Skocz do zawartości

Batman Arkham City

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już miałem brać z ultimy, ale patrzę, że na muve jest steelbox i jeszcze z najlepszym strojem dlc, czyli z The Animated Series :D.

Teraz pytanie: Brał ktoś gierki z muve na premierę? Ogarniają wysyłanie na czas?

Opublikowano (edytowane)

W Ultimie np dorzucają skina Batman Year One, a na muve.pl skin Batman The Animated Series, ale w Polsce nigdzie nie widzę, by np dodali

Nightwinga

, czy Robina i ich challenge map. Na szczęście wszystko da się potem dokupić. ;]

BTW znowu wraca temat IGN i ich dziesiątki, w piątek wszystko się wyjaśni, wtedy tez ma być wysyp recenzji. Na ten moment jest naprawdę rewelacyjnie:

Game Informer 10/10

Official Playstation Magazine Australia 10/10

ConsolPlus 9,2/10

Play3 9,2/10

Games Master 9,7/10

Edytowane przez Zwyrodnialec
Opublikowano

Niektórym demo nie będzie już nawet potrzebne, bo gra zdążyła już wyciec. Po sieci krąży już spoiler z końca gry, także miejcie się na baczności.

Opublikowano

Gra jest na 100% crapem, a oceny są przekupione, boją się dać demo, bo prawda wyjdzie przed premierą. To chyba oczywiste, że chciałem zagrać już teraz, o jakość nie martwię się w ogóle. Wystarczyłby ten fragment z E3.

Opublikowano

Po Arkham Asylum mam do Rocksteady takie zaufanie, że mogę już im wpłacić kasę za 3 część (jeżeli powstanie).

Opublikowano (edytowane)

Niektórym demo nie będzie już nawet potrzebne, bo gra zdążyła już wyciec. Po sieci krąży już spoiler z końca gry, także miejcie się na baczności.

Tak to kuzwa jest jak gra jest gotowa od poczatku pazdziernika, lezy w sklepach na magazynach przez ok. 2 tygodnie, ale premiery nie moga przyspieszyc. Logiczne jest, ze predzej czy pozniej ktos sie wylamie. Skoro udalo im sie ja szybciej ukonczyc, mogli przyspieszyc premiere o ten tydzien.

Edytowane przez bebbop
Opublikowano

Przyspieszona premiera czyli w tym tygodniu to byłoby piękne, idealne rozwiązanie. Oprócz wyżej wymienionych powodów dorzucę, że poza tym nie musiałbym się martwić, że nie zdążę ograć Gacka do premiery U3...

Opublikowano

Taka właśnie premiera jest już w Niemczech. Małe sklepy już sprzedają/wysyłają.

Opublikowano (edytowane)

Obejrzalem pierwsze 55 minut z gry i rzucila mi sie w oczy pewna rzecz. Wczesniej mozna bylo ujrzec gameplay Catwoman jak oklepuje paru oprychow i wlamuje sie do sejfu Two-Face, a nastepnie zostaje przez niego zlapana. Pozniej oczywiscie Batman ratuje ja z opresji. Na obejrzanym filmiku gameplay Catwoman zostal calkowicie pominiety. Byl tylko motyw ratowania jej przez Batmana. Zastanawiam sie, czy czasem online pass nie dotyczy calego gameplay'u zwiazanego z Catwoman, a nie tylko misji pobocznych. Chyba, ze wczesniejsze gameplay'e stanowily polaczenie dwoch roznych motywow i Catwoman zostanie ponownie dorwana przez Two-Face.

PS. Wprowadzenie do gry niszczy. Dawno nie widzialem tak klimatycznego wstepu.

Edytowane przez bebbop
Opublikowano (edytowane)

Taka właśnie premiera jest już w Niemczech. Małe sklepy już sprzedają/wysyłają.

Dokladnie - jak ktos ma to raczej mniejsze sklepy.

Wlasnie dzwonilem do niemieckiego Media Markt i dowiedzialem sie, ze gry jeszcze nie maja, bedzie w sprzedazy w przyszlym tygodniu. Mysle, ze spokojnie juz w poniedzialek bedzie mozna ja kupic. Ja zazwyczaj kupuje gry na dzien przed premiera. ;)

Poki co musze omijac wszelkiego rodzaju filmiki i spoliery, nie ma co psuc sobie zabawy.

Edytowane przez saptis