MYSZa7 8 956 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 (edytowane) Producent: Maxis Wydawca: Electronic Arts Polska Premiera: Październik 2010 Wstąpi ktoś z was do świata Simów? Edytowane 4 sierpnia 2010 przez MYSZa7 Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 A ja jestem ciekaw. Nie gram na kompie, a jestem zainteresowany jak rozwinęła się ta gra. Liczę na w 100% odwzorowany komputerowy pierwowzór, bo konsolowe przygodówki nie są już tak zabawne. Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Opublikowano 7 sierpnia 2010 przecież to jakiś fake. Prawda? Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Opublikowano 7 sierpnia 2010 obawiam się, że to nie jest fake Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Hejtowanie Simsów już w sumie nie jest modne więc nie wiem co wy robicie :potter: Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 (edytowane) Ja ostatnio grałem w jedynkę sto lat temu (dokładniej, gdy miałem 10-12 lat). Dla mnie ta gra to była taka mini ekonomiczna popierdółka. Jedynym ciekawym jej aspektem było zdobywanie kasy na rozbudowę chaty. Jak udało mi się wymaksować postać i rozbudować willę większą i bogatszą od tej najdroższej "pre-built" to dla mnie gra się skończyła. W dwójkę pykałem trochę na pierwszym Xie, jedyne co mnie zaskoczyło to możliwość tworzenia własnych dań (która okazała się nic nie warta) i nic poza tym nie było ciekawego, dlatego szybko zrezygnowałem. Na kompie odpaliłem, żeby zobaczyć, czy w ogóle ruszy... ruszyła, ale wyglądała tak marnie, że nie sprawdzałem nawet. Ja osobiścię lubię serię Harvest Moon i zagram w trójkę Simsów, bo liczę, że gra rozwinęła się w podobnym kierunku, tj. masa ciekawych możliwości (dodanych nie na siłę - żaden z dodatków do jedynki mnie nie interesował), rozwijanie postaci na sposób rpg. itp. Nie wiem czego się spodziewać, bo nie grałem w to na kompie, a słyszałem pochlebne opinie - nie przyglądałem się rozwojowi serii dokładnie, więc nie wiem o co chodzi z tym hejtowaniem. Jeśli gra pozostaje infantylna, to nawet nie ruszę. Edytowane 8 sierpnia 2010 przez MierzejX Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 Do konsolowej wersji Sims 3 dodatki nie wychodzą ? Cytuj
ash77 3 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 czy polska wersja jest osobno czy w zagranicznych wydaniach tez?? (tak jak np: w alan wake)?? Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 Wersja na X360 podobno nie ma polskiej wersji. Cytuj
Amer 1 382 Opublikowano 15 grudnia 2010 Opublikowano 15 grudnia 2010 Potwierdzam - wer. na X360 wyłącznie anglik. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi