Maxxi DeeJay 0 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 Siema. mam taki pewien problem:) Ukończyłem grę i zostało mi kilka misji pobocznych. Naoczny świadek, Kradzież tożsamości i takie tam. Problem w tym, że każdą zacząłem po trochu w trybie fabularnym. I teraz gdy smigam po mieście i chce je dokończyć to nie mogę tego zrobic. Widzę na mapie podpowiedzi do misji, ale nic wiecej nie mogę zdziałać. Na przykład mam miejsce z ktorego strzelał snajper, ale gdy je skanuje to nic nie ma i nie wiem jak to pchnąć dalej... Byłbym wdzięczny za pomoc. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 zebralem tasme w Crime Alley kleczalem tam z 5 minut pozniej kucalem nad obrysem cial z 10 i nie ma trophy WTF Cytuj
Maxxi DeeJay 0 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 Czemu nie widzę spoilerów po ich otwarciu? Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Gameplay Nightwinga http://www.youtube.com/watch?v=qhfOPaiod6E&feature=player_embedded Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Kurna przeszedłem New Game + na jedno posiedzenie. 5-6godzin i gra pękła,liczyłem na wysoki poziom trudności a tu wałek Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 (edytowane) Przeszedłem główny wątek i w sumie to ostatni boss był ultra prosty, nie sprawił mi kompletnie żadnego problemu w porównaniu do tego, ile się męczyłem w hucie. BTW. Są jakieś przybliżone daty premier tych wszystkich dodatków które mają wyjść? Edytowane 30 października 2011 przez Wooyek Cytuj
mattpsx 1 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 (edytowane) panowie powiedzcie mi że jestem w bledzie - mianowicie do zdobycia platyny jak wiadomo trzeba wbic wszystkie trofea z tym ze na liscie w arkham city sa 2 do ktorych potrzeba dlc ? chodzi tutaj o "Obtain 114 medals on the original Arkham City and Robin Bundle Pack campaigns (as Robin)" i Obtain 114 medals on the original Arkham City and Nightwing Bundle Pack campaigns (as Nightwing). Lista pucharków z ps3trophies. Nie mam gry wiec nie wiem czy te postacie odblokowywuja sie po przejsciu gry (przyklad) czy tez faktycznie trzeba bedzie hmmm "doplacic" za 2 pucharki do platyny = nonsens. Dzieki wielkie za informacje Edytowane 30 października 2011 przez mattpsx Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 (edytowane) Wyjdą dodatki do tych postaci. Po ukończeniu gry nic się z nimi nie odblokowuje. Edytowane 30 października 2011 przez Wooyek Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Ten z Nightwingiem 1 listopada. Cytuj
mattpsx 1 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 (edytowane) skoro te dodatki dopiero maja miec swoja premiere to wychodzi na to ze te 2 puchary nie sa potrzebne do platyny (swoja droga sa ukryte, a pewnie one same pojawia sie u nas na liscie gdy wgramy dodatki) Edytowane 31 października 2011 przez mattpsx Cytuj
Biały 55 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Zaciąłem się na amen, pomocy ! Jestem w Hucie, gdzie mam odzyskać lekarstwo od Jokera (ok 70% fabuły), wszedłem przez szyb chłodzący. Doszedłem do miejsca (płynąc na krze) gdzie stoję przed zamkniętą bramą, a za kratami jest skrzynka z bezpiecznikami. Gra podpowiada, że zdalnie sterowany batarang załatwi sprawę - naparzam z całej siły w skrzynkę batarangiem, z każdej strony, pod każdym kątem i nic, 0 reakcji. Skrzynka nadal pozostaje "zamknięta", brama nie chce się otworzyć, innego przejścia nie zauważyłem. Co zrobić? Cytuj
shinjikun7 4 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Zaciąłem się na amen, pomocy ! Jestem w Hucie, gdzie mam odzyskać lekarstwo od Jokera (ok 70% fabuły), wszedłem przez szyb chłodzący. Doszedłem do miejsca (płynąc na krze) gdzie stoję przed zamkniętą bramą, a za kratami jest skrzynka z bezpiecznikami. Gra podpowiada, że zdalnie sterowany batarang załatwi sprawę - naparzam z całej siły w skrzynkę batarangiem, z każdej strony, pod każdym kątem i nic, 0 reakcji. Skrzynka nadal pozostaje "zamknięta", brama nie chce się otworzyć, innego przejścia nie zauważyłem. Co zrobić? najpierw rzuć sterowanym batarangiem na wprost, przeleć przez druty, gdzie "iskrzy się prąd" i wtedy zawróć i uderz w bezpiecznik 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Mam problem z misją poboczną A shot in the dark. Jak znaleźć drugą ofiarę? Wyczytałem, że niby Oracle ma nas o niej poinformować? Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 mi w pewnym momencie powiedziala ze oddano 2 strzal i podala przyblizona lokacje. polec w ten krag i w xray vision szukaj kolesia ktory lezy i jest martwy. dalej juz prosto Cytuj
shinjikun7 4 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Mam problem z misją poboczną A shot in the dark. Jak znaleźć drugą ofiarę? Wyczytałem, że niby Oracle ma nas o niej poinformować? To chyba zależy od postępów w grze (wątek fabularny) i ilości zdobytych zagadek Riddlera. Cytuj
Shadow864 4 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 mi w pewnym momencie powiedziala ze oddano 2 strzal i podala przyblizona lokacje. polec w ten krag i w xray vision szukaj kolesia ktory lezy i jest martwy. dalej juz prosto Miałem 400 zagadek i wszystkie sidequesty zakończone, dopiero wtedy mogłem dalej kontynuować ten. Ale tam jest chyba jakiś bug bo Jak wyrocznia mi powiedziała o trzecim ciele, podszedłem i nic się nie działo, wróciłem do menu głównego gry, załadowałem stan i nie miałem zaznaczonego ciała na mapie, po pewnym czasie wyrocznia ponownie powiedziała o ciele, podszedłem i już normalnie się cutscenka załączyła, także jak nic się nie będzie działo jak podejdziecie do zwłok mimo że macie aktywny quest i na mapie zaznaczone miejsce ciała -> reload i po jakiś 5 minutach wyrocznia ponownie powie o ciele Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Zaciąłem się na amen, pomocy ! Jestem w Hucie, gdzie mam odzyskać lekarstwo od Jokera (ok 70% fabuły), wszedłem przez szyb chłodzący. Doszedłem do miejsca (płynąc na krze) gdzie stoję przed zamkniętą bramą, a za kratami jest skrzynka z bezpiecznikami. Gra podpowiada, że zdalnie sterowany batarang załatwi sprawę - naparzam z całej siły w skrzynkę batarangiem, z każdej strony, pod każdym kątem i nic, 0 reakcji. Skrzynka nadal pozostaje "zamknięta", brama nie chce się otworzyć, innego przejścia nie zauważyłem. Co zrobić? O ile dobrze pamiętam to usisz naładować batarang ładunkiem elektrycznym. Gdzieś tam przy suficie musi byc rozerwany kabel czy coś takiego. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Odwiedził ktoś dzisiaj Calendar Mana? Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Wystarczy pozmieniać daty na te które są zakreślone w kalendarzu obok jego celi (jest ich 12), po co czekać do odpowiedniego dnia? :ph34r: Cytuj
WidmoPL 0 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Mam pytanie odnośnie 'Tajemniczego Obserwatora', po ukończeniu gry spotkałem go po raz pierwszy i do teraz ani śladu... pojawia się On losowo? Czy zależnie od tego co aktualnie robimy? Gdzie można go spotkać? Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Ja go spotkałem podczas gry, zaraz po uratowaniu reporterki ze śmigłowca ale też tylko raz. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Jak mam włączyć lub gdzie znależć misje poboncze treningowe AR?? Skąd wiadomo że dany przeciwnik ma rozrusznik serca zeby moznabylo powalic go batarangiem sonicznym? Z góry dzieki! Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Dziś miał się pojawić dodatek z Nightwingiem, na Live ponoć już jest, na PSN ani widu ani słychu. 1 Cytuj
K@t 116 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 A może dlatego że update sklepu jest dopiero jutro? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi