Opublikowano 23 października 201113 l Im więcej Riddler trophies albo zagadek w Arkham rozwiążesz, tym więcej zakładników będziesz mógł uratować. Nie znam dokładnych liczb, ale po prostu Enigma ci się odblokuje.
Opublikowano 23 października 201113 l Jak mogę zmienić strój Batmana? Niby kupiłem wersję z Robin DLC w której, według informacji z kuponu, jest strój Batmana z lat 70, ale nigdzie nie widzę opcji zmiany ubranka?
Opublikowano 23 października 201113 l Stroje możesz tylko wybierać/zmieniać w challengach. W singlu jedziesz tylko podstawowym chyba, że może po skończeniu gry ale to nie wiem. Jestem właśnie po walce z Ra's al Ghul. O (pipi)a :o - małe mistrzostwo świata zarówno od strony wizualnej jak i gameplayu. Edytowane 23 października 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 24 października 201113 l Stroje możesz tylko wybierać/zmieniać w challengach. W singlu jedziesz tylko podstawowym chyba, że może po skończeniu gry ale to nie wiem. Jestem właśnie po walce z Ra's al Ghul. O (pipi)a :o - małe mistrzostwo świata zarówno od strony wizualnej jak i gameplayu. Az otworzylem Twoj spoiler i jestem dokladnie w tym samym miejscu. W ogole co za klimat w tej miejscowce... MIAZGA
Opublikowano 24 października 201113 l Może to dziwne ale ubóstwiam pewien element w Batmanie (w AA też). Wbijam do lokacji z 4-6 przeciwnikami ze spluwami. Nie wiedzą o tym jeszcze, że ja tam jestem, podsłuchuje ich rozmowę. No i zaczynają się przechwałki, że mnie zabiją, że jestem dziwolągiem, że mnie dorwą żywego lub martwego i takie tam hehe. 3,2,1 start parę skoków po gargulcach, zwisanie, szybkie obeznanie lokacji, korzystanie z kratki, żelu etc. i dwóch typów "nie ma". I się zaczyna już nie są tacy pewni, kłócą się, rozpraszają, strzelają na oślep, srają w majty. Pach, pach kolejnych dwóch cieniasów nie ma ;] Zostają ostatni dwaj którzy srają już maksymalnie pod siebie xD. Najlepsze są teksty "Kim jesteś Batmanie, gdzie jesteś?", "Wyłaź słyszysz mnie?" - miód dla mych uszu hehe. Zamiast ich nokautować to bawię się, podkładam żel i detonuję, rzucam batarangiem lub sonicznym batarangiem, niszczę gaśnice i takie tam. I dopiero po takiej zabawie nokautuje ich (tzn. ostatniego typa przesłuchuje). Może to moje zboczenie ale to jest boskie xD zabawa jak w MGS-ach. Te poczucie władzy i siły nie do opisania ;] jak ktoś prędzej napisał "Nolana" podejście. Edytowane 24 października 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 24 października 201113 l To poczekajcie jeszcze na ostatniego szefa. Ta gra ma najlepsze walki od czasów God Of War 3. I fajny szczegół gdy Batman w walce obrywa i widać otarcia itp, albo w ostatniej walce Nietoperz jest uwalony w tym błocie wiadomo kogo ;]
Opublikowano 24 października 201113 l Akurat ostatnia walka jest według mnie trochę słaba, zwłaszcza w porównaniu do wcześniejszej, z Ra'sem Edytowane 24 października 201113 l przez Hela
Opublikowano 24 października 201113 l A teraz z innej beczki chociaż ciągle w temacie Batmana... jak nietrudno się domyśleć i wywnioskować - pewnikiem niedługo szykują nam się dodatki do naszej fajnej gry. I tutaj wychodząc na przeciw oczekiwaniom chciałbym rozpocząć werbowanie ludzi chętnych do ewentualnych zakupów dodatków do Batmana. Stałych 5 gości ( w tym ja ) którzy zakupią wszystko co się ukaże do Arkham City. Przyśpieszyłoby to w/w proces i ułatwiło bo nie trzeba będzie co rusz zbierać nowej ekipy... a pragnę nadmienić, że dodatek o Cat Women nie wchodzi w grę - bo parę dni po premierze to pewnikiem wszyscy go mają z pudełka... co wy na to fani Nietoperza i Kotki ? 1.piciu12-79
Opublikowano 24 października 201113 l kto miał w zakończeniu: śpiewającego jokera kołysanke? moze by to zebrac w kupe bo widze ze kazdy miał inne.
Opublikowano 24 października 201113 l W ogóle dialogi przeciwników są mega, jak się na ulicy ich słucha co oni wygadują śmiech, polecam ogarnąć
Opublikowano 24 października 201113 l Gdzie jest Wayne Tower? W jedynce był nawet taki Riddler, by znaleźć na horyzoncie WT, a tutaj?
Opublikowano 24 października 201113 l Widać ją jak byk Spotkał już ktoś Black Maska? Nie mówię o zagadce tylko w postaci "cielesnej".
Opublikowano 24 października 201113 l kto miał w zakończeniu: śpiewającego jokera kołysanke? moze by to zebrac w kupe bo widze ze kazdy miał inne. kołysankę? piosenka na końcu to "only you" i na jutubie żadnej innej jakoś nie znajduje
Opublikowano 24 października 201113 l A nie ma go przypadkiem na samym początku gry? Jak pojawia się jeszcze później, to nie, nie spotkałem ponownie. Jak pokonałem Ra'sa to dużo do końca?
Opublikowano 24 października 201113 l Mark Hamill już oficjalnie nie będzie się więcej wcielał w Jokera. Mocny spoiler To pewnie dlatego dojebali takie zakończenie http://www.g4tv.com/...k-28-fbfantrack Edytowane 24 października 201113 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 24 października 201113 l No niestety bez Hamilla ta gra dużo straci :confused: W trzeciej częsci czekam na małego Jokerka,mam nadzieję ze będzie tak porypany jak tatuś Edytowane 24 października 201113 l przez kudlaty88
Opublikowano 24 października 201113 l Widać ją jak byk Spotkał już ktoś Black Maska? Nie mówię o zagadce tylko w postaci "cielesnej". Na samym początku jest, jak zaczynamy Brucem. No niestety bez Hamilla ta gra dużo straci :confused: W trzeciej częsci czekam na małego Jokerka,mam nadzieję ze będzie tak porypany jak tatuś Prędzej jednym z głównych przeciwników będzie Hush Edytowane 24 października 201113 l przez Hela
Opublikowano 24 października 201113 l Co trzeba zrobic, aby odblokowac pozostale tryby walki w wyzwaniach?
Opublikowano 24 października 201113 l Zdaje się, że odblokowują się po zebraniu pewnych trofeów Riddlera.
Opublikowano 24 października 201113 l Wszystko fajnie, ale jest temat do składek tu jest ciekawiej i ludzie w temacie
Opublikowano 24 października 201113 l Mi się właśnie przypomniało,że przecież mam tv 3d więc odpaliłem. Co powiem? Imo czyde jest super. Nie ma zasłaniania się rękami bo coś z ekranu na mnie leci ale też nie jest technicznie zyebane(cienie etc). Akurat w sam raz-bez orgazmu ale za to bardzo dobrze i ładnie bez zbędnych zgrzytów graficznych.