gkihdghdhj 354 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Chciałem se zrobić GamerCard'a na tej stronie. Ale wpisuje swój ID(w opcji lewej) i pisze że niepoprawny, mimo że sprawdziłem. Wpisuje adres email i PSN ID i nadal nie działa. Wie ktoś co zrobić by to pyklo? P.S. prosilbym aby nie bylo komentarzy typu "zrob oficjalny GC" Odnośnik do komentarza
Square 8 495 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Też miałem z nim broblem przy pierwszy wygenerowaniu. Jakoś następnego dnia wszystko już działało poprawnie u mnie. Od siebie polecam te na PS3Trophies, aktualizują się same na bieżąco. A tak swoją drogą to jest już temat poświęcony GC. Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Też miałem z nim broblem przy pierwszy wygenerowaniu. Jakoś następnego dnia wszystko już działało poprawnie u mnie. Od siebie polecam te na PS3Trophies, aktualizują się same na bieżąco. A tak swoją drogą to jest już temat poświęcony GC. dzieki skorzystam z rady, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi