Skocz do zawartości

Battlefield 3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W końcu odblokowałem M98B i recona - wypas, efektywna ale niezbyt efektowna - dźwięk jest mało przekonujący...

To jest dla mnie chyba największy minus w dźwięku w BF3, w BC2 każda broń miała unikalny odgłos, tutaj bardzo mało różnią się. Jakościowo jest fenomenalnie, ale różnorodność tutaj leży. Takie M95 miało mega p.ierdolnięcie, za to M98 jest taki "meh" :/

Opublikowano

Davamand na Conquescie to chyba jakis zart... Team Deathmatch sie z tego robi a nie zdobywanie punktcikow. Troche żal.

No to taka mini Operation Metro. Z tym że tutaj możesz helką zrobić desant. No chyba że mówisz o mini wersji z 3 flagami. Tak czy siak mapa jest lepsza od OM. OM to najgorsze co mogli zrobić conquestowi.

Opublikowano

na metrze nie ma pojazdów, w Davamand jak w 1 druzynie bedzie ogarniety czolgista+gosc w heli i z 4 piechurów to druga druzyna nie wazne co by nie robila nie zdobedzie tunelu

Opublikowano

No ja tam nie wiem, ja nawet z tunelu nie wylazlem na chwile wiec nie wiem gdzie tam helikoptery. No, ale runde wygralismy. Ach, jak ja kocham grac przeciwko druzynie w ktorej 3/4 jest z jakiegos (pipi)anego klanu [40 lvl juz nabite no i oczywiscie elo pisanie na czacie].

Opublikowano

Ej tak w sumie tak teraz pomyslalem. Wpisalem ten kod do Origina co mialem w pudelku, ale w grze nic nowego nie mam. Nadal pierwszy karabinek, pierwszy szotgan, ledwo ostatnio drugi kamuflaz zdobylem. Cos z(pipi)alem czy o co cho?

Opublikowano

W pudełku NIE masz żadnych kodów do gry poza zwykłym Keyem do ZWYKŁEJ edycji BFa.

Kody na BaK i PWP dostajesz od SKLEPU w którym kupiłeś nie od EA/DICE - powinieneś je mieć albo na paragonie jaki dostałeś przy kasie, albo dostać na maila od sklepu internetowego.

• Plusik 1
Opublikowano

Kur.wa, dobrze że na HC jeszcze tego nie odkryli ludzie, bo przez alley na bazarze by się już kompletnie nie dało przejść...

Opublikowano (edytowane)

FAKE!! xD Can't be the truth!

Swoją drogą, Rinek się tak wczuł w "kamerowanie", że w 2:26 nawet nie drgnął xD

PS:

They were saying "use it with SOFLAM, it ownz"... well, for me it "blows".

xDDDDDDDDDD

Edytowane przez Kazuun
Opublikowano (edytowane)

Tak jak pisałem w temacie PS3. Sofalm i javelin są to najbardziej bez użyteczne bronie w tej grze. Powinni wypierdzielić to w patchu i dać rozwiązanie jak w BC2.

Edytowane przez maxelm
Opublikowano

Tak, będę stał i napierdalał strzałkami z nadzieją, że trafię Jeta.... yhym.

Niech naprawią Javelina i styknie, bo koncept jest wspaniały - wymaga teamworku.

Drugim bardzo ciekawym przykłądem na teamwork w BF3 jest duo MAW + Mortar (choć i tu by sie parę tweaksów przydało).