Skocz do zawartości

Batman Arkham City

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie sie strasznie ta z Batman Beyond podoba ... problem polega na tym ze juz na prawde powoli zaczyna mnie w(pipi)iac oglaszanie Bonusow i DLC przed premiera gry kiedy i tak wiadomo ze caly ten kontent jest na plycie i przyjdzie mi za to zaplacic dodatkowe 25 zl po premierze ... WB Studios z Netherrelm maja przynajmniej na tyle godnosci ze do kazdego DLC platnego dorzucaja jakies freebies ale reszta z wielkim Capcom na czele mnie dobija ( do tego stopnia ze nie kupilem nowej gry od wyjscia Mortal Kombat ... i nie przewiduje kupienia zadnej az do Arkham City )

Opublikowano

Wszystkie te skórki są beznadziejne i nie pasują do klimatu gry, w ogóle powinno się przewiercać kolana za to, że to są bonusy do pre-orderów i to jeszcze dla różnych sklepów :/

Mnie się podobają, ale do tego wszystkiego moim zdaniem pokazują jak ta gra jest bogata w uniwersum Batmana.

Opublikowano

Te skiny na bank będą do kupienia na PSS po miesiącu. Nie przepuszczą wyciągnięcia dodatkowej kasy. Ja sam chętnie kupię sobie tego z Beyond (chyba że trafi się preorderek z tym strojem) bo wygląda kozacko.

Opublikowano

Te skiny na bank będą do kupienia na PSS po miesiącu. Nie przepuszczą wyciągnięcia dodatkowej kasy. Ja sam chętnie kupię sobie tego z Beyond (chyba że trafi się preorderek z tym strojem) bo wygląda kozacko.

To zależy jaki mają deal z danym sklepem, jakieś skiny na PSN będą, ale niekoniecznie te zarezerwowane np. dla Gamespota. Kostium z Beyond jest bardzo fajny, ale lepiej wyglądał w kreskówkowym wydaniu na chudym Batmanie(Terym czy jak mu tam).

Opublikowano

Kuerwa, długo tak będziedzie zrzędzić? Też nie lubie, kiedy wydawcy ogładszają DLC, ekskluziwy do preorderów, ale tak się zmieniła branża i nic na to nie poradzicie.

Czy za każdym razem, kiedy twórcy zapowiadają DLC, trzeba czytać o tym, jak to było dobrze przed epoką dodatków? Było zaje.biście, ale to nie wróci. Proste. Deal with it.

Opublikowano

A mi z kolei tryb detektywa w ogóle nie przeszkadzał i do tej pory nie wiem skąd się biorą takie opinie o tym, że jest przekombinowany a już tym bardziej o ograniczaniu efektów wizualnych w grze.

Opublikowano (edytowane)

A mi z kolei tryb detektywa w ogóle nie przeszkadzał i do tej pory nie wiem skąd się biorą takie opinie o tym, że jest przekombinowany a już tym bardziej o ograniczaniu efektów wizualnych w grze.

Nie przekombinowany, a po prostu za bardzo ułatwiający grę, wszystko pokazuje jak na tacy. A ograniczenie efektów wizualnych to taka sama oczywistość. Ten tryb ogranicza paletę barw do koloru granatowego i podświetlenia co ważniejszych obiektów. Dopiero jak się go wyłączy widać jak ta gra pięknie wygląda i ile włożono pracy w najdrobniejsze detale.

Edit:

Nolan North podkłada głos Pingwinowi.

http://www.arkhaminfo.com/nolan-north-podklada-glos-pingwinowi-w-arkham-city/

Stroje Batmana będą dostępne później jako DLC, czyli nic nowego.

http://www.arkhaminfo.com/skiny-batmana-do-arkham-city-beda-dostepne-jako-dlc/

Edytowane przez Zwyrodnialec
Opublikowano (edytowane)

Kolejny skin postaci. Batman Year One. Akurat ten nie wygląda zbyt fajnie, majtki na kalesonach (Superman?). Dodatkowo fajny screen z Solomonem Grundy.

BonusPrecoBatman.jpg438_Grundy_Battle-288.jpg

Opublikowano (edytowane)

Two Face Steelbook i Joker Steelbook, różnić się będą od standardowej wersji tylko pudełkami. Jeszcze nie wiadomo, czy będą dostępne w Polsce.

A.jpg

limited_edition_detail.jpg

A tutaj Dax Ginn z Rocksteady opowiada o Robinie i innych nowościach

http://www.arkhaminfo.com/dax-ginn-opowiada-o-robinie-i-innych-nowosciach-z-gry-batman-arkham-city/

W grze będą prawie 3h scenek przerywnikowych.

http://www.arkhaminfo.com/wiemy-ile-beda-trwaly-przerywniki-w-grze-batman-arkham-city/