Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 No bez niej nie zdobędziesz wszystkich zagadek Riddlera nie zaliczysz też challenge'y i masz niepełny tryb fabularny. Pojawia się na kilku filmach, kiedy normalnie to my przejmujemy nad nią kontrolę. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 no nie do konca tak bo bez niej nie ma jej zagadek ani challengy wiec nadal zdobedzie wszystkie. dodatkowo jej zagadki sa potrzebne do niczego bo nic nie odblokowuja. jest ona potrzebna doslownie tylko do tego by zdobyc trofea ktore ona sama dodaje a ktore nie wchodza do platyny. Cytuj
WidmoPL 0 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 Co konkretnie trzeba przeskanować w tym przypadku? Skanując od zewnętrznej strony wyskakuje coś w stylu ' połowa rozwiązania przeskanowana ' lecz nie specjalnego tam nie widzę. mapa / lokalizacja zagadki: http://imageshack.us/photo/my-images/97/bacye.jpg/ Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 musisz pewnie zeskoczyc i spadajac zeskanowac 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 Kupiłem dodatek z Nightwingiem. Zaraz zobaczę jak się sprawuje. Aha i pojawił się patch 1.02 ważący 17 mega. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 Podobno poprawia coś takiego. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 (edytowane) Ten bug zdarzył mi się dwukrotnie. Teraz przechodzę combat challenge i o dziwo są łatwiejsze niż w AA. Udało mi się zrobić combo x101 Trudność może sprawić Zadyma w domu zabaw na extreme, gdzie mamy do czynienia z dwoma zbirami na Tytanie i bratem Abramovici. Edytowane 11 listopada 2011 przez Rozi Cytuj
Sylvan Wielki 4 621 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 Świetny av, Rozi. Nielichy ten nowy Batman. Wszak już poprzedniczka trzymała bardzo wysoki poziom. Ale, żeby zaraz jedenasta najwyżej oceniana gra w historii.... Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 Nightwingiem walczy się fenomenalnie. Trochę wolniej, ale zarazem miodniej. Te soczyste uderzenia pałkami... Cytuj
ubol 59 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 Ten bug zdarzył mi się dwukrotnie. Teraz przechodzę combat challenge i o dziwo są łatwiejsze niż w AA. Udało mi się zrobić combo x101 Trudność może sprawić Zadyma w domu zabaw na extreme, gdzie mamy do czynienia z dwoma zbirami na Tytanie i bratem Abramovici. Zgadzam się combat challenge są łatwiejsze, jednak w Arkham City dodali jakieś kampanie. Chwile w nie pograłem i tu może być ciężko (te zestawy trzech plansz jako jedno). Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 Racja, utrudnieniem jest musowe wykorzystanie wszystkich modyfikatorów, które utrudniają nam grę. Cytuj
WidmoPL 0 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 (edytowane) atakując na platyne w grze natknąłem się na 1 zagadkę i 1 znacznik z którymi mam solidny problem. Całą resztę dało rade po chwili oględzin oraz namysłu bezproblemowo zebrać. mapa / lokalizacja ( zagadka ): http://imageshack.us...5/1002888w.jpg/ ( zwyczajnie nie mogę znaleźć zielonej kropki ) mapa / lokalizacja ( znacznik ): http://imageshack.us...2/1002889x.jpg/ ( budynek związany z misją poboczną ) Z góry dzięki za pomoc. edit. z zagadką już się uporałem, lecz co do znacznika nadal aktualne... Edytowane 12 listopada 2011 przez WidmoPL Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 1. Zagadka: Musisz otworzyć impulsem elektrycznym drzwi, za którymi jest kropka. 2. Trofeum: Tutaj sprawa się nieco komplikuje, bo musisz wykonać kilka czynności. http://www.gamesradar.com/batman-arkham-city-riddler-guide/?page=8 Masz linka, gdzie znajdziesz filmiki, które pomogą Ci znaleźć. Szukaj przy 23 i 24. Cytuj
WidmoPL 0 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Dzięki bardzo przed chwilą do tego doszedłem. Tylko teraz pojawił mi się kolejny problem: Mam 382 / 400 z czego na mapie nie mam już żadnych znaczników ani zagadek ( łącznie z pomieszczeniami ). Brakuje mi 20 grafik koncepcyjnych, oraz 1 modelu postaci. Wydaje mi się że kamery mam zniszczone ( wszystkie 4 jednostki centralne zhakowane, a żadnego elementu już na mapie ) To samo tyczy się głów Harley Q. oraz pingwinów. Defacto nie mam nic więcej zaznaczonego na mapie. Co teraz mam zrobić, czego brakuje? Cytuj
RajuPL 129 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 (edytowane) --- Edytowane 8 sierpnia 2014 przez RajuPL 1 Cytuj
WidmoPL 0 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Napewno 9, jak nie 12. Ale chyba były by zaznaczone jako elementy do rozbicia? Możliwe że szczęki zostały jeszcze, ale to nadal trochę mało jak na 382 nie? Cytuj
WidmoPL 0 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 RajuPL - dzięki bardzo, masz racje, zupełnie mi to umkneło! Dzięki jeszcze raz Wam! Cytuj
Czimeq 43 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 (edytowane) platynka wpadła, super giera, minimalnie wyższy poziom co w AA, ale te kampanie... tego mi brakowało w 1. batmanie (btw myślałem, że kocicą wyzwania będą łatwiejsze, a są równie trudne, jeśli nie trudniejsze). już czekam na trójeczkę z niecierpliwością Edytowane 14 listopada 2011 przez Czimeq Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 Jestem tuż po walce z Freezem. W którym mniej więcej momencie kampanii jestem? Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 No już na pewno za połową. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 Jestem tuż po walce z Freezem. W którym mniej więcej momencie kampanii jestem? przecież masz w statystykach % postępu trybu story, sprawdz sobie, ale jest raczej tak jak mowi Zwyrodnialec. Cytuj
mishka 5 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 zagadki ukonczone, misje poboczne tez, nowa + rozpoczeta... ale czy wystarczy mi zapalu do reszty wyzwan juz nie wiem, uncharted 3 powoli puka do drzwi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi