Skocz do zawartości

Batman Arkham City

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Games Master ujawnił kolejne postacie Black Mask i Hush. No to teraz pojawią się już wszyscy najważniejsi przeciwnicy Batmana.

http://www.arkhaminf...zyn-gamemaster/

Ten news jest jednak nieaktualny. Rocksteady potwierdzili, że informacje zawarte w Games Master są nieprawdziwe. Czyli o Hushu można najprawdopodobniej zapomnieć. Z jednej strony może to i lepiej, z drugiej trochę szkoda. Już i tak sporo ich zapowiedziano i większość pewnie będzie uczestnikiem małych epizodów.

http://www.arkhaminfo.com/mr-freeze-black-mask-hush-i-inne-postacie-ujawnione-przez-hiszpanski-magazyn-gamemaster/

Opublikowano

Mam pytanie, bo długo mnie nie było: czy do tych większych kolekcjonerek będą dołączane te stalowe pudełeczka z Jokerem?? Strasznie się jaram klaunem, a kolekcjonerki też nie chcę przepuścić i jestem w potrzasku teraz ;/

Opublikowano (edytowane)

A kto powiedział, że będą kolejne części? Rocksteady jest naprawdę utalentowanym studiem, szkoda by było ograniczać się do jednej marki, w dodatku niestworzonej przez nich...

Edytowane przez Kre3k
Opublikowano

Oczywiście, że będą kolejne części. A przeciwników na pewno nie zabraknie, to uniwersum jest bardzo bogate w różne ciekawe postaci. Poza tym taki Two Face, czy inny Pingwin spokojnie może powrócić i w kolejnej części.

Opublikowano (edytowane)

Tak samo jak występ Jokera w kolejnej części to raczej rzecz pewna. Arkham City z miejsca odniesie sukces co da zielone światło do kolejnej odsłony, która mogłaby rozgrywać się już w Gotham City.

Edytowane przez NEMESIS US
Opublikowano

Joker właśnie nie jest taki pewny. Hamill powiedział, że po raz ostatni wciela się w rolę Jokera. Chyba, że będzie ktoś nowy. A co do kolejnej części, to już ludzie z Rocksteady wspominali o tym w różnych wywiadach, tylko obecnie skupiają się nad dopracowaniem Arkham City.

Opublikowano

No i właśnie o to mi chodziło :P Designem nie powala, ale zapowiada się solidny epizod z Freezem. Szkoda, że jeszcze nie ma mnie w domu, bo muszę w końcu kupić AA przed premierą AC. Swoją drogą liczę na jakieś jazdy typu połączenie sił Pingwina i Freeza :D

Opublikowano

Super ten steelbook wygląda (strasznie stylowo). Tak mnie ciekawi czy będzie dodatkowa skórka dla Batmana w kolorze takiej jak na okładce GameInformera. I tak sobie myślę, że jak miałbym wybrać tylko jeden tytuł na jesień, to właśnie byłby to Gacek (nawet Drake się chowa).

kudłaty, zniżka powinna działać, ponieważ ten steelbook jest dodawany jako gratis i w sklepie nie ma innej edycji standardowej.

Opublikowano

Podobno w wersji na gamescom byly pokazane challenge "wyścigowe" z jak najszybszym dotarciem z jednego punktu do drugiego. Jednak ma ich zabraknąć w pełnej wersji. Będą standardowe z walką i stealth (w ogóle nie można dać się wykryć). Trochę szkoda, pewnie wrzucą to do DLC.

Opublikowano

Ja i tak bym pewnie w wyścigowych za dużo nie pograł (ew. dla trofików, bo na nowym profilu mam ich nieurodzaj :P) ale bardzo ciekawią mnie wyzwania przechodzone po cichu, w każdej grze właśnie takie ciche eliminowanie wrogów sprawia mi najwięcej frajdy. Steelbook prezentuje się dobrze, ale jednak Catwoman to nie to, co Joker.

Opublikowano

Podobno w wersji na gamescom byly pokazane challenge "wyścigowe" z jak najszybszym dotarciem z jednego punktu do drugiego. Jednak ma ich zabraknąć w pełnej wersji. Będą standardowe z walką i stealth (w ogóle nie można dać się wykryć). Trochę szkoda, pewnie wrzucą to do DLC.

To nie były challenge, tylko goście włączyli single player i wymyślili sobie wyścig z jednego miejsca na drugie.