Gość ragus Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Tylko weź i tych zadań nie rób . Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 To jest moj glowny problem niby chce wiedziec kto tutaj tym burdelem trzepie i nakopac mu do dupy ale ilosc momentow w ktorym a zrobie ten Riddler Challange a tu dzwoni Budka a tu jakis koles co zostawia symbole a to jakies cialo mam z 16h lekko przegrane i i ledwo co naklepalem Freezowi i Mad Hater'a spotkalem wiem ze jak wroce do domu to bede robil misje z Batkomputera zeby jakis upgrade odblokowac czy cos >< Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Podbno kombinujac ze zmianami dat , robiac Calendarmana sejw jest narazony na korupcje , takze zanim ktos zacznie kombinowac proponuje zrobic backup. Cytuj
Kuba0101 3 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Jak sie korzysta z wzmocionego haka (ten prototyp po zrobieniu misji treningowych)? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Jak sie korzysta z wzmocionego haka (ten prototyp po zrobieniu misji treningowych)? Wciskasz podczas "zwijania" sie linki na ktorej lecisz 2 razy X i zostajesz wystrzelony lekko w powietrze, zeby to mialo efekt, musisz jednak sie troche rozpedzic na tej wyrzutni. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Mam pytanie, od jakiego poziomu najlepiej rozpocząć, hard to prawdziwy hard, czy taki w stylu obecnych lat (dawny normal ). Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Graj na hard nie jest trudny, a nawet jeśli będzie z początku sprawiał problemy, to wraz z rozwojem postaci jest coraz łatwiej. Cytuj
LiŚciu 1 314 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Ja gram na normal. I jest dośc przyjemnie. Ginę dość rzadko. Jeśli "ginę dość rzadko" to dla Ciebie nuda to weź hard. Natomiast dla mnie ważniejsze jest to jak ta gra wygląda pod kątem game-playu, poruszania się itd. Lubię na przykład rozgrywać akcje jak Batman od Nolana. Wpadam do pomieszczenia, załatwiam jednego, zaraz jestem na drugiej stronie mapy żeby zaatakować szybko zbira który szuka tego poprzedniego. Szybkie akcje, rozwałka, zaraz znowu gdzie indziej itd. Kwestia podejścia. 1 Cytuj
estel 806 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Ja lubię Batmana od siebie. Stoję na środku i rozpier.dalam wszystko i wszystkich. Cytuj
LiŚciu 1 314 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Kurde, "Batman od Ciebie" to musi być niezły kozak. A ma grzechotke? Cytuj
estel 806 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Haha, wiem o co ci chodzi, ale taki już jestem że grająć superbohaterem, lubię się czuć jak superbohater. Poza tym system walki jest tak miodny, że aż grzech by było go nie wykorzystywać. Zresztą: Kwestia podejścia. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 W sumie gra nawet lepiej promuje takie granie, gdzie napierdala się wszystkich w jednym długim combo, przeplatając różne ataki. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Gdzie szukać zagadki, której znacznik jest dokładnie na wejściu do metra od strony Zaułków? Cytuj
dżar 166 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Jak ogarniać zagadki, w których są np 3 przyciski na których trzeba stawać by je aktywować? Chyba coś ominąłem. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 (edytowane) Pytanie mam dotyczące upgrade'a tej liny: Za pierwsze 4 wirtualne misje dostawało się możliwość "wystrzeliwania" się z tej liny. Co dostaje się za kolejne 4 misje? Pytam, bo jakoś tak mi to umknęło. Jak ogarniać zagadki, w których są np 3 przyciski na których trzeba stawać by je aktywować? Chyba coś ominąłem. Trik polega na tym, że po tym jak staniesz na jednym kole, to nie możesz już dotknąć ziemi. W jednym przypadku było tak, że stanąłem na pierwsze koło, potem wystrzeliłem się liną na blok znajdujący się wyżej gdzie było drugie koło, a potem z niego przefrunąłem na 3 koło które znajdowało się poziom niżej niedaleko pierwszego. Po prostu trzeba kombinować z tym. Edytowane 22 października 2011 przez ragus Cytuj
estel 806 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 @ragus Nic. @dżar Nie możesz dotknąć ziemii poza przyciskami. Poruszasz się od przycisku do przycisku i nigdzie indziej. Nawet jak gdzieś zawiśniesz to zagadka się resetuje. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 @ragus Dostaniesz trophy @dżar "Najłatwiej" jest odbijać się od ścian i dalej szybować. Zazwyczaj tak jest, że przyciski są na ścianach. Ha, nie uwierzycie co znalazłem: Kryjówkę Killer Croca Z tego co czytałem na necie, jego samego również można znaleźć. Jeszcze pozostało mi odszukać Black Maska. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Gra skończona jadę game + na extreme Cytuj
shinjikun7 4 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 (edytowane) Czy po skończeniu gry na normalu po wybraniu new game+ automatycznie ustawia się poziom trudności extreme? Jak wygląda new game+ czy jest to free roam jak w infamous2 po przejściu gry, czy jest od nowa fabuła? Edytowane 22 października 2011 przez shinjikun7 Cytuj
estel 806 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Od nowa fabuła, zachowujesz gadżety, poziom trudności ustawia się automatycznie. Cytuj
shinjikun7 4 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Czyli w takim wypadku lepiej wszystkie subquesty zrobić podczas pierwszego przechodzenia. Dzięki estel za odpowiedź. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Zagadki Riddlera też przechodzą. Cytuj
piciu12-79 2 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Gra jest naprawdę dobra - trzyma klimat, że aż miło myślałem, żeby ją szybko przejść ( do premiery Uncharted 3 ) i wymienić ale zmieniłem zdanie i zostaje - najwyżej sprzedam nerke żeby mieć U3 .. i jeszcze na dodatkek działają te okularki co dostałem w prezencie z Batmanem pierwszym - cool Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 też mieliście akcje z gdy kończymy misje rabunkową kobiety kot, idziemy z walizkami i mamy wybór czy pomóc batmanowi czy nie... ja wyszedłem z walizkami i moim oczom ukazało sciemnienie ekranu, lista płac i epilog LOL i koniec gry (dowiadujemy sie ze chaos jest na całym gotham i ze joker jest nie do powstrzymania co wnioskuje ze jest kilka zakończeń w grze 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Jeśli takie rozwiązania są, to nie mam pytań. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi