Nemesis 1 268 Opublikowano 23 maja 2011 Opublikowano 23 maja 2011 Okładka, fajna minimalistyczna. Arkham Asylum miało lepszą. Mogli dodać klimatycznie cień Batmana i Gotham w oddali. Okładka będzie jednakowa dla wszystkich wersji? Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 23 maja 2011 Opublikowano 23 maja 2011 Ta jest lepsza, proste logo, tytuł i nic więcej nie trzeba. AA ma słabszą. ;] A co do Pingwina to nic nowego, z obrazka ma być każdy. Do tego Two Face, Calendar Man, Joker, Zsasz, Nigma... Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 maja 2011 Opublikowano 23 maja 2011 Jestem pewien, że powróci także świetny Scarecrow oraz Killer Croc, na co wskazywało już zakończenie Arkham Asylum. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 23 maja 2011 Opublikowano 23 maja 2011 Scarecrow to najlepszy boss tej generacji, ale jego udział nie jest jeszcze pewny. Czy uda im się przebić każde z nim spotkanie z Arkham Asylum? Chyba nie. Killer Croc oczywiście będzie, zresztą jest na fotce. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 maja 2011 Opublikowano 23 maja 2011 Sefton Hill z Rocksteady wspominał o tym, że zespół ma świadomość tego jak bardzo gracze polubili sekwencje ze Scarecrowem podczas AA. Więc to raczej też pewnik. On mi się bardzo skojarzył z The Sorrow. Etapy z nim były świetne a zwłaszcza kiedy zamienialiśmy się w małego Bruce'a Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=NN0Hl9D6b4c&feature=player_embedded No proszę heh ale dupsko ;p Edytowane 1 czerwca 2011 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 Czyli co, będzie kooperacja? Żeby nie było tylko takiej opcji, że babka będzie biegać za Batmanem jako bot, który niby ma pomagać, a bardziej przeszkadza. Najlepiej by gameplay przeplatał się i raz gramy nią, raz Batmanem. Cytuj
_mike 318 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 Jak dla mnie w tej chwili mogliby wywalić Netoperka i nazwać grę Catwoman Arkham City Bitch Cytuj
stey 9 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 Gra catwomen zapowiada się wspaniale, mam tylko nadzieję że twórcy tego nie skopią i przede wszystkim dadzą nam się nacieszyć jej widokiem. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 Czyli co, będzie kooperacja? Żeby nie było tylko takiej opcji, że babka będzie biegać za Batmanem jako bot, który niby ma pomagać, a bardziej przeszkadza. Najlepiej by gameplay przeplatał się i raz gramy nią, raz Batmanem. Z tego co poczytałem to nie ma być co-opa a po prostu podczas fabuły, zagramy jakiś tam "epizod" kocicą. I tyle. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 Okładka, fajna minimalistyczna. Beznadziejne tło...moim zdaniem powinno być jednolicie białe. Cytuj
estel 806 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 (edytowane) Właśnie fajne, bo brudne. W ogóle od nietoperka aż bije klimat mroku, brudu i takiego gotycko-mentalnie-socjalnie-apokaliptycznego fatalizmu. Jednym słowem - mega. Edytowane 1 czerwca 2011 przez estel Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 Czyli co, będzie kooperacja? Żeby nie było tylko takiej opcji, że babka będzie biegać za Batmanem jako bot, który niby ma pomagać, a bardziej przeszkadza. Najlepiej by gameplay przeplatał się i raz gramy nią, raz Batmanem. Z tego co poczytałem to nie ma być co-opa a po prostu podczas fabuły, zagramy jakiś tam "epizod" kocicą. I tyle. No i takie rozwiązanie mnie satysfakcjonuje. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Jest gameplay http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-batman-arkham/714868 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 OMG OMG OMG OMG OMG Obsralem sie z radosci Ale ta gra bedzie za(pipi)ista ciesze sie na nia jak za czasow PSX'a Nie moge sie doczekac okopania tych wszystkich Bossow kto juz jest potwierdzony ?? Killer Crock Joker Harleyquinn Two Face Dr Strange Riddler Penguin Bane Poison Ivy ?? Clayface ?? Mr Freeze ?? Scarecrow ?? Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Solomon Grundy, Calendar Man. Cytuj
estel 806 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Pełen konkret. Mimo, że Batmana nigdy nie lubiłem jako superbohatera to gry od Rocksteady to najwyższa półka. Genialnie się zapowiada. I te detale, miasto, klimat, Catwoman olaboga. Będzie się działo. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Stage demo: http://e3.gamespot.com/video/6317653/ Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Większość fragmentów już była pokazana na tym wywiadzie z GT, ale są i nowe scenki. Oprawa rewelka, trochę ją podkręcili, do tego teren jest bardziej rozległy. Postaci tez więcej na ekranie (końcówka), a silnik nic się nie dławi. Jak dla mnie najładniejsza gra na UE3, partacze z Ninja Theory powinni patrzeć i się uczyć jak się robi gry. Dalej też podtrzymuję, że Batman Arkham City to najlepsza gra na tym E3. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 (edytowane) Co racja to racja grafa przy otwartym terenie - mieście biorąc pod uwagę jest świetna. Pamiętam jak jeszcze jakieś 2 lata temu sandbox, gra z otartym terenem kojarzyła się z brzydką grafiką. Dzisiaj, dzisiaj sandboxy wyglądają jak gry "liniowe" a czasami nawet lepiej. Mam tylko nadzieję, że Ps3 dostanie normalny port, w końcu to UE3. Zwyrol bardziej niż U3? ;] Edytowane 7 czerwca 2011 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Uncharted 3 na pewno zarządzi, ale ten gameplay na statku był tylko bardzo dobry, tutaj zresztą demo jest dłuższe i bardziej mi się podoba. Walka o GOTY będzie mocna w końcówce roku (Batman, Uncharted, Gearsy). Kto by jeszcze kiedyś pomyślał, że gry z bohaterem komiksów będą takimi killerami. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 Dłuższa wersja dema. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 (edytowane) Oprawa zaliczyła lifting, to widać. Fajnie, że teraz będzie można przesłuchiwać, gra zyskała ogólnie bardzo sandboksowy charakter. Jest jeszcze bardziej dynamicznie ale wciąż czuć atmosferę Arkham Asylum. Mam nadzieję, że sekwencje ze Scarecrowem będą jeszcze bardziej niesamowite niż poprzednio. Edytowane 9 czerwca 2011 przez NEMESIS US Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 13 czerwca 2011 Opublikowano 13 czerwca 2011 Robin w DLC pojawi się w trybie challenge. http://www.gamezilla.pl/content/robin-grywalna-postacia-w-batman-arkham-city Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi