estel 806 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Aż chyba sobie odświeżę poprzedniego Batmana przed tą częścią. Zapowiada się kozacko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Chyba jednak okładka będzie wyglądać tak Poracha, chcę tą z logiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Igor67 138 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) A skąd masz tą informację? Tak trochę dziwnie, że ten napis u góry po prawej (Batman...) Edytowane 16 Czerwca 2011 przez Igor67 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Stąd ta okładka http://www.gamezilla.pl/content/tak-wyglada-okladka-batman-arkham-city Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Batman Arkham City: Robin Revealed http://uk.ps3.ign.com/articles/117/1177294p1.html Robin będzie w pełni grywalną postacią, taką jaką był Joker w Arkham Asylum. Na razie jest ekskluzywną zawartością Best Buya i trzeba poczekać, czy u nas w sklepach również się pojawi (raczej na bank). Będzie możliwość rozegrania nim wszystkich map w trybie Challenge i dodatkowo w pakiecie dostępne będą 2 mapy i skórka Red Robin. Fajny nowy image Robina Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Design Robina całkiem niezły, przynajmniej nie biega w tych kolorowych kalesonach. Szkoda, że to tylko w pre-orderze. Pewnie będzie później w DLC za które oczywiście trzeba zabulić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Riddler i mały bonus http://community.batmanarkhamcity.com/media/interactive-screenshots Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Arkham City to jeden z najlepiej zapowiadajacych sie tytulów roku. W Asylum spędziłem sporo godzin i przy zapowiedzi AC mam ochotę jeszcze raz ją przejść. Klimatem Gotham powaliłm mnie bardziej niż Bioshock. Czemu? W sumie trudno to wytłumaczyć, ale to chyba z sentymetu, że wychowałem się na Batmanie i Spidermanie i to jak to miasto wygląda przy tych gameplayach z E3 po prostu woła o peany. Super klimatyczne i szczegółowe. Ja jestem tym zachwycony. Pokaz Gacka na E3 to jeden z najmocniejszych elementów targów. Cieszę się bardzo na to, że Catwoman będzie grywalna, Robin w Challenge Roomach. Może na PS3 będzie jeszcze jedna grywalna postac w CR jako eks vide Joker ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Dla mnie Batman jawi się jako gra roku obok Uncharted 3. Arkham Asylum jest do dziś dla mnie jedną z najlepszych gier (ten system walki mnie dosłownie powalił ). Tylko błagam, żeby Rocksteady umieściło znów coś, za co pokochałem AA sekwencje ze Scarecrow Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Ja z jednej strony też bym chciał coś podobnego, z drugiej jednak nie wiem, czy za drugim razem zrobi to takie wrażenie. Poza tym to było nawiązanie do komiksu, tylko inaczej przedstawione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 O jakim komiksie mówisz? Twórcy w wywiadach przed Arkham Asylum mówili, że historia nie odnosi się do żadnego komiksu, ani serii animowanej, tylko czerpała z całego dorobku uniwersum Batmana i psychiatryk tworzyli w oparciu o wiele źródeł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Azyl Arkham Poważny Dom Na Poważnej Ziemi. Oczywiście, że bezpośrednio się nie odnosi, jednak jest sporo nawiązań właśnie do tego komiksu. Tylko w grze nieraz jest to przedstawione inaczej i w lżejszym tonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 (edytowane) Oficjalna okładka. Moim zdaniem świetne. Minimalizm wysokiej próby. Do tego loga Rocksteady, DC i WB sa gustownie wkomponowane. Nawet ESRB pasuje, ale tylko dlatego, że taka kolorystyka okładki. Edytowane 29 Czerwca 2011 przez Voytec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Śliczne te okładeczki. Mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Okładka świetna (dobrze, że zrezygnowali z poprzedniej, bo ta nowa jest o niebo lepsza). Szkoda tylko, że u nas znaczek PEGI jest kolorowy, będzie troszkę psuł dobre wrażenie. @Voytec, albo zmniejsz rozmiary obrazka albo wrzuć to do spoilera, bo trochę za duża ta okładka (i nie wiem po co nam wygląd okładki na 360). Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Coraz słabsze te okładki. Ta pierwsza była zdecydowanie najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Mam nadzieję, że do nas trafi okładka, która zapodał Voytec... Ta powyżej jest po prostu słaba, samo logo gry na białym tle i nic więcej. Oczywiście wiem, że nie przekłada się to na świetną jakość gry ale mogłoby to trochę lepiej się prezentować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Również mam nadzieję, że do nas trafi ta okładka z IGN. Jak było z Arkham Asylum? Miał jedną okładkę na wszystkie regiony, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 (edytowane) Tak, to była ta zayebista okładka: I praktycznie taka sama w wersji GOTY (sam kupiłem tą edycję xD) AA jest jedną z najlepszych gier przygodowych z jakimi się zetknąłem, więc liczę, że Arkham City przebije doskonałego poprzednika lub chociaż utrzyma ten sam poziom. Edytowane 30 Czerwca 2011 przez NEMESIS US Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 A ja mam w du*ie okładkę, gry nie będę obijał w antyramę i wieszał na ścianie, tylko będzie stała na półce obok innych tytułów. To raczej gra jest najważniejsza i zapowiada się za(pipi)iście, grę kupie bankowo jak i AA i już nie mogę się doczekać pośmigania gackiem po mieście:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 To, że gra będzie zajebista to pewne. W tym momencie czekam na nią najbardziej w tym roku, nawet Uncharted ma mniejszy priorytet. Czepianie się okładki wynika z tego, że nie ma się do czego innego przyczepić, no i logo jednak prezentowało się lepiej (bardziej minimalistycznie), niż wrzucona postać Batmana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Batmana wydaje w Polsce Cenega? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Po przejściu Arkham Asylum tak się zajarałem Batmanem i całym uniwersum, że chyba kupię Arkham City Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Bardzo cieszy mnie to, że twórcy położyli nacisk na usprawnieniu walki, która już w jedynce była kapitalna. Moim zdaniem jeden z lepszych systemów walki w tej generacji. Jak się rozkręcić to walki wyglądają jak jeden wielki skrypt. Fakt, dłuższe masterowanie jest trudne, ale ten gość chyba tak nie twierdzi ;] http://www.youtube.com/watch?v=SDpUJQs9svU Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi