Infidel 218 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 (edytowane) Witam. Mam odtwarzacz Sandisk Sansa Fuze i pytanie dot. jego ladowania: wiadomo,ze najlepiej ladowac przez urzadzenie posiadajace port USB (PC/TV etc.),ale w sobote wyjezdzam w daleka podroz i zastanawia mnie jak to podladowac. Mam przejsciowke USB-> wtyk do gniazdka,ale gdy uzywam tego,to odtw. sie nie laduje, tylko chce zapisywac pliki (podczas zapisu plikow nie laduje sie). Jak skorzystam z przejsciowki USB-> gniazdko w samochodzie (jest w ogole cos takiego), to bedzie dzialac? Edytowane 4 sierpnia 2010 przez InFiDeL
sosnaa 1 205 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Jeżeli chcesz ładować taką zwykłą ładowarką pod USB a logo baterii na odtwarzaczu się nie rusza, musisz zakleić taśmą dwa środkowe piny w ładowarce : foto 1 foto 2. A jeżeli chodzi o ładowanie w samochodzie to nic nie wiem na ten temat.
Infidel 218 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 sierpnia 2010 Nie ma innego rozwiazania? Srednio widzi mi sie dokladnie wycinac tasme i ja przyklejac, zwlaszcza,ze miejsce jest trudno dostepne.
sosnaa 1 205 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Możesz kupić inną ładowarkę, z którą nie będzie tego problemu. Ale po co wydawać kasę jak wystarczy wyciąć kawałek taśmy i przykleić albo ją rozkręcić i spróbować drugiego sposobu - więcej tutaj
Infidel 218 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 6 sierpnia 2010 Jakos udalo sie zaikleic i dziala. Dzieki wielkie
Rekomendowane odpowiedzi