grzybiarz 10 289 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Hello. Przeglądam stare numery, a dokładniej numer 37 z września 2000 W listach jest napisane jakoby Gamera sklecił filmik z pierwszego Extreme Party, jak i urywki z życia redakcyjnego (cytuję: "wersja Hard"). Kaseta video sprzedawana za 25 zł + koszta wysyłki. Ma ktoś tą kasetę? Całość trwa 140 minut, ale to nie problem upnać na w kilku częściach, tudzież całość np. na Vimeo. Czy dinozaury posiadające tą kasetę, jeszcze tu się udzielają? Kurde ja miałem kupić, ale nie miałem wtedy tyle kasy Cytuj Odnośnik do komentarza
Łuku 3 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Czekam na odpowiedź. Metka "Mature" do tego byłaby taka, jakby GTA wyszło z "+3" Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Łuku: też paliłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
arczibal 2 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 tez się dopinam czekam na upa:) Cytuj Odnośnik do komentarza
arczibal 2 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Up. Może wstawiajcie wszystkie filmy z każdego EP jakiego posiadacie, Piramida, Szymocice, Transformator, Warszawa....... Nie ważne czy telefonem, czy aparatem, czy kamerą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi