Skocz do zawartości

DiRT 3

januszxp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kładzie, nie kładzie.... Wbiłem wszystkie wyścigi na pierwsze miejsca/platyny grając na kółku. Trzeba się przyzwyczaić (na multi też grałem na kierownicy, również w tryby zręcznościowe jak zdobycie flagi czy inwazja i jakoś dało rady). Cała platyna zrobiona przy pomocy kierownicy.

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jest ktoś kto gra w Dirt3 na kierownicy?

Wczoraj spróbowałem i moim zdaniem wypada to tak sobie. Ograniczony kat skrętu kierownicy kładzie ten ficzer.

Mam podobnie. O ile w GT5 grało się wręcz wybornie na kierownicy, w N4S także, to w DiRT3 jest tak jakoś.... dziwnie. Nie gra się słabo, czy coś w tym stylu, ale zdecydowanie całość odbiega od tego czego można było oczekiwać.

Opublikowano

gierczy ktoś w monte carlo, ja kupiłem i nie żałuję ale 246 MB to mi się wydaje że większa część tego dodatku już na płycie się znalazła....

Opublikowano

gierczy ktoś w monte carlo, ja kupiłem i nie żałuję ale 246 MB to mi się wydaje że większa część tego dodatku już na płycie się znalazła....

Na razie szkoda mi 29zł na dodatek. Trochę drogo mi się wydaje, chociaż zachwalają na forach internetowych.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Niestety żaden patch poprawiający to uniedogodnienie nie ukazał się, aczkolwiek w mojej opinii nie jest to zbyt uciążliwe - nawet tego nie zauważyłem.

Biorąc pod uwagę czas loadingów w DIRT2 / DIRT3 to w DIRT2 były one DUŻO szybsze. Strasznie mnie to (loadingi) irytowały w D3 przez co nawet nie skończyłem tej gry, bo miałem wrażenie, że loading trwał dłużej, niż wyścig.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Nigdy nie grałem w żadnego DIRTa. Czy ktoś zechciałby go porównać do jakiejś gry? Chodzi głównie o model jazdy. Czy to jest czysty arcade czy coś ma z symulacji? Tzn. łatwo o bączka czy trzeba uważać z gazem i hamulcem? V-RALLY2, COLIN 4, COLIN 2005 taki kierunek mnie interesuje.

Z góry dziękuje za wszystkie opinie.

Opublikowano

Według mnie grają na padzie w tej części o wiele łatwiej o bączka niż w dwójce, z pomocą wtedy przychodzi cofanie czasu które tak na marginesie w dwójce też było, ale mniej korzystałem z tego ;)

Ogólnie warto się zainteresować dirtem choć nie są to typowe wyścigi rally jak w starych colinach bo tutaj mamy różne zawody np. wyścigi buggy, x-games, czy ghymkana.

Opublikowano

Dirt 3 na pewno do czystej zręcznościówki nie należy. Sam grałem w niego tylko i wyłącznie z wykorzystaniem dobrej kierownicy i mogę powiedzieć, że grało mi się bardzo przyjemnie. Model jazdy jest podobny do tego z Dirt 2, choć jest odrobinę bardziej wymagający, ale za razem dopracowany. Gra mimo iż nie jest rasową rajdówką, sprawia masę frajdy i na pewno można ją polecić.

Opublikowano

Dzieki bardzo za opinie, na pewno się przydały. Na kierownicy nie będę grać. To że są różne serie wyścigów i pojazdów to nie przeszkadza. No to kończe powoli GT5 i następne Dirt3:)

• 1 miesiąc temu...