grzybiarz 10 314 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Hello. Przeglądam stare numery, a dokładniej numer 37 z września 2000 W listach jest napisane jakoby Gamera sklecił filmik z pierwszego Extreme Party, jak i urywki z życia redakcyjnego (cytuję: "wersja Hard"). Kaseta video sprzedawana za 25 zł + koszta wysyłki. Ma ktoś tą kasetę? Całość trwa 140 minut, ale to nie problem upnać na w kilku częściach, tudzież całość np. na Vimeo. Czy dinozaury posiadające tą kasetę, jeszcze tu się udzielają? Kurde ja miałem kupić, ale nie miałem wtedy tyle kasy Cytuj
Łuku 3 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Czekam na odpowiedź. Metka "Mature" do tego byłaby taka, jakby GTA wyszło z "+3" Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 5 sierpnia 2010 Łuku: też paliłeś? Cytuj
arczibal 2 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 tez się dopinam czekam na upa:) Cytuj
arczibal 2 Opublikowano 17 czerwca 2012 Opublikowano 17 czerwca 2012 Up. Może wstawiajcie wszystkie filmy z każdego EP jakiego posiadacie, Piramida, Szymocice, Transformator, Warszawa....... Nie ważne czy telefonem, czy aparatem, czy kamerą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi