Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 12 sierpnia 2011 Opublikowano 12 sierpnia 2011 Games Master ujawnił kolejne postacie Black Mask i Hush. No to teraz pojawią się już wszyscy najważniejsi przeciwnicy Batmana. http://www.arkhaminfo.com/mr-freeze-black-mask-hush-i-inne-postacie-ujawnione-przez-hiszpanski-magazyn-gamemaster/ Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 sierpnia 2011 Opublikowano 12 sierpnia 2011 Cholera, niech nadejdzie juz ten pazdziernik. Ten miesiac bedzie nalezal do Gacka, a kolekcjonerka bardzo mnie kusi, tylko zle bedzie komponowac sie z Arkham Asylum na polce... Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Games Master ujawnił kolejne postacie Black Mask i Hush. No to teraz pojawią się już wszyscy najważniejsi przeciwnicy Batmana. http://www.arkhaminf...zyn-gamemaster/ Ten news jest jednak nieaktualny. Rocksteady potwierdzili, że informacje zawarte w Games Master są nieprawdziwe. Czyli o Hushu można najprawdopodobniej zapomnieć. Z jednej strony może to i lepiej, z drugiej trochę szkoda. Już i tak sporo ich zapowiedziano i większość pewnie będzie uczestnikiem małych epizodów. http://www.arkhaminfo.com/mr-freeze-black-mask-hush-i-inne-postacie-ujawnione-przez-hiszpanski-magazyn-gamemaster/ Cytuj
Iquis 3 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Mam pytanie, bo długo mnie nie było: czy do tych większych kolekcjonerek będą dołączane te stalowe pudełeczka z Jokerem?? Strasznie się jaram klaunem, a kolekcjonerki też nie chcę przepuścić i jestem w potrzasku teraz ;/ Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Nie wiadomo, Cenega nic takiego jeszcze nie ogłosiła, to oferta z tego sklepu. http://www.ebgames.com.au/ps3-150934-Batman-Arkham-City-Steelbook-Edition-PlayStation-3 Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Trailer z Mr. Freeze 1 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Jeszcze trochę i w końcu zabraknie czarnych charakterów na kolejne części. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 (edytowane) A kto powiedział, że będą kolejne części? Rocksteady jest naprawdę utalentowanym studiem, szkoda by było ograniczać się do jednej marki, w dodatku niestworzonej przez nich... Edytowane 15 sierpnia 2011 przez Kre3k Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Oczywiście, że będą kolejne części. A przeciwników na pewno nie zabraknie, to uniwersum jest bardzo bogate w różne ciekawe postaci. Poza tym taki Two Face, czy inny Pingwin spokojnie może powrócić i w kolejnej części. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 (edytowane) Tak samo jak występ Jokera w kolejnej części to raczej rzecz pewna. Arkham City z miejsca odniesie sukces co da zielone światło do kolejnej odsłony, która mogłaby rozgrywać się już w Gotham City. Edytowane 15 sierpnia 2011 przez NEMESIS US Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Joker właśnie nie jest taki pewny. Hamill powiedział, że po raz ostatni wciela się w rolę Jokera. Chyba, że będzie ktoś nowy. A co do kolejnej części, to już ludzie z Rocksteady wspominali o tym w różnych wywiadach, tylko obecnie skupiają się nad dopracowaniem Arkham City. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 15 sierpnia 2011 Przyznam, że Mr Freeze wygląda po prostu czerstwo. Cytuj
Iquis 3 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 No Mr. Freeze wypadł moim zdaniem blado na tle pozostałych postaci, więc przyjmę go raczej "ozięble" Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 A co z nim jest nie tak? Bo nie wygląda jak szwarceneger? Według mnie wygląda bardzo dobrze. Cytuj
Iquis 3 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Wygląda o wieeeele lepiej niż Schwarzeneger, ale jednak to jeszcze nie to Nie potrafię dokładnie określić, zresztą zobaczymy jak wypadnie jako postać w grze. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Kilka nowych screenów. Walka z Freezem zapowiada się fajnie. http://www.arkhaminfo.com/nowe-screeny-z-gry-batman-arkham-city-2/#more-5875 Mam nadzieję, że pojawi się później jakiś nowy gameplay, w końcu Warner Bros pojawił się na targach z Batmanem. 1 Cytuj
Iquis 3 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 No i właśnie o to mi chodziło Designem nie powala, ale zapowiada się solidny epizod z Freezem. Szkoda, że jeszcze nie ma mnie w domu, bo muszę w końcu kupić AA przed premierą AC. Swoją drogą liczę na jakieś jazdy typu połączenie sił Pingwina i Freeza Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Jak duże jest Arkham City. http://kotaku.com/5832473/see-how-big-batman-arkham-citys-game-world-really-is Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 (edytowane) Na muve.pl pojawił się steelbook z catwoman. Z jednej strony fajnie, z drugiej bardziej przydałby się Joker. ;] http://muve.pl/pages...ery=arkham+city Pojawiły się też skiny Robina w trybie challenge. Edytowane 22 sierpnia 2011 przez Zwyrodnialec Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Hmm jak dodali steelbook to ciekawe czy zniżki z kompanii graczy będą działać :ph34r: Peleryna z kapturem na drugim zdjęciu, nieco dziwne połączenie. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Też pierwsze co przyszło mi do głowy to to czy zniżka będzie się liczyć heh. A Robin na tych screenach wygląda tragicznie, gej do kwadratu. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Super ten steelbook wygląda (strasznie stylowo). Tak mnie ciekawi czy będzie dodatkowa skórka dla Batmana w kolorze takiej jak na okładce GameInformera. I tak sobie myślę, że jak miałbym wybrać tylko jeden tytuł na jesień, to właśnie byłby to Gacek (nawet Drake się chowa). kudłaty, zniżka powinna działać, ponieważ ten steelbook jest dodawany jako gratis i w sklepie nie ma innej edycji standardowej. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Podobno w wersji na gamescom byly pokazane challenge "wyścigowe" z jak najszybszym dotarciem z jednego punktu do drugiego. Jednak ma ich zabraknąć w pełnej wersji. Będą standardowe z walką i stealth (w ogóle nie można dać się wykryć). Trochę szkoda, pewnie wrzucą to do DLC. Cytuj
Iquis 3 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Ja i tak bym pewnie w wyścigowych za dużo nie pograł (ew. dla trofików, bo na nowym profilu mam ich nieurodzaj ) ale bardzo ciekawią mnie wyzwania przechodzone po cichu, w każdej grze właśnie takie ciche eliminowanie wrogów sprawia mi najwięcej frajdy. Steelbook prezentuje się dobrze, ale jednak Catwoman to nie to, co Joker. Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Podobno w wersji na gamescom byly pokazane challenge "wyścigowe" z jak najszybszym dotarciem z jednego punktu do drugiego. Jednak ma ich zabraknąć w pełnej wersji. Będą standardowe z walką i stealth (w ogóle nie można dać się wykryć). Trochę szkoda, pewnie wrzucą to do DLC. To nie były challenge, tylko goście włączyli single player i wymyślili sobie wyścig z jednego miejsca na drugie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi