Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Czego to niektórzy nie odkryją ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 To zapewne jeden z tych hintów, o których niedawno wspominał Sefton Hill w Game Informer. W życiu bym na to nie wpadł. A teraz mam pytanie Da się w Arkham City spotkać Killer Croca i Scarecrow lub cokolwiek z nimi powiązane? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Da się w Arkham City spotkać Killer Croca i Scarecrow lub cokolwiek z nimi powiązane? Jasne, ze tak. Killer Croca mozna spotkac w trakcie misji z Rasem i tylko wtedy, a ze Scarecrow jest kilka easter eggów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 To zapewne jeden z tych hintów, o których niedawno wspominał Sefton Hill w Game Informer. W życiu bym na to nie wpadł. A teraz mam pytanie Da się w Arkham City spotkać Killer Croca i Scarecrow lub cokolwiek z nimi powiązane? http://www.youtube.com/watch?v=Rk8nC7Cms4Y http://www.youtube.com/watch?v=9TiqrurnNEE Jeszcze są zakodowane wiadomości. Polecam poprzeglądać ten kanał >>>click<<< Jak pojawi się coś nowego, to na pewno tu będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Wczoraj jak grałem w Ac to przypadkiem odkryłem wreszcie jak odblokować trofeum Złóż hołd. Właśnie nie wiedziałem o co z tym chodzi, dopóki przypadkiem nie zszedłem do jednej z bocznych alei, a to jest gdzieś w okolicach Sądu Salomona Wayne'a. Na początku nie wiedziałem co to jest, dopiero później mi się przypomniało, że chodzi przecież o rodziców Bruce'a. To już pewnie wszyscy zainteresowani dawno odkryli, ale cieszą mnie takie smaczki. Piękna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Pytanie: DLC z Robinem i Nightwingiem to są stricte Challenge roomy, nie? A DLC z Harley Quinn to story mission? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Tak, ale w tym z HQ można pograć trochę Robinem,. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Tzn pytam ze wzgledu na to że niespecjalnie mnie interesuje DLC z challengami i chce pure story. Długie to HQ'sR? Zakłądając ze zwiedzamy sobie etc, a nie rushujemy do samego końca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Pisałem na poprzedniej stronie, bez pośpiechu jakieś 90 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 (edytowane) Ciekawe kiedy producenci w koncu ujawnia nieodkryte jeszcze Easter-Eggi, od premiery minelo juz troche czasu, a podobno jest jeszcze cos czego gracze nie odkryli, wiec mogliby ujawnic. Pewnie beda czekac zeby zeby gracze cos jeszcze odkryli i gra po dlugim czasie od premiery znowu pojawila sie w newsach konsolowych - ot taka reklama po premierze. Edytowane 28 Czerwca 2012 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Czyli słynna sprawa z ukrytym pomieszczeniem w Azylu Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Mam pytanie do osób, które ukończyły AC na 100% Czy po zebraniu wszystkiego i zaliczeniu wszystkich misji pobocznych i wątku głównego pojawia się jakiś dodatkowy filmik, że np. Batman odchodzi z Arkham czy coś w tym stylu? Obecnie mam ukończone 80%, więc już nie dużo mi zostało, choć i tak gra mi się w ogóle nie nudzi, to zdecydowanie jeden z czarnych koni tej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Nic się takiego nie pojawia, jak skończysz grę na ng+ to można tylko usłyszeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 (edytowane) "The yet-to-be-announced follow-up to 2011's Batman: Arkham City will be a prequel based on the Silver Age of DC's comic books from the 1950s during which the titular hero teamed up with the likes of Superman and founded the Justice League of America, Variety reports. According to the publication, the Rocksteady Studios title will revolve around Batman's first meeting with the Joker." http://www.theverge....to-be-a-prequel Co? Nie mają jaj żeby zrobić Batmana bez Jokera. Edytowane 11 Lipca 2012 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 A co to za Joker bez Hamilla? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 No właśnie, ktoś tworząc tą chvjową plotę nie pomyślał, że Hamill zrezygnował już tej z roli. Fail dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Wielu aktorów już grało Jokera, a robiąc prequel dają sobie szansę na to żeby ktoś zagrał go inaczej niż do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 John Di Maggio też jest dobry w podkładaniu głosu pod Jokera. Udowodnił to w Batman Under the red hood. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 John Di Maggio też jest dobry w podkładaniu głosu pod Jokera. Udowodnił to w Batman Under the red hood. No wypadł nieźle, ale mimo wszystko to nie poziom Marka. Jego śmiechu nic nie pobije. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgadzam się Mark rządzi http://www.youtube.com/watch?v=lb8fWUUXeKM&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=_gBWpWwIBKw&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Warto wydać 36zł na Catwoman DLC? Jak długie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Warto ponieważ ten dodatek jest wpleciony w główny wątek i świetnie go uzupełnia - nie wyobrażam sobie grać w AC bez tego dodatku. Prócz tego dodatek daje bardzo fajne oraz wymagające areny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Warto wydać 36zł na Catwoman DLC? Jak długie to jest? Jak leci się byle do przodu patrząc tylko na cel zadania to łącznie z godzinę. Później jednak zbieranie łupu i zagadek zajmuje przynajmniej drugie tyle czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Warto kupic to DLC dla samego wygladu Catwoman i jej animacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Albo możliwość zobaczenia skrawka Gotham City. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi