Gość kufir Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Moze nawet bym się skusił na tego Batmana ale irytuje mnie walka w tej grze. Wyskakuje 10 bandziorów, Batman rozwala ich po kolei a przeciwnicy stoją jak wmurowani. Zero zespołowego atakowania, kicha. Cytuj
okoolarnik 20 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 (edytowane) nie wymagaj od socjopatów dobrej pracy zespołowej ;D poza tym co z tego? w AA walka była miodna, to wystarczy i tu chyba będzie podobnie. Edytowane 21 października 2011 przez okoolarnik Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Jest znacznie lepiej niż w przypadku Assassin's Creed, tutaj czasem atakuje nawet 3 jednocześnie, ale po to są kontry, zresztą niektórzy dodatkowo rzucają przedmiotami. Poza tym gramy superbohaterem! Batman niszczy kmiotów bez większego wysiłku, o czym nawet w Arkham Asylum było wspomniane, że zjada przydupasów Jokera na śniadanie. I tą przewagę dobrze widać. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Moze nawet bym się skusił na tego Batmana ale irytuje mnie walka w tej grze. Wyskakuje 10 bandziorów, Batman rozwala ich po kolei a przeciwnicy stoją jak wmurowani. Zero zespołowego atakowania, kicha. pi*przysz panie jak masz 10 typa to w środku zadymy ciężko zadać 4 ciosowe kombo na jednym bez kontrowania innych napierających. Przeciez nie rzuci sie na niego od razu 10 koelsi bo to by nie mialo sensu. Poza tym to superbohater z komixu pamiętajmy o tym. 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Moze nawet bym się skusił na tego Batmana ale irytuje mnie walka w tej grze. Wyskakuje 10 bandziorów, Batman rozwala ich po kolei a przeciwnicy stoją jak wmurowani. Zero zespołowego atakowania, kicha. Widze, ze nie wiesz o czym piszesz. Odbieram to jako zwykly trolling w tym temacie, bo nie ma on zwiazku z rzeczywistoscia. Ale odniose sie do tego, skoro juz odpisuje. W grze jezeli wyskoczy na Ciebie 10 typa to 2 atakuje rownoczesnie, trzeci w ulamkach sekundy po nic, a dwoch bierze przedmioty, zeby rzucic w Gacka. Do tego nie mowie jeszcze o tych, ktorzy maja bron, bo Ci z daleka jeszcze strzelaja. Pod tym wzgledem system walki jest zdecydowanie lepszy niz w Assassin's Creed. Ba! To jeden z najlepszych elementow juz tej serii. 1 Cytuj
estel 806 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Zgadzam się. Mnie osobiście zagadki Riddlera męczą, ale system walki jest po prostu tak miodny, że olaboga. Absolutnie najlepszy element tej gry, a zaraz po tym genialny klimat Arkham City - czuć że żyją tu degeneraci. I radzę sobie pograć trochę w Story, odblokujecie ciekawe gadżety, ale zanim Story to zróbcie te Augmented Reality Training od Batcomputera. Odblokowuje się po tym za(pipi)iście przydatny do nawigacji gadżet. Jedyny minus jaki widzę w tej grze to to, że Rocksteady przed premierą praktycznie ujawniło (prawie) wszystkich przeciwników/bossów. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Noo ;/ Za dużo spoilerowali przed premiera. Pobili BioWare z premiera Mass Effect 2. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Przy celi z Calendar Manem warto pobawić się zmianą dat na różne święta Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Przy celi z Calendar Manem warto pobawić się zmianą dat na różne święta Ja po prostu pojde do niego w dany dzien ( jeden z nich juz za kilka dni ) nie bede haxowal i bawil sie w zmiany dni Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Przy celi z Calendar Manem warto pobawić się zmianą dat na różne święta Ja po prostu pojde do niego w dany dzien ( jeden z nich juz za kilka dni ) nie bede haxowal i bawil sie w zmiany dni To będziesz miał sporo chodzenia, zakreślonych na ścianie jest 12. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Sprawdźcie skrzynki pocztowe Muve rozsyła kody Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Sprawdźcie skrzynki pocztowe Muve rozsyła kody Zgadza się Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 (edytowane) Beznadziejny jest ten strój no ale co tam za darmo to ... ;] Mam 2 pytanka: -jak odblokować dodatkowe stroje dla CatWoman? -czy po skończeniu gry będzie można biegać CatWoman i robić sidequesty? Bo z tego co zauważyłem to niektóre zagadki, zadania poboczne są tylko dla niej. Nie wiem może będzie można się przełączać pomiędzy bohaterami? Btw mały minusik, Batman to kolejna gra po Deusie w której ktoś zapomniał "zainstalować" licznika czasu ;/ Wiem, że to pierdoła ale ja tam lubię patrzeć ile godzin mam nabite etc. Szczególnie w sandboxie, tym bardziej dziwi jego brak bo inne statystyki są. Edytowane 21 października 2011 przez SłupekPL Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Beznadziejny jest ten strój no ale co tam za darmo to ... ;] Mam 2 pytanka: -jak odblokować dodatkowe stroje dla CatWoman? -czy po skończeniu gry będzie można biegać CatWoman i robić sidequesty? Bo z tego co zauważyłem to niektóre zagadki, zadania poboczne są tylko dla niej. Nie wiem może będzie można się przełączać pomiędzy bohaterami? Btw mały minusik, Batman to kolejna gra po Deusie w której ktoś zapomniał "zainstalować" licznika czasu ;/ Wiem, że to pierdoła ale ja tam lubię patrzeć ile godzin mam nabite etc. Szczególnie w sandboxie, tym bardziej dziwi jego brak bo inne statystyki są. gram na x-sie co prawda ale w menu gry masz do wyboru epizody catwoman odzielnie... Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 To wiem ;] ale czy wybierając te epizody przeniesie mi się progres z ukończonej kampanii? Wszystkie zagadki, znajdźki które pozbierałem etc.? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 (edytowane) -czy po skończeniu gry będzie można biegać CatWoman i robić sidequesty? Bo z tego co zauważyłem to niektóre zagadki, zadania poboczne są tylko dla niej. Nie wiem może będzie można się przełączać pomiędzy bohaterami? Bedzie mozna. Po skonczeniu gry w odpowiednim miejscu bedziesz mial taki "zamiennik" postaci. Edytowane 21 października 2011 przez Bansai 1 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 System walki jest epicki jakby AC taki miało.......bossowie w tej grze są genialni, aktualnie jestem po walce z panem chłodnym Cytuj
estel 806 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Za(pipi)iście pomyślana jest ta walka. Taki powiew świeżości. Po ukończeniu głównego wątku fabularnego gra oczywiście się nie kończy i po creditsach można wrócić do Arkham. Wtedy też można przełączać się na kocicę. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Tak w zasadzie ludzie mowia, ze Arkham City w przeciwienstwie od Arkham Asylum daje poczucie piaskownicy i to juz jest sandbox. Hmmm, powiem tak. Formuła jest w zasadzie niezmieniona, tyle ze w AC dochodza liczne misje poboczne, ale eksploracja jest prawie identyczna, tyle, ze teren zdecydowanie wiekszy. Cytuj
Dandelion 27 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 A jak skończę wątek główny to będę mógł dokończyć misje poboczne, czy w mieście zostaną tylko zagadki Riddlera? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 (edytowane) A jak skończę wątek główny to będę mógł dokończyć misje poboczne, czy w mieście zostaną tylko zagadki Riddlera? Tak bedziesz mogl ... Edytowane 21 października 2011 przez Bansai 1 Cytuj
Kuba0101 3 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 (edytowane) Hej Jestem w miejscu gdzie zamkniety jest Mr. Freeze. Jak go uwolnic? Edytowane 21 października 2011 przez Kuba0101 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Za(pipi)iście pomyślana jest ta walka. Taki powiew świeżości. Po ukończeniu głównego wątku fabularnego gra oczywiście się nie kończy i po creditsach można wrócić do Arkham. Wtedy też można przełączać się na kocicę. Ten bossik tuż przed też gniecie IMO Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Hej Jestem w miejscu gdzie zamkniety jest Mr. Freeze. Jak go uwolnic? W tym pomieszczeniu gdzie on jest rozwalasz ścianę i czeka walka z jednorękim gościem z rosyjskim akcentem + jego obstawą. Oczywiście trzeba im skopać dupsko, potem używasz sequencera i jest wolny. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Jestem w momencie gdzie mam znaleźć najzimniejszy punkt w AC, i znalazłem na dachu chyba budynku policji, ale nie ma tam żadnego wejścia, co mam zrobić ? Pytam bo nie chcę na yt sobie oglądać i psuć zabawy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi