winner 183 Opublikowano 26 czerwca 2011 Opublikowano 26 czerwca 2011 Nie kładzie, nie kładzie.... Wbiłem wszystkie wyścigi na pierwsze miejsca/platyny grając na kółku. Trzeba się przyzwyczaić (na multi też grałem na kierownicy, również w tryby zręcznościowe jak zdobycie flagi czy inwazja i jakoś dało rady). Cała platyna zrobiona przy pomocy kierownicy. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 26 czerwca 2011 Opublikowano 26 czerwca 2011 to ułatwia granie czy utrudnia ? Cytuj
mataman 35 Opublikowano 27 czerwca 2011 Opublikowano 27 czerwca 2011 Moim zdaniem utrudnia. Gra jest typowo pod pada, to nie GT5. Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 jest ktoś kto gra w Dirt3 na kierownicy? Wczoraj spróbowałem i moim zdaniem wypada to tak sobie. Ograniczony kat skrętu kierownicy kładzie ten ficzer. Mam podobnie. O ile w GT5 grało się wręcz wybornie na kierownicy, w N4S także, to w DiRT3 jest tak jakoś.... dziwnie. Nie gra się słabo, czy coś w tym stylu, ale zdecydowanie całość odbiega od tego czego można było oczekiwać. Cytuj
winner 183 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Może inaczej.... mi na padzie w gry wyścigowe gra się średnio/słabo. Zawsze gram na kierownicy bo wiem, że jak dobrze ustawię, frajda jest niesamowita. Cytuj
Piom 0 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 gierczy ktoś w monte carlo, ja kupiłem i nie żałuję ale 246 MB to mi się wydaje że większa część tego dodatku już na płycie się znalazła.... Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 gierczy ktoś w monte carlo, ja kupiłem i nie żałuję ale 246 MB to mi się wydaje że większa część tego dodatku już na płycie się znalazła.... Na razie szkoda mi 29zł na dodatek. Trochę drogo mi się wydaje, chociaż zachwalają na forach internetowych. Cytuj
Piom 0 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 cena troche zwala z nóg jak za pare odcinków spec.... ale monte carlo to monte carlo ja byłem na głodzie Cytuj
winner 183 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Ja kupuje wszystkie dodatki bo dla mnie gra jest genialna. Cytuj
shinjikun7 4 Opublikowano 27 listopada 2011 Opublikowano 27 listopada 2011 Panowie, czy wyszedł jakiś patch skrócający loadingi? (przed załadowaniem trasy, bo one do szewskiej pasji mnie doprowadzały) Cytuj
mataman 35 Opublikowano 27 listopada 2011 Opublikowano 27 listopada 2011 To jest tylko problem na ps3, zarówno na pc jak i na x360 są one o połowe krótsze. Raczej patchem nie da się tego naprawić. Cytuj
winner 183 Opublikowano 27 listopada 2011 Opublikowano 27 listopada 2011 Niestety żaden patch poprawiający to uniedogodnienie nie ukazał się, aczkolwiek w mojej opinii nie jest to zbyt uciążliwe - nawet tego nie zauważyłem. Cytuj
shinjikun7 4 Opublikowano 27 listopada 2011 Opublikowano 27 listopada 2011 Niestety żaden patch poprawiający to uniedogodnienie nie ukazał się, aczkolwiek w mojej opinii nie jest to zbyt uciążliwe - nawet tego nie zauważyłem. Biorąc pod uwagę czas loadingów w DIRT2 / DIRT3 to w DIRT2 były one DUŻO szybsze. Strasznie mnie to (loadingi) irytowały w D3 przez co nawet nie skończyłem tej gry, bo miałem wrażenie, że loading trwał dłużej, niż wyścig. Cytuj
damian_s 0 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 Witam. Nigdy nie grałem w żadnego DIRTa. Czy ktoś zechciałby go porównać do jakiejś gry? Chodzi głównie o model jazdy. Czy to jest czysty arcade czy coś ma z symulacji? Tzn. łatwo o bączka czy trzeba uważać z gazem i hamulcem? V-RALLY2, COLIN 4, COLIN 2005 taki kierunek mnie interesuje. Z góry dziękuje za wszystkie opinie. Cytuj
vip77 237 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 Według mnie grają na padzie w tej części o wiele łatwiej o bączka niż w dwójce, z pomocą wtedy przychodzi cofanie czasu które tak na marginesie w dwójce też było, ale mniej korzystałem z tego Ogólnie warto się zainteresować dirtem choć nie są to typowe wyścigi rally jak w starych colinach bo tutaj mamy różne zawody np. wyścigi buggy, x-games, czy ghymkana. Cytuj
winner 183 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 Dirt 3 na pewno do czystej zręcznościówki nie należy. Sam grałem w niego tylko i wyłącznie z wykorzystaniem dobrej kierownicy i mogę powiedzieć, że grało mi się bardzo przyjemnie. Model jazdy jest podobny do tego z Dirt 2, choć jest odrobinę bardziej wymagający, ale za razem dopracowany. Gra mimo iż nie jest rasową rajdówką, sprawia masę frajdy i na pewno można ją polecić. Cytuj
damian_s 0 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 Dzieki bardzo za opinie, na pewno się przydały. Na kierownicy nie będę grać. To że są różne serie wyścigów i pojazdów to nie przeszkadza. No to kończe powoli GT5 i następne Dirt3:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi