Kuba0101 3 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 (edytowane) Jestem w momencie gdzie mam znaleźć najzimniejszy punkt w AC, i znalazłem na dachu chyba budynku policji, ale nie ma tam żadnego wejścia, co mam zrobić ? Pytam bo nie chcę na yt sobie oglądać i psuć zabawy Tak to jest ten budynek, musisz zejsc na dol, poszukac zamknietego wejscia z "pradownica" i uruchomic za pomoca pulsu... Edytowane 21 października 2011 przez Kuba0101 Cytuj
piciu12-79 2 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Recenzent nowego Batman z portalu IGN radzi aby przed rozpoczęciem gry ściągnąć sobie dodatek z Kocicą - urozmaicenie rozgrywki to taka informacja dla osób które tak jak ja zaczynają dzisiaj przygodę z nocnym mścicielem Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 (edytowane) Noom Kotka jako grywalna postać to kapitalny pomysł (kolejny). Gra się nią wyśmienicie to raz a dwa jest zaje.biście animowana xD Kurde męczę się z tymi "zaawansowanymi treningami rzeczywistości rozszerzonej" (lol). Nie mam pojęcia jak manewrować i trafiać w te punkty w ciasnych, wąskich "miejscach". Btw pamiętacie, że w AA była ukryta mapka AC. Teraz w AC podobno też jest możliwa wskazówka odnośnie Batmana 3 - SPOILER UWAGA: http://www.youtube.com/watch?v=WAX4E8BNgs0&feature=player_embedded Jaja jakby to była prawda, założę się, że różnych smaczków, sekretów, easter eggów jest od cholery w AC. Edytowane 21 października 2011 przez SłupekPL Cytuj
Kuba0101 3 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Hej. Problem z questem: od Bane. Jak znalezc te kontenery w strefie zamknietej? Pierwszy znalazlem w metrze, a drugi gdzie jest? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Drugi też będziesz miał okazję zniszczyć, w jednej misji z wątku głównego, właśnie w tej strefie. Ukończyłem fabułę. JA JUŻ CHCĘ TRZECIĄ CZĘŚĆ! Ostatni boss miażdży orzechy, nie spodziewałem się go ujrzeć, choć miałem pewne przypuszczenia co do tego. Ta gra to moc! Teraz zabieram się za "wyczyszczenie" miasta. Cytuj
estel 806 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 (edytowane) Nie oglądajcie filmiku od Słupka, jeżeli nie ukończyliście głównej linii fabularnej Jak dla mnie końcówka jest rozczarowująca. Tzn. boss był naprawdę fajny, ale to co się stało potem... nie czułem tego dramatyzmu. BTW: Jaką mieliście muzyczkę w creditsach? Mi Joker śpiewał "Only You", ale widzę że Harley Quinn też może coś zaśpiewać. Ciekawy jestem czy to random jak w AA, czy od czegoś to zależy. Edytowane 21 października 2011 przez estel Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 U mnie też Joker śpiewał. Jedynym rozczarowaniem dla mnie był brak Killer Croc'a i Scarecrowa. Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 czy warto kupic catwoman pack?? co ma do zaoferowania ??? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 (edytowane) 4 singlowe misje, rozszerza fabule i combat challenge z Catwoman w 3 skorkach i bez niej nie mozna znalezc wszystkich Riddlerow. A jedna taka rzecz. Pingwin. Jest w stanie mi ktos wytlumaczyc jakim cudem to jest Nolan North? Wslu(pipi)e sie w kazde jego slowo i gdybym nie wiedzial, ze to on to nigdy bym nie zgadl. Jak? :o Gosc jest po prostu niesamowity. Edytowane 22 października 2011 przez Voytec Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 (edytowane) A zgadłbyś, że Sigmund z R&C: A Crack in Time to też Nolan North? http://www.youtube.com/watch?v=q-d8mJh8hLI Tak samo jak zepsute wieżyczki z Portal 2 (chociaż tutaj już jego głos musiał przejść przez komputer). Zgadza się, koleś jest niesamowity Edytowane 22 października 2011 przez SzczurekPB Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 U mnie też Joker śpiewał. Jedynym rozczarowaniem dla mnie był brak Killer Croc'a i Scarecrowa. Coś podobnego do Stracha na Wróble jest z Szalonym Kapelusznikiem Cytuj
KILER79 1 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Nie wiem czy tylko ja mam takiego pecha czy ktoś z was też nie miał kodu na Catwoman w pudełku z grą? Cytuj
humanno 201 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Nie wiem czy tylko ja mam takiego pecha czy ktoś z was też nie miał kodu na Catwoman w pudełku z grą? pisali o tym na ppe, ze niektorym trafily sie takie zonki, musisz reklamować. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 U mnie też Joker śpiewał. Jedynym rozczarowaniem dla mnie był brak Killer Croc'a i Scarecrowa. Coś podobnego do Stracha na Wróble jest z Szalonym Kapelusznikiem Tak, ale nie ma takiej mocy jak spotkania ze Scarecrowem (maska królicza przednia, muszę przyznać ). A co z Hushem? Był zapowiadany? Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Mad Hater'a spotyka sie tylko raz ? Bo skopalem mu juz dupsko i w sumie to zawiodlem sie strasznie. Co z Hushem i Black Mask ? No i oczywiscie dla fana Batmana zaraz jak sie dowiedzialem ze Wayne zabil kogos mowie sobie ... Ostatnim Szefem musi byc Clayface Cytuj
estel 806 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Tak. Co do drugiej części to nie wiem. Nie widziałem ich nigdzie. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Black Mask ma swoje bio i trochę dziwne, że go nie spotykamy (choć jeszcze nie ogarnąłem wszystkich misji pobocznych; może gdzieś się pojawi). Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Mad Hater'a spotyka sie tylko raz ? Bo skopalem mu juz dupsko i w sumie to zawiodlem sie strasznie. Co z Hushem i Black Mask ? No i oczywiscie dla fana Batmana zaraz jak sie dowiedzialem ze Wayne zabil kogos mowie sobie ... Ostatnim Szefem musi byc Clayface Hush oczywiście jest, a końcówka questa rządzi Cytuj
KILER79 1 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Napisałem maila do Cenegi mają dać odpowiedż w sprawie braku kodu po weekendzie!Nie wiem czy mam zaczynać grę bez ściągnięcia Catwoman?Jak to wypada fabularnie? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 (edytowane) Gra zaczyna sie od watku Catwoman, a potem wraca do niego przy 7% fabuły. Edit: Hahaha, ale zaje.bisty easter egg w dialogu! Zbir: "Batman nie ma szans, dzięki temu noktowizorowi!" Policjant: "Myślisz, że pomoże Ci jakiś plastikowy noktowizor? Skąd go masz? Dodawali go do jakiejś gry?" Edytowane 22 października 2011 przez Voytec Cytuj
KILER79 1 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 To chyba muszę czekać aż ćwoki z Cenegi przyślą mi kod Cytuj
Igor67 139 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Ile trwa przejście gry na normalnym poziomie trudności? 1 Cytuj
dżar 166 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Proszę bardzo, kod na strój Batman Year One, dostałem z ultimy a nie potrzebuję bo i tak miałem w kolekcjonerce swojej. KA5K-M6NF-3PNM Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Takie bonusy a ja w pracy bez ps3 siedze Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Ile trwa przejście gry na normalnym poziomie trudności? Ponad 10h bez zadań pobocznych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi