Skocz do zawartości

Battlefield 3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj dżety też mają bomby. Problem jest taki że te "bomby" to pociski sterowane i możne je wystrzeliwać pojedynczo. Na AA potrzeba 3. Co prawda jak oba trafią to AA się pali i jeśli nie ma spawary to w końcu wybuchnie ale.. no właśnie. Tak więc albo dadzą możliwość wystrzelenia 2 na raz albo te pociski będą przydatne tylko na serwach gdzie nie ma ogarniętych pilotów i masz czas i szanse zrobić 3 podejścia do jednego pojazdu.

@Ako

Trochę mnie teraz zadziwiłeś. Trzeba będzie biegać w specactach :)

Opublikowano (edytowane)

Stonek, coś tam musiałeś podpaść w tej tepsie, że Ci neta odcięli... granie w BF3 w czasie pracy? :D

To jeszcze 2,5 levelu muszę wbić żeby mieć to camo? Łe, a myślałem że będę mógł predatorów w ch...a robić od razu :( Chociaż pewnie i tak zapomnę po rundzie, bo się ustawienia camo nie zapisują.

Edytowane przez ako
Opublikowano

Wytłumaczysz mi stonka jak piszesz na forum bez neta? Co, specjalnie via smartphone'a? ;p

Utraty pakietów i ping na poziomie 40-50ms do WP - dla mnie to jest brak neta :D

Opublikowano

Przecież to nie czyni Cię niewidocznym, bez przesady. Aż takiej wielkiej różnicy nie robi.

Zależy który, ale w większości jednak nie wyglądasz już jak żarówa, a bliżej świeżego trupa. Chwilka zawahania ze strony predatora to dla mnie duża różnica, tym bardziej jak przez dym nie będą widzieli mojej głowy.

Opublikowano (edytowane)

Drugi filmik, 1:57 łot a fak?! xD

Destrukcja looks nice ;)

Ale niezłe lebiegi tam grały. Stoją na wprost siebie i spray jakies 180 stopni, albo miast strzelac do siebie to sie gapią na siebie xD

Edytowane przez Kazuun
Opublikowano

Chcecie beki? MW3 na full detalach w 1080p

Cóż to za beka, ot konsolowy wysoki standard. Idź to powiedz konsolomaniakom, to będziesz miał bekę. Wiem, bo próbowałem przy okazji GTA V xD

Opublikowano

Pograłem trochę więcej singla [luv maj net ;/]

Misje są fajne. Misja w samolocie jest jedną z lepszych evar in fps. Zawiodłem się na misji czołgowej [celowanie z dupy, człowiek jest przyzwyczajony do pocisków z multi a tu Ci dają nagle normalne ;/ ] , misja ruskami daje radę. Fajne są te wstawki, QTE też. Czasami bolą skrypty ale ogólnie jestem mile zaskoczony. Choć zdania co do singla w BFie nie zmienię, i oddałbym go za więcej czasu na dopracowanie multi ;)

Opublikowano

Pograłem trochę więcej singla [luv maj net ;/]

Misje są fajne. Misja w samolocie jest jedną z lepszych evar in fps. Zawiodłem się na misji czołgowej [celowanie z dupy, człowiek jest przyzwyczajony do pocisków z multi a tu Ci dają nagle normalne ;/ ] , misja ruskami daje radę. Fajne są te wstawki, QTE też. Czasami bolą skrypty ale ogólnie jestem mile zaskoczony. Choć zdania co do singla w BFie nie zmienię, i oddałbym go za więcej czasu na dopracowanie multi ;)

Mam identyczne zdanie, aczkolwiek najbardziej podobała mi się końcówka, gdy pojawia się możliwość wyboru.

Jednak multi to multi.

PS. Dziś o 5:00 internet mi powrócił, także smarujcie tyłki bo nadchodzę :D