Skocz do zawartości

Batman Arkham City

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Pierwsza to Catwoman z komiksu The Long Halloween.

6p20.jpg

Nietoperz w bonusowym kostiumie w akcji. Nie ma spoilerów, ta walka była już pokazywana na E3.

Catwoman w stroju z TAS w akcji

http://www.jeuxvideo.com/extraits-videos-jeux/0003/00035463/batman-arkham-city-xbox-360-defi-combat-catwoman-00009517.htm

Edytowane przez Zwyrodnialec
Opublikowano

Ta gra bedzie MASYWNA! Mnostwo rzeczy do roboty, zebrania i co najwazniejsze w genialny sposob bazuje na uniwersum Batmana. Ogrom smaczkow, itd.

Nie chce sobie nic spoilerowac, jest juz zbyt blisko premiery ale nie potrafie tak siedziec i czekac. Zobacze tylko combat challenge na mapkach, ktorych lokacje juz znam ;)

Opublikowano (edytowane)

Mnie ciekawi, czy będzie już w grze zapowiedź kolejnej części, jak to było z ukrytym pomieszczeniem w Arkham Asylum. ;]

Edit: Jeśli chodzi o oceny, to jeszcze na pewno nie koniec i prawdopodobnie jutro polecą kolejne recenzje, ale na ten moment robi to wrażenie, nawet Edge dał 9, a lubią zaniżać średnią. W tym momencie to główny kandydat do gry roku i bardzo prawdopodobne, że tak już zostanie.

Edytowane przez Zwyrodnialec
Opublikowano

Na tvgry.pl jest cały Przegląd Tygodnia o Batmanie i przez cały tydzień będą tam gameplaye itd. Może z gameplaya nie ma tam na razie nic nowego (Gonciarz skacze i opowiada) ale widać trochę polskiej wersji. Jest tam jedna wpadka "wespnij się" czy coś takiego, a tak to podobno trzyma poziom. Ja tam będę oglądał, bo mimo iż gry-online jako portal ogólnie są często mało wiarygodni, to lubię ich słuchać przy gameplayach :D

Opublikowano

Fajnie, że jest New Game+ i to nie taki zwykły. Raz, że podpowiedzi kiedy counterować są usunietę; dwa, więcej przeciwników i to już od poczatku gry; trzy, więcej rodzai przeciwników na raz.

Jako że niektórych przeciwników można pokonać tylko w określony sposób (atakując z góry, od tyłu), a innych counterować też w inny sposób niż zwykle to wszystkie te utrudnienia znacznie wpłyną na miód płynący z walk. Rewelacja.

Opublikowano

Ciekawe kiedy muvepl zacznie wysyłać pre ordery.

nom, ja wlasnie zamowilem swojego steelboxa -50% :] na weekend musi być, to mysle ze 100% pewne. Dajcie znać jak ktos bedziemial juz info o wysyłce.

Opublikowano

(moja 40GB już zgrzyta zębami :confused: ).

Jak Ty sie do tej pory uchowałeś? :)

Tydzień temu też jeszcze miałem 40'stkę i wlaśnie dlatego wymieniłem, coraz więcej gier trzeba instalować. Choć akurat te 1601 MB to nie aż tak dużo.

Opublikowano (edytowane)

W USA jest promocja na skin z Batman Beyond. Nalezy zakupic energy drink NOS, wstukac na stronie producenta kod spod zawleczki, a zostanie nam podeslany odpowiedni kod na skin do wykorzystania na xbox live, badz psn store. http://www.drinknos....do?itemId=15766

Jak ktos ma dobrego wujasa w US to niech da znac , chetnie przyjme kodzik :lol:

PS. Skin Batman Beyond w ruchu:

http://uk.ps3.ign.com/articles/120/1200927p1.html

Edytowane przez bebbop
Opublikowano (edytowane)

Hard różni się od normala tym, że przeciwnicy są szybsi i mają więcej życia. Z tego co wiem, gra na normalu mija się z celem, bo walka jest za(pipi)iście anemiczna. Na hardzie na początku może być bardzo trudno, ale po chwili przyzwyczajenia nie powinno być problemów już do końca gry.

No i możliwość counterowania 3 przeciwników jednocześnie :wub:

Edytowane przez estel
Opublikowano

To chyba w ogóle pod extreme jesteś wyszkolony, bo dopiero wtedy znikają te znaczki od counterów. Na hardzie jest po prostu szybciej, ale wszystko da się ogarnąc. Ciekawy jestem jak tam na extreme się gra, szczególnie że ponoć wrzucają też więcej typów przeciwników naraz.