WidmoPL 0 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 zakończenie gry miażdży, dla wszystkich którzy nie ukończyli jeszcze gry: WARTO OBEJRZEĆ NAPISY. Cytuj
WidmoPL 0 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Ja byłem w dzień premiery i nie dostałem ani rano ani pod wieczór i gość powiedział że będzie DLC z Robinem za to opóźnienie. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 też mieliście akcje z gdy kończymy misje rabunkową kobiety kot, idziemy z walizkami i mamy wybór czy pomóc batmanowi czy nie... ja wyszedłem z walizkami i moim oczom ukazało sciemnienie ekranu, lista płac i epilog LOL i koniec gry (dowiadujemy sie ze chaos jest na całym gotham i ze joker jest nie do powstrzymania co wnioskuje ze jest kilka zakończeń w grze Ja też wziąłem walizki, zamiast kwiatu dla Ivy, ale poszedłem pomóc Batmanowi. Wszystko zakończyło się normalnie. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 (edytowane) też mieliście akcje z gdy kończymy misje rabunkową kobiety kot, idziemy z walizkami i mamy wybór czy pomóc batmanowi czy nie... ja wyszedłem z walizkami i moim oczom ukazało sciemnienie ekranu, lista płac i epilog LOL i koniec gry (dowiadujemy sie ze chaos jest na całym gotham i ze joker jest nie do powstrzymania co wnioskuje ze jest kilka zakończeń w grze Ja też wziąłem walizki, zamiast kwiatu dla Ivy, ale poszedłem pomóc Batmanowi. Wszystko zakończyło się normalnie. jak wziąłem kwiatek to catwoman pizgneła go o zimie i przydeptała i musiałem brać walizki więc raczej duzo nie straciłes Edytowane 23 października 2011 przez Orzeszek87 Cytuj
WidmoPL 0 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 też mieliście akcje z gdy kończymy misje rabunkową kobiety kot, idziemy z walizkami i mamy wybór czy pomóc batmanowi czy nie... ja wyszedłem z walizkami i moim oczom ukazało sciemnienie ekranu, lista płac i epilog LOL i koniec gry (dowiadujemy sie ze chaos jest na całym gotham i ze joker jest nie do powstrzymania co wnioskuje ze jest kilka zakończeń w grze Ja też wziąłem walizki, zamiast kwiatu dla Ivy, ale poszedłem pomóc Batmanowi. Wszystko zakończyło się normalnie. Ale tam jest tylko jeden wybór. Pierwszy z kwiatami jest automatyczny mi się zdaje. Cytuj
YETI 11 004 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Jeżeli nie graliście w poprzednią cześć, to lepiej zaczynajcie od poziomu medium. Ja wystartowałem na hardzie i teraz żałuje. Każda walka z większą grupą przeciwników to straszna męczarnia, teraz trochę jest lepiej po podbudowałem zdrówko i ogarnięciu systemu walki ale nerw straciłem sporo (Ninja Gaiden an hardzie może się schować). Teraz odwiedziłem Catwomen Trujący Bluszcz, mam do pokonania trzy poziomy przeciwników. Paska zdrowia niewiele, nie wiem czy dam rade, raz byłem blisko, zostało tylko dwóch przeciwników ale zabił mnie strzał z kwiatka. Muszę łyknąć coś na nerwy i może się uda. Najgorsze jest to, że w opcjach nie widzę możliwości zmiany poziomu trudności. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Bo takiej nie ma musisz zaczac od nowa zeby zmienic poziom trudnosci Cytuj
Gość Soul Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Yeti nie masz ogrania ja tego harda wciągnąłem nosem. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Pomocy: gdzie mam szukać kolejnych poszlak dotyczących Kradzieży Tożsamości? Znalazłem pierwsze ciało, tego świadka i co dalej? Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Ja do tej chwili lykalem harda bez najmniejszych problemow.Az trafilem na walke z Jokerem i jego kolesiami i siadlem , tluka mnie jak niemowle. Cytuj
estel 806 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Pomocy: gdzie mam szukać kolejnych poszlak dotyczących Kradzieży Tożsamości? Znalazłem pierwsze ciało, tego świadka i co dalej? Wszystkie ciała są w Park Row. Polataj trochę po tej okolicy w trybie detektywistycznym i szukaj zwłok. Jak ci się nie uda to wrzucę ci zdjęcie z mojej mapy. Cytuj
WidmoPL 0 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 właśnie gram i mam mały problem - badam drugą ofiarę Deadshot'a, pocisk i udaję się za linią oznaczającą trajektorii lotu pocisku ona kończy się w dziwnym miejscu na jednym z dachów, dochodzę tam lecz nic się nie dzieje, czemu?! Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Kończy się na takim blaszanym wentylatorze? Cytuj
WidmoPL 0 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 właśnie kończy się w... powietrzu, przy pomarańczowym billboardzie ( z boku charakterystyczne kostki ). Cytuj
shinjikun7 4 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 na rogu budynku na szczycie jest statyw od broni Cytuj
WidmoPL 0 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 (edytowane) nie wiem jak mogłem przeoczyć, teraz muszę znów poczekać na strzał i informacje od Wyroczni :| + dzięki bardzo. Edytowane 23 października 2011 przez WidmoPL Cytuj
zagul 326 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Jestem po pokonaniu "pana freeza" dużo jeszcze zostało mi wątku głównego ? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 (edytowane) Tak. Nie wiem, czy ja coś robię nie tak, czy w grze jest bug uniemożliwiający zdobycie wszystkich trofeów Riddle'a! Spróbujcie zdobyć to, które jest w blaszanej budzie przed komisariatem. Nieważne. Trzeba zhakować z innego miejsca Edytowane 23 października 2011 przez Rozi Cytuj
YETI 11 004 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 A co do tych zagadem, co np. trzeba zrobić w komisariacie zaraz na początku. Pod sufitem są chyba trzy znaki zapytanie, to jakoś się hakuje? Bo na niektóre wystarcza tylko wejść i coś tam się otwiera. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 A co do tych zagadem, co np. trzeba zrobić w komisariacie zaraz na początku. Pod sufitem są chyba trzy znaki zapytanie, to jakoś się hakuje? Bo na niektóre wystarcza tylko wejść i coś tam się otwiera. Jeżeli mówimy o tych samych trzech znakach, to wydaje mi się, że tam można to zrobić za pomocą liny. Stajemy np. na tym po prawej, liną przesuwamy się na ten po lewej, a potem wracamy liną i w połowie drogi wystrzeliwujemy ją na podłogę z trzecim znakiem. Cytuj
WidmoPL 0 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Uwolniłem drugiego zakładnika ( wyzwania Riddler'a ) lecz po rozszyfrowaniu kolejnej zagadki na urządzeniu, nic mi się nie pojawiło. Co muszę zrobić by kontynuować jego wyzwania? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 O właśnie, jak już jesteśmy przy temacie: Możliwość uratowania kolejnych zakładników Riddlera odblokowuje się wraz z coraz większą ilością zebranych znaków zapytania? Cytuj
WidmoPL 0 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Właśnie to by była odpowiedź także na moje pytanie i tak też mi się wydaje. Bo Riddler gdy rozwiązałem zagadkę z hasłem coś tam mówił odnośnie że coś mu się nie podoba. Dokładnie nie pamiętam treści. Ale na to by wychodziło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi