Stona 569 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 Przesadzasz z tymi minami. A co do składów, to nie napisałem że jest dobrze. Napisałem że nie zgadzam się z tym, że jest gorzej niż było. Cytuj
Gość ako Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 No nie przesadzam, tak to wczoraj wyglądało jak grałem Mówię tutaj o tunelowych mapach - Bazar, Teheran, Damavand... Składy - dla mnie brak autojoina to jest krok wstecz, niepotrzebny. W każdym razie kosmetyka, która nic nie zmienia. Idę pograć i ponarzekać xD Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 Próbowałem pograć dziś - nie mogłem - na chyba 8 serwerach miałem "Joining game" przez 5 minut i żadnej reakcji..... Miny. Czemu mogę mieć tylko 2 claymory i 6 C4 jednocześnie skoro engi może mieć nieskończoną ilość min na mapie (potwierdzone info przez DICE)? O ile się nie mylę to one chyba nawet nie znikają po deadzie tak szybko. W składach się chyba nic nie zmieniło poza faktem, że JOIN jest bardziej po prawej i bardziej u góry. A nie, sorry.. składy mają dodane kolorki zielony i niebieski - AWE-KU.RWA-SOME! xD Cytuj
Gość ako Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 O ile się nie mylę to one chyba nawet nie znikają po deadzie tak szybko. Wcale nie znikają, no chyba że ktoś w nie wjedzie Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 i bardzo dobrze - jak jeżdżący puszkami nie boją się javelinów a rakiet potrzeba ze cztery to niech chociaż czują respekt przed tym co może kryć się w ziemi. Skończy się supremacja czołgami gdzie gość wjeżdżał we wrogi punkt, darł się "my house!" i tłukł po wszystkim co się rusza podczas gdy przeciwnik uciekał w popłochu. Niech straci trochę czasu na niszczenie albo załatwi sobie gunnera, który zrobi to za niego. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 i bardzo dobrze - jak jeżdżący puszkami nie boją się javelinów a rakiet potrzeba ze cztery to niech chociaż czują respekt przed tym co może kryć się w ziemi. Skończy się supremacja czołgami gdzie gość wjeżdżał we wrogi punkt, darł się "my house!" i tłukł po wszystkim co się rusza podczas gdy przeciwnik uciekał w popłochu. Niech straci trochę czasu na niszczenie albo załatwi sobie gunnera, który zrobi to za niego. da sie z czolgowego ckm niszczyc miny? mnie nigdy sie nie udalo, albo granat albo czolgowe dzialo Cytuj
Stona 569 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 Guner za niego tego zrobić nie może Ja tam nie widzę problemu w minach. Myślę że jesteście przewrażliwieni ;P Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 (edytowane) @Rinek Ale robienie jednej rzeczy przegiętej bo druga ssie to nie jest wyjście z sytuacji dobre. RPG/SMAW - potrzeba 5 rakiet na czołg BEZ reactive armora (no chyba ze idealnie walniesz wszystkie w jego pupę). Javelinów trzeba 4 i kupę szczęścia by nimi trafić. Co do min, niech im dadza limit 8 min na mapę to wtedy taki koleś nie będzie zapierdalał od flagi do flagi kładąc 500 min po drodze tylko pomysli trochę by walnąc je w bardziej strategicznych miejscach. Czemu ja musze myśleć z claymorem a on już nie? A miny da się rozwalić jako gunner oraz z normalnej broni (a przynajmniej LMG działa) tylko sprawa wygląda tak, zę albo trzeba tonę ołowiu albo mają ostro z(pipi)ane hitboxy, bo trzeba chwilę na to poświęcic. A przynajmniej dawało przed patchem. Edytowane 24 listopada 2011 przez Kazuun Cytuj
maxelm 6 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 I bardzo dobrze z tymi minami. Wnerwia mnie to jak koleś wjeżdża czołgiem na chama w budynek. Tak się ustawi że dojście do MCOM graniczy z trudem. Bo ma pole widzenia szerokie i nawet dojście z c4graniczy z cudem. Bo czołgi w tej części to przegięcie. Na wyspie chark Koleś ustawi się na górce przed placem budowy i kosi wszystkich. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 No, to trza se jakąś grę kupić chyba na Autumn Sale na Steam bo BF przestał działać xD Próbowałem z 20 różnych serwerów, HC, normal, RUSH, CQ - cokolwiek - na każdym mam Joining Soldier (jak przez fl) lub Joining Server po nawet 10 minut i nic się nie dzieje. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 Nie strasz mnie, ja o 15 kończę pracę i jutro mam wolne. Zamierzam nerdzić a tu takie kwasy ? :< Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 Playing with friends was.... DZIZAS (pipi) JA (pipi)E... never that easy! Działa. Restart Origin + Repair BF3 CHYBA POMOGŁY. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 USASik to jest tak kochana broń, że modlę się, żeby jej nie znerfili w przyszłości Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 Znerfią na bank. Tzn może nie samego USASa ale owe combo już tak. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 (edytowane) Faktycznie, owe combo jest przepotężne. Strzelając z tego, czuję się jak władca mapy. A najlepiej rozwala się helikoptery Edytowane 24 listopada 2011 przez Rozi Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 A najlepiej rozwala się helikoptery Wait... What? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 Rozi włącza noclipmode , wzlatuje w powietrze i strzela do scoutów. Proste. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 Spróbujcie wyłapać nisko wznoszący się helikopter i walicie ile się da. Dziś strzelając z dachu na Firestorm wpadło unieruchomienie. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 Nisko lecący możesz zdjąć z praktycznie każdej broni, bo zabijasz pilota. No chyba że mówisz że dostałeś punkty za zniszczenie helki. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 No mówię, że za unieruchomienie. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 Czy używanie myszki, która ma siakiśtam system zmniejszania odrzutu i można jednym kliknięciem obrocić się o 180st podchodzi pod paragraf? Pytam się, bo pamiętam, że gdy grałem w GW, to ludzie używali też podobnych bajerów w klawiaturach oraz myszkach i dostawali bany. Wiem, że to 2 inne gry, ale wspomaganie takie samo. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 (edytowane) No mówię, że za unieruchomienie. Ile strzałów poszło, że się tak z ciekawości spytam. Edytowane 24 listopada 2011 przez MajorZero64 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 Czy używanie myszki, która ma siakiśtam system zmniejszania odrzutu i można jednym kliknięciem obrocić się o 180st podchodzi pod paragraf? Pytam się, bo pamiętam, że gdy grałem w GW, to ludzie używali też podobnych bajerów w klawiaturach oraz myszkach i dostawali bany. Wiem, że to 2 inne gry, ale wspomaganie takie samo. Nie. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 No mówię, że za unieruchomienie. Ile strzałów poszło, że się tak z ciekawości spytam. A z półtora powiększonego magazynka (ok. 18 pocisków). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi