Opublikowano 13 czerwca 201113 l Aż chyba sobie odświeżę poprzedniego Batmana przed tą częścią. Zapowiada się kozacko.
Opublikowano 16 czerwca 201113 l A skąd masz tą informację? Tak trochę dziwnie, że ten napis u góry po prawej (Batman...) Edytowane 16 czerwca 201113 l przez Igor67
Opublikowano 16 czerwca 201113 l Stąd ta okładka http://www.gamezilla.pl/content/tak-wyglada-okladka-batman-arkham-city
Opublikowano 20 czerwca 201113 l Batman Arkham City: Robin Revealed http://uk.ps3.ign.com/articles/117/1177294p1.html Robin będzie w pełni grywalną postacią, taką jaką był Joker w Arkham Asylum. Na razie jest ekskluzywną zawartością Best Buya i trzeba poczekać, czy u nas w sklepach również się pojawi (raczej na bank). Będzie możliwość rozegrania nim wszystkich map w trybie Challenge i dodatkowo w pakiecie dostępne będą 2 mapy i skórka Red Robin. Fajny nowy image Robina
Opublikowano 20 czerwca 201113 l Design Robina całkiem niezły, przynajmniej nie biega w tych kolorowych kalesonach. Szkoda, że to tylko w pre-orderze. Pewnie będzie później w DLC za które oczywiście trzeba zabulić.
Opublikowano 25 czerwca 201113 l Riddler i mały bonus http://community.batmanarkhamcity.com/media/interactive-screenshots
Opublikowano 26 czerwca 201113 l Arkham City to jeden z najlepiej zapowiadajacych sie tytulów roku. W Asylum spędziłem sporo godzin i przy zapowiedzi AC mam ochotę jeszcze raz ją przejść. Klimatem Gotham powaliłm mnie bardziej niż Bioshock. Czemu? W sumie trudno to wytłumaczyć, ale to chyba z sentymetu, że wychowałem się na Batmanie i Spidermanie i to jak to miasto wygląda przy tych gameplayach z E3 po prostu woła o peany. Super klimatyczne i szczegółowe. Ja jestem tym zachwycony. Pokaz Gacka na E3 to jeden z najmocniejszych elementów targów. Cieszę się bardzo na to, że Catwoman będzie grywalna, Robin w Challenge Roomach. Może na PS3 będzie jeszcze jedna grywalna postac w CR jako eks vide Joker ostatnio.
Opublikowano 26 czerwca 201113 l Dla mnie Batman jawi się jako gra roku obok Uncharted 3. Arkham Asylum jest do dziś dla mnie jedną z najlepszych gier (ten system walki mnie dosłownie powalił ). Tylko błagam, żeby Rocksteady umieściło znów coś, za co pokochałem AA sekwencje ze Scarecrow
Opublikowano 27 czerwca 201113 l Ja z jednej strony też bym chciał coś podobnego, z drugiej jednak nie wiem, czy za drugim razem zrobi to takie wrażenie. Poza tym to było nawiązanie do komiksu, tylko inaczej przedstawione.
Opublikowano 27 czerwca 201113 l O jakim komiksie mówisz? Twórcy w wywiadach przed Arkham Asylum mówili, że historia nie odnosi się do żadnego komiksu, ani serii animowanej, tylko czerpała z całego dorobku uniwersum Batmana i psychiatryk tworzyli w oparciu o wiele źródeł.
Opublikowano 27 czerwca 201113 l Azyl Arkham Poważny Dom Na Poważnej Ziemi. Oczywiście, że bezpośrednio się nie odnosi, jednak jest sporo nawiązań właśnie do tego komiksu. Tylko w grze nieraz jest to przedstawione inaczej i w lżejszym tonie.
Opublikowano 29 czerwca 201113 l Oficjalna okładka. Moim zdaniem świetne. Minimalizm wysokiej próby. Do tego loga Rocksteady, DC i WB sa gustownie wkomponowane. Nawet ESRB pasuje, ale tylko dlatego, że taka kolorystyka okładki. Edytowane 29 czerwca 201113 l przez Voytec
Opublikowano 29 czerwca 201113 l Okładka świetna (dobrze, że zrezygnowali z poprzedniej, bo ta nowa jest o niebo lepsza). Szkoda tylko, że u nas znaczek PEGI jest kolorowy, będzie troszkę psuł dobre wrażenie. @Voytec, albo zmniejsz rozmiary obrazka albo wrzuć to do spoilera, bo trochę za duża ta okładka (i nie wiem po co nam wygląd okładki na 360).
Opublikowano 30 czerwca 201113 l Mam nadzieję, że do nas trafi okładka, która zapodał Voytec... Ta powyżej jest po prostu słaba, samo logo gry na białym tle i nic więcej. Oczywiście wiem, że nie przekłada się to na świetną jakość gry ale mogłoby to trochę lepiej się prezentować.
Opublikowano 30 czerwca 201113 l Również mam nadzieję, że do nas trafi ta okładka z IGN. Jak było z Arkham Asylum? Miał jedną okładkę na wszystkie regiony, nie?
Opublikowano 30 czerwca 201113 l Tak, to była ta zayebista okładka: I praktycznie taka sama w wersji GOTY (sam kupiłem tą edycję xD) AA jest jedną z najlepszych gier przygodowych z jakimi się zetknąłem, więc liczę, że Arkham City przebije doskonałego poprzednika lub chociaż utrzyma ten sam poziom. Edytowane 30 czerwca 201113 l przez NEMESIS US
Opublikowano 30 czerwca 201113 l A ja mam w du*ie okładkę, gry nie będę obijał w antyramę i wieszał na ścianie, tylko będzie stała na półce obok innych tytułów. To raczej gra jest najważniejsza i zapowiada się za(pipi)iście, grę kupie bankowo jak i AA i już nie mogę się doczekać pośmigania gackiem po mieście:)
Opublikowano 30 czerwca 201113 l To, że gra będzie zajebista to pewne. W tym momencie czekam na nią najbardziej w tym roku, nawet Uncharted ma mniejszy priorytet. Czepianie się okładki wynika z tego, że nie ma się do czego innego przyczepić, no i logo jednak prezentowało się lepiej (bardziej minimalistycznie), niż wrzucona postać Batmana.
Opublikowano 30 czerwca 201113 l Po przejściu Arkham Asylum tak się zajarałem Batmanem i całym uniwersum, że chyba kupię Arkham City
Opublikowano 30 czerwca 201113 l Bardzo cieszy mnie to, że twórcy położyli nacisk na usprawnieniu walki, która już w jedynce była kapitalna. Moim zdaniem jeden z lepszych systemów walki w tej generacji. Jak się rozkręcić to walki wyglądają jak jeden wielki skrypt. Fakt, dłuższe masterowanie jest trudne, ale ten gość chyba tak nie twierdzi ;] http://www.youtube.com/watch?v=SDpUJQs9svU