Voytec 2 761 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Walka z Freezem jak najbardziej, choc moim zdaniem najlepsza walka z bosssem to ta z Ras'em. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Z Freezem pokazuje pazur dopiero na ng+, gdy trzeba go ubić każdym możliwym sposobem, bo każdy działa tylko raz, a żeby skroić cały pasek trzeba to zrobić 10 razy Jest wtedy trochę kombinowania, polecam. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Według mnie już na hardzie ta walka była świetna. Jeśli na ng+ jest jeszcze lepsza, to tym lepiej. Na pewno zagram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Zastanawiam się czy zakupić wszystkie dodatki (bez Catwoman) czy też poczekać na edycję GOTY i przy okazji sprzedać zwykłą wersję. Drogo mi wyjdzie za wszystkie DLC oprócz Kocicy? Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Jest do kupienia pack Robina i Nightwinga + skórki za 59zł lub każdy z osobna za 26zł. Wydaje mi się, że taniej Ci wyjdzie kupić wszystko osobno na PSN niż kupno GOTY minus sprzedana stara kopia. Ja już zrobiłem wszystkie chellenge dla Catwoman (ostatni z kampanii- Predator Master jest dość trudny). Teraz ładuję oponentów Robinem w pupkę. Tak, mam chrapkę na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Sam bym wybrał GOTY, gdyby nie fakt, że już mam wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Czyli jak ktoś nie ma podstawowej wersji gry to lepiej poczekać na GOTY niż kupować wszystko osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Jak chcesz mieć wszystko, to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 (edytowane) Ale czy to się opłaca? Czy DLC są na tyle różnorodne i warte uwagi żeby za nie płacić? Bo jeżeli nie wnoszą żadnych konkretów do Arkham City to chyba lepiej zaopatrzyć się w wersję podstawową. Poza tym trofiki to dla mnie sprawa 3-cio rzędna. Edytowane 3 Września 2012 przez Farmer87 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Wpis. Ja przed premiera powiedzialem sobie, ze bede mial wszystko i mam nawet kazdy bzdurny stroj. Jednak jakbym tego nie robil to zdecydowanie poczekalbym na GOTY. Nidlugo na wartsztat wroce z AC zeby platyne wbic. To tez sobie powiedzialem po AA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ale czy to się opłaca? Czy DLC są na tyle różnorodne i warte uwagi żeby za nie płacić? Bo jeżeli nie wnoszą żadnych konkretów do Arkham City to chyba lepiej zaopatrzyć się w wersję podstawową. Poza tym trofiki to dla mnie sprawa 3-cio rzędna. Prawie wszystko poza Zemstą Harley dotyczy wyzwań. Dla mnie ok, bo uwielbiam ten tryb, zwłaszcza walkę. Do tego każdy ma indywidualny styl i własne gadżety, więc o nudzie nie ma mowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 No to chyba się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ja podobnie jak Zwyrol. Wyzwania zaczęły mi się bardziej podobać jak się wziąłem porządnie za Kotkę ( ). Mega miodnie się nią walczy. Robin teraz wydaje mi się ociężały, przynajmniej w walce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 No Robin to jak dla mnie najsłabsza postać w walce, wolniejszy niż Catwoman i Nightwing, a siłą też odpowiednią nie dysponuje, która by to równoważyła. Dobrze, że ma chociaż podczepiane bomby. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Olaboga jaką mapę odkryłem! Pewnie dla niektórych to nie nowość, ale z dodatku dla Robina dostajemy jeden chellenge walki, gdzie idziemy w prawo można powiedzieć w 2D (a raczej 2,5D) i tłuczemy po kolei oponentów w pędzącym pociągu! Normalnie niczym w Final Fight! Tylko dlaczego taka krótka? Nie pogardziłbym dopakowanym DLC z takimi mapami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Do tego to jedyny moment, gdzie można obić mordę Black Mask. ;] W zestawie Nightwinga mapa jest jeszcze lepsza, zbrojownia Wayne'a gdzie pełno nożowników. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Pewnie już było w okolicach premiery jak większość grała, ale napisze: próbowaliście kiedyś Kobietą kot nie ratować Batmana tylko uciec z Arkham? Za(pipi)isty motyw, ja już się wystraszyłem, że cała nową grę+ będę musiał od nowa grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
ubol 59 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Pewnie już było w okolicach premiery jak większość grała, ale napisze: próbowaliście kiedyś Kobietą kot nie ratować Batmana tylko uciec z Arkham? Za(pipi)isty motyw, ja już się wystraszyłem, że cała nową grę+ będę musiał od nowa grać. Miałem tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Jest sens czekać na GOTY? W DLC fabuła jest w Harley, a Robin i Nightwing to postacie i mapki do wyzwań? A jak z Catwoman? Warto brać GOTY czy wiele się nie traci? Opisałby ktoś pokrótce każde DLC, bo nie chcę kopać w temacie między spoilerami Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Catwoman to też dodatek fabularny ładnie wpleciony w historię Batmana. Trwa to średnio z 1,5h bez zbierania znaków zapytania. Dodatek Harley dzieje się po finale Arkham City, więc jego zostawiasz na później. Również nie jest zbyt długi, jakieś dodatkowe 2h bez szukania balonów, grasz tam na zmianę Robinem (tylko lokacje zamknięte) i Batmanem. Pozostałe jakieś stroje (można używać w kampanii) choć nic nie dają, natomiast dodatki Robina, Nightwinga i kilka mapek dotyczą tylko trybu wyzwań. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Catwoman to integralna część gry, chociaż samej gry jest z 2h. Harley to postDLC gdzie gra się Robinem i są tam głównie zamknięte lokacje. Nightwing i Robin to nowe postaci do wyzwań. Jak lubisz wyzwania to warto, jak nie to lepiej kup nówkę z Catwomen i dokup Harley. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 A to z Harley coś ciekawego do fabuły wnosi czy nie? Warto to kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 A to z Harley coś ciekawego do fabuły wnosi czy nie? Warto to kupić? http://www.psxextreme.info/topic/90460-batman-arkham-city/page__st__1140#entry2628966 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Podobno jest szansa na jeszcze jedno DLC, ze Scarecrow, choć to może tez dotyczyć już kolejnej części. Jakiś czas temu na Twitterze AC pojawiła się taka wiadomość. "And at the end of fear, Oblivion" Scarecrow Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Oby to była prawda, oby Rocksteady wzięło sobie do serca narzekania na Zemstę Harley, która ponoć nie była aż tak dobra jak oryginał. Sekwencje ze Scarecrow to była jedna z najlepszych rzeczy jakie mogły przytrafić się w Azylu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi