Skocz do zawartości

Batman Arkham City

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

To zapewne jeden z tych hintów, o których niedawno wspominał Sefton Hill w Game Informer. W życiu bym na to nie wpadł. A teraz mam pytanie

Da się w Arkham City spotkać Killer Croca i Scarecrow lub cokolwiek z nimi powiązane?

Jeszcze są zakodowane wiadomości. Polecam poprzeglądać ten kanał >>>click<<< Jak pojawi się coś nowego, to na pewno tu będzie.

• Plusik 1

Wczoraj jak grałem w Ac to przypadkiem odkryłem wreszcie jak odblokować trofeum

Złóż hołd. Właśnie nie wiedziałem o co z tym chodzi, dopóki przypadkiem nie zszedłem do jednej z bocznych alei, a to jest gdzieś w okolicach Sądu Salomona Wayne'a. Na początku nie wiedziałem co to jest, dopiero później mi się przypomniało, że chodzi przecież o rodziców Bruce'a. To już pewnie wszyscy zainteresowani dawno odkryli, ale cieszą mnie takie smaczki. Piękna gra.

• 3 tygodnie później...

Ciekawe kiedy producenci w koncu ujawnia nieodkryte jeszcze Easter-Eggi, od premiery minelo juz troche czasu, a podobno jest jeszcze cos czego gracze nie odkryli, wiec mogliby ujawnic. ;)

Pewnie beda czekac zeby zeby gracze cos jeszcze odkryli i gra po dlugim czasie od premiery znowu pojawila sie w newsach konsolowych - ot taka reklama po premierze. ;)

Edytowane przez saptis
  • 2 tygodnie później...

Mam pytanie do osób, które ukończyły AC na 100%

Czy po zebraniu wszystkiego i zaliczeniu wszystkich misji pobocznych i wątku głównego pojawia się jakiś dodatkowy filmik, że np. Batman odchodzi z Arkham czy coś w tym stylu?

Obecnie mam ukończone 80%, więc już nie dużo mi zostało, choć i tak gra mi się w ogóle nie nudzi, to zdecydowanie jeden z czarnych koni tej generacji.

"The yet-to-be-announced follow-up to 2011's Batman: Arkham City will be a prequel based on the Silver Age of DC's comic books from the 1950s during which the titular hero teamed up with the likes of Superman and founded the Justice League of America, Variety reports.

According to the publication, the Rocksteady Studios title will revolve around Batman's first meeting with the Joker."

http://www.theverge....to-be-a-prequel

Co?

Nie mają jaj żeby zrobić Batmana bez Jokera.

Edytowane przez Hela
  • 3 tygodnie później...