jak sie zmienia origin id ? Jest niby stronka do tego: http://www.origin.com/pl/change-id Ale mi ten szajs nie dziala, ciagle mam napisane: "Zaloguj się, aby zmienić swój kod Origin.", pomimo faktu iz jestem zalogowany do uslugi na moim PC a na tej stronce nigdzie nie ma takiej opcji. Za wszelka trafna pomoc bede wdzieczny [w postaci plusa? Zbiera to ktos ? ]. Edytowane 28 października 2011 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
Kruhol 31 Opublikowano 28 października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 października 2011 Wbijac na ts ludzie. War has begun. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 28 października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 października 2011 (edytowane) Im dłużej używam javelina tym bardziej się irytuję. Wyobraźcie sobie, że lockowanie może przerwać nawet słup albo glupi stragan zamiast podawać swoje loginy zwyczajnie dołączcie do http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391308869976/ Edytowane 28 października 2011 przez greah Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 28 października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 października 2011 pomimo faktu iz jestem zalogowany do uslugi na moim PC a na tej stronce nigdzie nie ma takiej opcji. Za wszelka trafna pomoc bede wdzieczny Komunikat że trzeba się zalogowac pokazuje się zawsze, ale u mnie jak klikam "dalej" to wyskakuje okienko logowania. Spróbuj na innej przeglądarce, może coś Ci go blokuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 28 października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 października 2011 Jeśli ktoś ma Battleloga po Angielsku a chce po Polsku,to wystarczy tylko dopisać do adresu pl http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 28 października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 października 2011 (edytowane) Nie wiedzac czemu mam ogromne artefakty pojawiajace sie podczas rozgrywki, nie mozna nawet 1 meczu spokojnie rozegrac, a to crash a to artefakty robiace dyskoteke na telewizorze, calkowity bezsens. Oczywiscie mam najnowsze sterowniki nvidii, temperatura to jakies 55-60 stopni no i karta na pewno nie umiera, bo kazda inna gra dziala normalnie. Ma ktos jakies solucje ? Na internecie jest pelno ludzi z takimi problemami jak ja i nikt jeszcze nic nie zaradzil. Edytowane 28 października 2011 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 28 października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 października 2011 Pogralem troche, odkrylem defibrylator dwie sprawy 1. poprawili dzialanie gry z czego bardzo zem rad, w becie raz dzialalo dobrze raz byl slowmo. Teraz gram plynnie i to nawet na odrobinie wiekszej rozdzialce. Git git. 2. oprawa dzwiekowa. Pierwsze 5 minut na sluchawkach = obsrane gacie. Zdecydowanie najlepiej udzwiekowiona gra z gatunku "bum bum" Ogolnie to jada mnie jak chca, ale zabawa jest. Trzeba sie nauczyc od nowa wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 29 października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 października 2011 Nie wiedzac czemu mam ogromne artefakty pojawiajace sie podczas rozgrywki, nie mozna nawet 1 meczu spokojnie rozegrac, a to crash a to artefakty robiace dyskoteke na telewizorze, calkowity bezsens. Oczywiscie mam najnowsze sterowniki nvidii, temperatura to jakies 55-60 stopni no i karta na pewno nie umiera, bo kazda inna gra dziala normalnie. Ma ktos jakies solucje ? Na internecie jest pelno ludzi z takimi problemami jak ja i nikt jeszcze nic nie zaradzil. Odpal najnowszego smarka i sprawdź czy przejdzie do końca. Artefakty tzn kropeczki, czy takie jakby wielkie poligony? Odpal Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 29 października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 października 2011 Nie wiedzac czemu mam ogromne artefakty pojawiajace sie podczas rozgrywki, nie mozna nawet 1 meczu spokojnie rozegrac, a to crash a to artefakty robiace dyskoteke na telewizorze, calkowity bezsens. Oczywiscie mam najnowsze sterowniki nvidii, temperatura to jakies 55-60 stopni no i karta na pewno nie umiera, bo kazda inna gra dziala normalnie. Ma ktos jakies solucje ? Na internecie jest pelno ludzi z takimi problemami jak ja i nikt jeszcze nic nie zaradzil. Odpal najnowszego smarka i sprawdź czy przejdzie do końca. Artefakty tzn kropeczki, czy takie jakby wielkie poligony? Odpal Smarka ? Mozna konkretniej ... Co do artefaktow to cos takiego: Zaczyna sie od jednej takiej czarnej kreski przylepiajacej sie do celownika a konczy na dziesiatkach po roznych stronach ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 29 października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 października 2011 (edytowane) EA released six new screenshots of the Back to Karkand expansion pack and more information about Battlefield 3's DLC plans. Back to Karkand will bring four maps from Battlefield 2 into the Frostbite 2.0 environment and feature ten new weapons, dog tags, achievements/trophies, persistence system, and three new vehicles (F-35B STOVL (fighter jet), BTR-90 (APC), DPV (IFV)). No set date was revealed other than December. PS3 users will probably gain access to this pack one week early after losing out on a free copy of BF1943. The six new screenshots are from various angles, but none feature Wake Island. During yesterday's investor conference, EA's Frank D. Gibeau stated that "the next 6 months is to have a very robust set of expansion packs." Smarka ? Mozna konkretniej ... Zaczyna sie od jednej takiej czarnej kreski przylepiajacej sie do celownika a konczy na dziesiatkach po roznych stronach ekranu. smark = 3dmark 11 Dla mnie to przegrzane ramki na grafie. Zmniejsz jakość tekstur i sprawdź. Edytowane 29 października 2011 przez Stona Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 29 października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 października 2011 Dzisiaj po prostu wyszedłem z gry z powodu mortara. Pierwsza rzecz do poprawienia w najbliższym patchu. Na seine crossing chyba 4 ludzi z przeciwnej ekipy sobie napier.dalało z mortarów, nawet nie widząc akcji. Wyniki rzedu 19-1 mówią same za siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 29 października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 października 2011 (edytowane) Pierwszy ragequit Wracaj nabijać lvl, żebyś mi bez defi nie biegał. PS. W nadchodzącym paczu wraca klakson w autkach [przyda się] oraz podkręcą trochę pistolety [ :< ]. To tyle co na razie wyczytałem. Edytowane 29 października 2011 przez Stona Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 29 października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 października 2011 (edytowane) Dla mnie to przegrzane ramki na grafie. Zmniejsz jakość tekstur i sprawdź. Sciagnalem, sprawdzilem, temperatura nie dobija nawet do 70 stopni ma moim GTXie 460 i nie ma zadnych artefaktow, wlaczam BF'a gram chwile i znowu mam dyskoteke, dobrze ze wyjezdzam na dlugi weekend, moze jak wroce cos juz z tym zrobia. PS. Nie uwazacie ze okienko chatu jest za duze ? Edytowane 29 października 2011 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 29 października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 października 2011 (edytowane) Uważamy. Nie uważasz że temperatura GPU, a temperatura RAMu na GPU to nie jedno i to samo? Edytowane 29 października 2011 przez Stona Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 29 października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 października 2011 Kur.wa, nie. Mortar i system spawnów, nawet w rushu, to jest jakaś je.bana kpina. Może mam gorszy dzień, ale ide pograć w Starcrafta i ch.uj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 29 października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 października 2011 Uważamy. Nie uważasz że temperatura GPU, a temperatura RAMu na GPU to nie jedno i to samo? Nie znam sie na tym, ale skoro kazda inna gra dziala normalnie, ten smark przebiegl bezproblemowo, to chyba wina nie lezy po mojej stronie, tymbardziej ze nie jestem jedyny ktory ma takie bledy TYLKO w BFie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 29 października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 października 2011 Dla mnie to problem z grzaniem się grafy. Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 29 października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 października 2011 Nie wiedzac czemu mam ogromne artefakty pojawiajace sie podczas rozgrywki, nie mozna nawet 1 meczu spokojnie rozegrac, a to crash a to artefakty robiace dyskoteke na telewizorze, calkowity bezsens. Oczywiscie mam najnowsze sterowniki nvidii, temperatura to jakies 55-60 stopni no i karta na pewno nie umiera, bo kazda inna gra dziala normalnie. Ma ktos jakies solucje ? Na internecie jest pelno ludzi z takimi problemami jak ja i nikt jeszcze nic nie zaradzil. Odpal najnowszego smarka i sprawdź czy przejdzie do końca. Artefakty tzn kropeczki, czy takie jakby wielkie poligony? Odpal Smarka ? Mozna konkretniej ... Co do artefaktow to cos takiego: Zaczyna sie od jednej takiej czarnej kreski przylepiajacej sie do celownika a konczy na dziesiatkach po roznych stronach ekranu. Parę miesięcy temu miałem coś identycznego jak zainstalowałem Wiedzmina 1.W moim przypadku na pewno nie było to przegrzanie grafiki, bo mam nowy PC z przed paru miesięcy a miałem takie same kreski.Pogrzebałem w ustawieniach karty graficznej i znikło Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 29 października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 października 2011 Gwynbleidd! Znalazł się nasz double_account_cheater, Panowie xD @Bansai Te kreski tworzą Ci taki jak by celownik, nie? Zbiegają się zawsze na środku ekranu, huh? Miałem to samo w becie, mam to samo w retailu. Tyle, ze w retailu od premiery pojawiło mi się to może ze dwa razy i zniknęło po 5 sekundach, więc I don't care tbh. Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 29 października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 października 2011 (edytowane) Gwynbleidd! Znalazł się nasz double_account_cheater, Panowie xD ? Edytowane 29 października 2011 przez GwynBleidd_79 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 29 października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 października 2011 @Bansai Te kreski tworzą Ci taki jak by celownik, nie? Zbiegają się zawsze na środku ekranu, huh? Miałem to samo w becie, mam to samo w retailu. Tyle, ze w retailu od premiery pojawiło mi się to może ze dwa razy i zniknęło po 5 sekundach, więc I don't care tbh. Ta dokladnie tak, strasznie to przeszkadza, ale niestety mi to nie znika, jak juz sie pojawi pierwsza, to z kazda chwila bedzie coraz gorzej az mi gra scrashuje albo mecz sie skonczy i w nastepnym tez juz mam ten syf. Licze ze wkrotce to wyeliminuja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 29 października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 października 2011 Uhm... no to ja mam znacznie lepiej bo mnie znika po paru sekundach i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi