Gattz 217 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 patch bez rerolla jest bez sensu Cytuj
Gość ako Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 (edytowane) Ciekawostka, wiedzieliście o tym? http://imgur.com/a/VbH10 Air to ground w jetach: http://www.youtube.com/watch?v=9gHTOPc1B2o Popróbujem w weekend, 2nd service star sam się nie zrobi Edytowane 7 listopada 2011 przez ako Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 No i właśnie to jest śmieszne, w BF2 jety miał bomby i niszczyły bez problemu czołgi, tutaj mam wrażenie że jety to popierdółka. Nawet A-10 i Su 25 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Tutaj dżety też mają bomby. Problem jest taki że te "bomby" to pociski sterowane i możne je wystrzeliwać pojedynczo. Na AA potrzeba 3. Co prawda jak oba trafią to AA się pali i jeśli nie ma spawary to w końcu wybuchnie ale.. no właśnie. Tak więc albo dadzą możliwość wystrzelenia 2 na raz albo te pociski będą przydatne tylko na serwach gdzie nie ma ogarniętych pilotów i masz czas i szanse zrobić 3 podejścia do jednego pojazdu. @Ako Trochę mnie teraz zadziwiłeś. Trzeba będzie biegać w specactach Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Mi nie działa internet i nie mam jak grac ;/ Przechodzę singla... Cytuj
Stona 569 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Mi nie działa internet i nie mam jak grac ;/ Przechodzę singla... Łelkom in da klab ;/ Ale jakoś nie chcę singla odpalać ;/ Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 @Stona to nie jest Spec Act tylko Spec Ops - camo odblokowywany z 42 lvl Cytuj
Stona 569 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 A, to kwas ;/ Pograłem sobie chwilę singla. Całkiem przyjemny. Mimo wszystko, ja chcę już mieć neta :< Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Wytłumaczysz mi stonka jak piszesz na forum bez neta? Co, specjalnie via smartphone'a? ;p Cytuj
Gość ako Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 (edytowane) Stonek, coś tam musiałeś podpaść w tej tepsie, że Ci neta odcięli... granie w BF3 w czasie pracy? To jeszcze 2,5 levelu muszę wbić żeby mieć to camo? Łe, a myślałem że będę mógł predatorów w ch...a robić od razu Chociaż pewnie i tak zapomnę po rundzie, bo się ustawienia camo nie zapisują. Edytowane 8 listopada 2011 przez ako Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Przecież to nie czyni Cię niewidocznym, bez przesady. Aż takiej wielkiej różnicy nie robi. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Wytłumaczysz mi stonka jak piszesz na forum bez neta? Co, specjalnie via smartphone'a? ;p Utraty pakietów i ping na poziomie 40-50ms do WP - dla mnie to jest brak neta Cytuj
Gość ako Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Przecież to nie czyni Cię niewidocznym, bez przesady. Aż takiej wielkiej różnicy nie robi. Zależy który, ale w większości jednak nie wyglądasz już jak żarówa, a bliżej świeżego trupa. Chwilka zawahania ze strony predatora to dla mnie duża różnica, tym bardziej jak przez dym nie będą widzieli mojej głowy. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Gameplay z Omana i Karka, niestety z PS3 (3 flagi xD) Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 (edytowane) Drugi filmik, 1:57 łot a fak?! xD Destrukcja looks nice Ale niezłe lebiegi tam grały. Stoją na wprost siebie i spray jakies 180 stopni, albo miast strzelac do siebie to sie gapią na siebie xD Edytowane 8 listopada 2011 przez Kazuun Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Właśnie nie rozumiem tego co za ludzie są zapraszani są za eventy, dziennikarze którzy zachowują się jakby pada trzymali 1 raz w życiu. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 dziwne ze wiecej zolnierzy w armi nie wykorzystuje rpg do strzelenia w dach na ktorym stoja zeby sie dostac na poziom ulicy.... to jest bf3 czy juz quake? imo zal Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Chcecie beki? MW3 na full detalach w 1080p Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 (edytowane) Hmmm, o co kaman z tym screenem bo nie łapię? Edytowane 8 listopada 2011 przez Kazuun Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 pewnie chodzi o to ze zegarek pokazuja zla godzine. jesli nie to tez nie wiem. czuje jakis fail self pwn trolololo od mazzeo Cytuj
Gość ako Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Chcecie beki? MW3 na full detalach w 1080p Cóż to za beka, ot konsolowy wysoki standard. Idź to powiedz konsolomaniakom, to będziesz miał bekę. Wiem, bo próbowałem przy okazji GTA V xD Cytuj
Stona 569 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Pograłem trochę więcej singla [luv maj net ;/] Misje są fajne. Misja w samolocie jest jedną z lepszych evar in fps. Zawiodłem się na misji czołgowej [celowanie z dupy, człowiek jest przyzwyczajony do pocisków z multi a tu Ci dają nagle normalne ;/ ] , misja ruskami daje radę. Fajne są te wstawki, QTE też. Czasami bolą skrypty ale ogólnie jestem mile zaskoczony. Choć zdania co do singla w BFie nie zmienię, i oddałbym go za więcej czasu na dopracowanie multi Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Zamieniłbym każdy tydzień pracy nad singlem na jeden dzień pracy nad multi Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Pograłem trochę więcej singla [luv maj net ;/] Misje są fajne. Misja w samolocie jest jedną z lepszych evar in fps. Zawiodłem się na misji czołgowej [celowanie z dupy, człowiek jest przyzwyczajony do pocisków z multi a tu Ci dają nagle normalne ;/ ] , misja ruskami daje radę. Fajne są te wstawki, QTE też. Czasami bolą skrypty ale ogólnie jestem mile zaskoczony. Choć zdania co do singla w BFie nie zmienię, i oddałbym go za więcej czasu na dopracowanie multi Mam identyczne zdanie, aczkolwiek najbardziej podobała mi się końcówka, gdy pojawia się możliwość wyboru. Jednak multi to multi. PS. Dziś o 5:00 internet mi powrócił, także smarujcie tyłki bo nadchodzę Cytuj
Stona 569 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 (edytowane) Jeszcze 16k i mam 3 miejsce w czołgu PYK Edytowane 9 listopada 2011 przez Stona Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi