tk___tk 4 795 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 (edytowane) dobra skoro w dziale rock są same chu.jowe zespoły niemalże to postanowiłem założyć temat o popie. jak wiadomo wśród forumowiczów mamy fanów takiego spice girls czy też sporą reprezentacją wielbicieli lady knagi. lecimy z tematem: http://leakthat.com/?p=74 drugi singiel z nowego albumu perry, california gurlz z cukierkowym pimpem snoop doggiem jest już mega letniakiem i oficjalnym kandydatem do miana hita tego roku, ale ten numer też jest super. http://leakthat.com/?p=6 nowy numer gagi. cały zasr.any jest auto-tunem i nie wiadomo gdzie trafi, ale jak dla mnie jest całkiem spoczko. densowy remix love game gagi. jest (pipi)nięcie. gościnnie w refrenie dograł się marylin manson (serio!). pasują do siebie, z resztą już dawno to przewidziałem, że do takiej współpracy dojdzie kiedy nazwałem gagę "marylinem mansonem popu". Edytowane 1 sierpnia 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 sierpnia 2010 (edytowane) a gdzie pisałem, że o dobrym to temat? zresztą gtfo bartosz i tak cię nie dodam do znajomych na laście. edit: albo dobra jak chcesz dobry pop to masz u mnie w opisie. sample z mccartney'a, człowieku! Edytowane 1 sierpnia 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Jak pomyślałem o Popie to mi się automatycznie przypomniał jeden zespół... Dupeczki, rytmika, wpada w ucho, ideał na lato! I jeszcze ta "holenderska" swoboda w tle. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 (edytowane) Ja sobie słucham Ladyhawke, Florentyny, MGMT oraz Cut Copy. Bardzo dobry, inteligenty pop jeden więcej, jeden mnie electro. Pop nie musi się równać amerykańskim produkcjom na top listy. Ja podtrzymam ten temat dobrym popem haha. Z albumu Empire of the Sun tylko trzy utwory są fajne reszta mocno średnia. Edytowane 1 sierpnia 2010 przez MajorZero64 Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 spice girls pierwsze dwie płyty połowa pierwszej płyty lady gagi kelis basement jaxx Niektore madonny Michael jackson- all To sa tuzy dobrego popu. Oczywiscie królowe to spice girls, leci wannabe albo naked i nie przeszkadza nawet takiemu fanowi hałasu jak ja. Cytuj
Blaise 3 613 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 A Robbie Wiliams co śpiewa? Jak to pop to ja to lubię. Kate Perry czy Shakire też posłucham ;] Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Katy Perry, dwie pierwsze piosenki Gagi + Telephone, co nieco od Madonny, wszystko od Jacksona, Nelly Furtado, i ta pierwsza popowa płyta Timbalanda, no i... ...wkręciło mi się "Tik Tok" <wstyd fhui> Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 sierpnia 2010 no z tik tok to doje.bałeś. kelis się zje.bała, choć nigdy nie lubiłem. za(pipi)isty był ten klip do bossy w którym się wozi w towarzystwie kolorowych pudli i too shorta i jedzą małże. Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 (edytowane) ja lubie The Bloodhound Gang. Mogliby wydac nowy album, banda leni. Slucham sobie tez roznych innych rzeczy podchodzacych pod POP, ale mam tendencje taką, że słucham ich zanim jeszcze pozna sie na nich showbiznes, jak np 3OH3, ktore znalem juz z ok. 16 lat temu. wiem, fajnie mi. Edytowane 2 sierpnia 2010 przez zduniacz Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 2 sierpnia 2010 bloodhound gang to chyba jednak zespół rockowy, chociaż... oni to chyba nie wiedzą czy chcą być dobrą kapelką rockową z jajcarskimi tekstami czy kabaretem. albo mają wyje.bane. 3OH3 to mi wyglądają na spoko gości co to z premedytacją zarabiają kupę hajcu robiąc popowe hity. no, ale podoba mi się ich numer z katy perry (choć występ katy chu.jowy) i kawałek z ostatniego albumu lil' jona. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 3 sierpnia 2010 http://leakthat.com/linkin-park-the-catalyst-download/ nowe nagranie linking park Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Opublikowano 3 sierpnia 2010 (edytowane) tylko i wylącznie on (ten album to mistrzostwo) Edytowane 3 sierpnia 2010 przez banny Cytuj
RoL 578 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Opublikowano 3 sierpnia 2010 gaga <3 za fame monster zrobilbym jej loda Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 3 sierpnia 2010 to były podłe insynuacje, spuchnięta łechtaczka co najwyżej. przecież pokazała ci.pkę już na jednym klipie. Cytuj
BartX 9 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Opublikowano 3 sierpnia 2010 (edytowane) The Corrs! RYM mówi że to POP wiec pasuje. Zaj.ebiste <3 Edytowane 3 sierpnia 2010 przez BartX Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Z popu lubię Today is the Day, grają coś w stylu Britney, obczajcie. Cytuj
MichAelis 5 621 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=gzNXFjgAUzU Nowy Majkel + Lenny Ma to byc na nowej plycie, niewiadomo czy singiel Cytuj
RoL 578 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=gzNXFjgAUzU Nowy Majkel + Lenny Ma to byc na nowej plycie, niewiadomo czy singiel Majkel nagrywa nowa plyte? Mam nadzieje, ze nie zapomni o fanach z Polski i zawita u nas podczas nastepnej trasy koncertowej. <thriller> Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 sierpnia 2010 gossip jest zaje.biste. pośmiertna płyta majkela będzie jego najlepszą od wielu lat. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Szkoda, że jej nie wydali zaraz po śmierci. Więcej by zarobili ;-P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi