Opublikowano 29 października 201113 l Siema. mam taki pewien problem:) Ukończyłem grę i zostało mi kilka misji pobocznych. Naoczny świadek, Kradzież tożsamości i takie tam. Problem w tym, że każdą zacząłem po trochu w trybie fabularnym. I teraz gdy smigam po mieście i chce je dokończyć to nie mogę tego zrobic. Widzę na mapie podpowiedzi do misji, ale nic wiecej nie mogę zdziałać. Na przykład mam miejsce z ktorego strzelał snajper, ale gdy je skanuje to nic nie ma i nie wiem jak to pchnąć dalej... Byłbym wdzięczny za pomoc.
Opublikowano 29 października 201113 l zebralem tasme w Crime Alley kleczalem tam z 5 minut pozniej kucalem nad obrysem cial z 10 i nie ma trophy WTF
Opublikowano 30 października 201113 l Gameplay Nightwinga http://www.youtube.com/watch?v=qhfOPaiod6E&feature=player_embedded
Opublikowano 30 października 201113 l Kurna przeszedłem New Game + na jedno posiedzenie. 5-6godzin i gra pękła,liczyłem na wysoki poziom trudności a tu wałek
Opublikowano 30 października 201113 l Przeszedłem główny wątek i w sumie to ostatni boss był ultra prosty, nie sprawił mi kompletnie żadnego problemu w porównaniu do tego, ile się męczyłem w hucie. BTW. Są jakieś przybliżone daty premier tych wszystkich dodatków które mają wyjść? Edytowane 30 października 201113 l przez Wooyek
Opublikowano 30 października 201113 l panowie powiedzcie mi że jestem w bledzie - mianowicie do zdobycia platyny jak wiadomo trzeba wbic wszystkie trofea z tym ze na liscie w arkham city sa 2 do ktorych potrzeba dlc ? chodzi tutaj o "Obtain 114 medals on the original Arkham City and Robin Bundle Pack campaigns (as Robin)" i Obtain 114 medals on the original Arkham City and Nightwing Bundle Pack campaigns (as Nightwing). Lista pucharków z ps3trophies. Nie mam gry wiec nie wiem czy te postacie odblokowywuja sie po przejsciu gry (przyklad) czy tez faktycznie trzeba bedzie hmmm "doplacic" za 2 pucharki do platyny = nonsens. Dzieki wielkie za informacje Edytowane 30 października 201113 l przez mattpsx
Opublikowano 30 października 201113 l Wyjdą dodatki do tych postaci. Po ukończeniu gry nic się z nimi nie odblokowuje. Edytowane 30 października 201113 l przez Wooyek
Opublikowano 30 października 201113 l skoro te dodatki dopiero maja miec swoja premiere to wychodzi na to ze te 2 puchary nie sa potrzebne do platyny (swoja droga sa ukryte, a pewnie one same pojawia sie u nas na liscie gdy wgramy dodatki) Edytowane 31 października 201113 l przez mattpsx
Opublikowano 31 października 201113 l Zaciąłem się na amen, pomocy ! Jestem w Hucie, gdzie mam odzyskać lekarstwo od Jokera (ok 70% fabuły), wszedłem przez szyb chłodzący. Doszedłem do miejsca (płynąc na krze) gdzie stoję przed zamkniętą bramą, a za kratami jest skrzynka z bezpiecznikami. Gra podpowiada, że zdalnie sterowany batarang załatwi sprawę - naparzam z całej siły w skrzynkę batarangiem, z każdej strony, pod każdym kątem i nic, 0 reakcji. Skrzynka nadal pozostaje "zamknięta", brama nie chce się otworzyć, innego przejścia nie zauważyłem. Co zrobić?
Opublikowano 31 października 201113 l Zaciąłem się na amen, pomocy ! Jestem w Hucie, gdzie mam odzyskać lekarstwo od Jokera (ok 70% fabuły), wszedłem przez szyb chłodzący. Doszedłem do miejsca (płynąc na krze) gdzie stoję przed zamkniętą bramą, a za kratami jest skrzynka z bezpiecznikami. Gra podpowiada, że zdalnie sterowany batarang załatwi sprawę - naparzam z całej siły w skrzynkę batarangiem, z każdej strony, pod każdym kątem i nic, 0 reakcji. Skrzynka nadal pozostaje "zamknięta", brama nie chce się otworzyć, innego przejścia nie zauważyłem. Co zrobić? najpierw rzuć sterowanym batarangiem na wprost, przeleć przez druty, gdzie "iskrzy się prąd" i wtedy zawróć i uderz w bezpiecznik
Opublikowano 31 października 201113 l Mam problem z misją poboczną A shot in the dark. Jak znaleźć drugą ofiarę? Wyczytałem, że niby Oracle ma nas o niej poinformować?
Opublikowano 31 października 201113 l mi w pewnym momencie powiedziala ze oddano 2 strzal i podala przyblizona lokacje. polec w ten krag i w xray vision szukaj kolesia ktory lezy i jest martwy. dalej juz prosto
Opublikowano 31 października 201113 l Mam problem z misją poboczną A shot in the dark. Jak znaleźć drugą ofiarę? Wyczytałem, że niby Oracle ma nas o niej poinformować? To chyba zależy od postępów w grze (wątek fabularny) i ilości zdobytych zagadek Riddlera.
Opublikowano 31 października 201113 l mi w pewnym momencie powiedziala ze oddano 2 strzal i podala przyblizona lokacje. polec w ten krag i w xray vision szukaj kolesia ktory lezy i jest martwy. dalej juz prosto Miałem 400 zagadek i wszystkie sidequesty zakończone, dopiero wtedy mogłem dalej kontynuować ten. Ale tam jest chyba jakiś bug bo Jak wyrocznia mi powiedziała o trzecim ciele, podszedłem i nic się nie działo, wróciłem do menu głównego gry, załadowałem stan i nie miałem zaznaczonego ciała na mapie, po pewnym czasie wyrocznia ponownie powiedziała o ciele, podszedłem i już normalnie się cutscenka załączyła, także jak nic się nie będzie działo jak podejdziecie do zwłok mimo że macie aktywny quest i na mapie zaznaczone miejsce ciała -> reload i po jakiś 5 minutach wyrocznia ponownie powie o ciele
Opublikowano 31 października 201113 l Zaciąłem się na amen, pomocy ! Jestem w Hucie, gdzie mam odzyskać lekarstwo od Jokera (ok 70% fabuły), wszedłem przez szyb chłodzący. Doszedłem do miejsca (płynąc na krze) gdzie stoję przed zamkniętą bramą, a za kratami jest skrzynka z bezpiecznikami. Gra podpowiada, że zdalnie sterowany batarang załatwi sprawę - naparzam z całej siły w skrzynkę batarangiem, z każdej strony, pod każdym kątem i nic, 0 reakcji. Skrzynka nadal pozostaje "zamknięta", brama nie chce się otworzyć, innego przejścia nie zauważyłem. Co zrobić? O ile dobrze pamiętam to usisz naładować batarang ładunkiem elektrycznym. Gdzieś tam przy suficie musi byc rozerwany kabel czy coś takiego.
Opublikowano 1 listopada 201113 l Wystarczy pozmieniać daty na te które są zakreślone w kalendarzu obok jego celi (jest ich 12), po co czekać do odpowiedniego dnia? :ph34r:
Opublikowano 1 listopada 201113 l Mam pytanie odnośnie 'Tajemniczego Obserwatora', po ukończeniu gry spotkałem go po raz pierwszy i do teraz ani śladu... pojawia się On losowo? Czy zależnie od tego co aktualnie robimy? Gdzie można go spotkać?
Opublikowano 1 listopada 201113 l Ja go spotkałem podczas gry, zaraz po uratowaniu reporterki ze śmigłowca ale też tylko raz.
Opublikowano 1 listopada 201113 l Jak mam włączyć lub gdzie znależć misje poboncze treningowe AR?? Skąd wiadomo że dany przeciwnik ma rozrusznik serca zeby moznabylo powalic go batarangiem sonicznym? Z góry dzieki!
Opublikowano 1 listopada 201113 l Dziś miał się pojawić dodatek z Nightwingiem, na Live ponoć już jest, na PSN ani widu ani słychu.