Iquis 3 Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 Two-face kozacki, jedna z moich ulubionych postaci z Batmana Tylko drażni mnie, że ta jego druga połówka jest aż tak różowa, powinni to stonować jakoś Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 17 lipca 2011 Opublikowano 17 lipca 2011 http://www.comicbookmovie.com/fansites/dklegend/news/?a=41930 Zawartość kolekcjonerki: - statuetka za którą opowiada Kotobukiya - art book - szybszy dostęp do DLC - animacja Gotham Knight Cytuj
mishka 5 Opublikowano 18 lipca 2011 Opublikowano 18 lipca 2011 kto moze wskazac najlepszy komix gacka z two-face'm? Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 18 lipca 2011 Opublikowano 18 lipca 2011 (edytowane) The Joker's Asylum: Two Face The Long Halloween Edytowane 18 lipca 2011 przez Zwyrodnialec Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 19 lipca 2011 Opublikowano 19 lipca 2011 Edycja kolekcjonerska w pełnej krasie: Figurka Batmana przygotowana przez firmę Kotobukiya, Art book, Wcześniejszy dostęp do mapy "Iceberg Lounge” oraz kostiumu "The Dark Knight Returns”, Album muzyczny "Batman: Arkham City” w wersji cyfrowej, Animowany film "Batman: Gotham Knight” Arkhaminfo.com Cytuj
Iquis 3 Opublikowano 19 lipca 2011 Opublikowano 19 lipca 2011 Jak dla mnie super. Tylko mam pytanie ile stron będzie miał artbook i jaka cena zestawu? Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 19 lipca 2011 Opublikowano 19 lipca 2011 99$ w sklepach internetowych. Fajnie to wygląda i figurka prezentuje się fachowo, chociaż opcjonalny Joker też by się przydał. Cytuj
Iquis 3 Opublikowano 19 lipca 2011 Opublikowano 19 lipca 2011 No, cena rozsądna, poczekam aż będzie na Ultimie to zamówię w pre-orderze cokolwiek chyba pierwszy raz w życiu Ja też z chęcią przywitałbym Jokera, chociaż jakiś plakat, bo osobiście dużo bardziej lubię klauna od Mrocznego Rycerza i dla mnie najlepsze momenty w Batmanach to właśnie momenty z Jokerem, lub ewentualnie Pingwinem. I jeszcze te soundtracki Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Zajebiste to, pokazali nawet Salomona Grundy. ;] Fajny jest ten nowy bajer z używaniem elementów otoczenia do walki, jak siatka pod napięciem, czy murek o który można uderzać głową przeciwnika. Z każdym trailerem coraz bardziej się przekonuje, że to będzie najlepsza gra tego roku. Cytuj
Iquis 3 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Jaram się kosmicznie! GOTY z miejsca Uncharted i Gearsy się chowają przy czymś takim Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Pozwólcie że wkleję link do petycji. Walczą o polskie napisy w grze. http://www.petycje.pl/7588 Przyłączymy się ?? A ja wczoraj zastanawiałem się czy by nie użyć kodu z muve.pl na Rage a Batmana kupić na święta. Ale to było wczoraj Ta gra będzie GOTY,tylko nowe GTA/RDR mogą jej zagrozić Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Z tych najbardziej znanych postaci, to chyba będą już wszyscy w tej części. Do ewentualnej 3 części nie wiem kogo mogą dać, może Husha. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 23 lipca 2011 Opublikowano 23 lipca 2011 Zdjęcia figurki Batmana. 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 23 lipca 2011 Opublikowano 23 lipca 2011 (edytowane) Zaje.bista, bo szczegółowa. Niestety ale jednak odpuszczam sobie kolekcjonerkę. Biorę zwykłą wersję, ale nie powiem, figurka zacna. Edit: To co mnie zaciekawiło to pad na X360 Arkham City. Ciekawę czy będzie odpowiednik DS3 Edytowane 23 lipca 2011 przez Voytec Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 25 lipca 2011 Opublikowano 25 lipca 2011 Będzie można kupić dedykowane figurki z gry w pakietach Batman + Two Face za 42$ i Robin + Joker za 32$ http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=11322704 Chociaż wykonanie słabe, przynajmniej Batmana. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 Na razie w formie ekskluzywnego DLC jak kupi się w sklepie Shopto, ale napewno pojawi się potem do ściągnięcia z PSN. Bardzo fajne wdzianko. Cholera, Rocksteady rozpieszcza fanów Gacka, bo ta gra będzie niesamowicie wypełniona smaczkami. Nie powiem, zależy mi już na tym stroju bo w tym klasycznym pośmigać to będzie przyjemność Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 Taśma z rozmową Jokera z Hugo Strange. http://gotgame.com/2011/07/27/exclusive-arkham-city-joker-tape-revealed/ A tutaj Hugo Strange'a z Pingwinem http://www.youtube.com/watch?v=slvjm9iSfIQ&feature=player_embedded Penguin: Strange, don’t think you’ve beaten me. Strange: I just thought we could both benefit from a little talk, Mr. Cobblepot. Penguin: Don’t try that psycho mumbo-jumbo with me, Strange. I’m not like the other crazies. Strange: Of course not. After all, considering the… challenges you’ve faced. Penguin:Challenges!? What freakin’ Challenges!? You’re not better than me. No one is. I own this place. Strange: Well, to be clear, I allow you certain freedoms but, let’s continue. Why do you feel the need to own anything? I believe it is a mechanism to compensate for some childhood inadiquacy. You were friends with the Waynes, correct? Penguin:I was. Til someone did the world a favor and blew the brains out of little Wayne’s self-rightious parents. I was laughing for weeks. It still brings a smile to my face. Strange: And you think that’s ok? Penguin:Ok? No I don’t think it’s ok… I think it’s bloody Hysterical! Hahahaha! That family destroyed mine. What happened to them, well, it couldn’t have happened to nicer people. Strange: Take a seat Mr. Cobblepot. Penguin: Wait now, Strange. Strange: I wanted to talk about your apparent hatred of the Waynes. Your outburst last time was most interesting. Penguin: It’s simple really, I don’t like the sneaky little bastards. Lookin all high and mighty cause someone killed mummy and daddy. Strange: Most people look upon him with sympathy. Penguin: No they don’t, they’re jealous. Jealous of his money, his cars, his women. He lost me sympathy when he vanished from the city. I can’t tell you how much I hope he’s visiting his dear mum and dad. Strange: Where do you suppose he went? Penguin: How’m I supposed to know? Strange: Let us move on, then. Penguin: No. It’s time that you do something for me. Strange: And what is that? Penguin: Here’s a list. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 30 lipca 2011 Opublikowano 30 lipca 2011 (edytowane) A ten podobno ciuch w formie DLC dla Gamespotu Edytowane 30 lipca 2011 przez Zwyrodnialec Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 30 lipca 2011 Opublikowano 30 lipca 2011 Niezle, Batman Beyond. Ta slaba jakosc obu tych kostiumow, nasuwa mi mysl o fotomontazu, takze poczekajmy na oficjalne zapowiedzi. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 30 lipca 2011 Opublikowano 30 lipca 2011 (edytowane) Jest nawet na stronie gamespotu Bane ma być sprzymierzeńcem Nietoperza. http://www.arkhaminfo.com/magazyn-edge-zdradza-informacje-zwiazane-z-rola-banea-w-grze-batman-arkham-city/ I jeszcze trochę nowych informacji http://www.arkhaminfo.com/nowe-informacje-dotyczace-gry-w-magazynie-edge/#more-5258 Edytowane 30 lipca 2011 przez Zwyrodnialec Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 30 lipca 2011 Opublikowano 30 lipca 2011 Ta zieleń na pudełkach od klocka, tragicznie się komponuje . Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 1 sierpnia 2011 Opublikowano 1 sierpnia 2011 Kilka nowych screenów, w tym nowa zabawka w akcji Jakiś sklep ujawnił też bonusowe ciuchy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi