Ölschmitz 1 521 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 jak sie ma sprawa z catwoman? warto dac za to 36 zeta? wymagane jest do platyny? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 Wymagane do platyny, moim zdaniem warto. Fajne urozmaicenie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 Ja sobie bez Catwoman nie wyobrażam tej gry. Raz, że to przedłużenie gry, dwa fajnie się nią walczy, trzy jest na co popatrzeć. Cytuj
SimonK 29 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 (edytowane) Wlasnie skonczylem glowny watek i jedyne co moge powiedziec to what the flying fuck, on naprawde nie zyje? Jakie (pipi) hujowe zakonczenie. Jaja sobie robia? Chociaz pewnie wroci w trzeciej czesci, to i tak hujowe zakonczenie. Mega slabe. Albo walka z bane'm. Ja (pipi)e, ten dodge Batmana wygladal jak z jakiegos slabego filmu akcji, brakowalo jeszcze slow motion. I ich wymiana zdan.... No..Free me... no... batman... noooo Edytowane 30 listopada 2011 przez SimonK Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 Dlatego pytałam czy misje poboczne można robić po przejściu fabuły. A skoro Zwyrodnialec pisze, że można, to idealnie, bo możemy spokojnie sobie zrobić wątek gł. a potem wszystko sobie pięknie uzupełnić challengeami:) Tylko trochę od dupy strony się za to wzięłam bo nie grałam w AA.. :confused: a powiadają, że są porównywalnie dobre, więc bankowo do niej wrócę;] Też nie lubię tych treningów:P Przy tym co trzeba było wlecieć w jakiś ściek miałam ochotę wyrzucić tv przez okno jest jedno trofeum ktore mozna przegapic jesli za daleko zrobisz misje poboczna z azraelem. gdy go zobaczysz to rzuc w niego sterowanym batarangiem. 1 Cytuj
Layla 5 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Dlatego pytałam czy misje poboczne można robić po przejściu fabuły. A skoro Zwyrodnialec pisze, że można, to idealnie, bo możemy spokojnie sobie zrobić wątek gł. a potem wszystko sobie pięknie uzupełnić challengeami:) Tylko trochę od dupy strony się za to wzięłam bo nie grałam w AA.. :confused: a powiadają, że są porównywalnie dobre, więc bankowo do niej wrócę;] Też nie lubię tych treningów:P Przy tym co trzeba było wlecieć w jakiś ściek miałam ochotę wyrzucić tv przez okno jest jedno trofeum ktore mozna przegapic jesli za daleko zrobisz misje poboczna z azraelem. gdy go zobaczysz to rzuc w niego sterowanym batarangiem. Chodzi o trofeum "Catch" albo "Mystery Stalker" czy jakoś tak? Daleko to jest w ogóle? Kurde nie lubię łazić, po jakiś poradnikach itd. bo nikt tak jak ja nie ma pecha do spoilerów (Dziwny ten nasz polski w sumie. Czy logicznie nie powinno być "nikt tak jak ja MA pecha do spoilerów?" bo gramatycznie na pewno nie xD) Myślę, że do spokojnej gry wystarczy mi info gdzie jest ten pucharek do ominięcia i że po skończeniu fabuły dalej na normalu można robić zagadki. Reszta pewnie przyjdzie przy hardzie. Cytuj
SimonK 29 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Catch. Pamietaj tylko ze jak spotkasz Azraela (misja Mystery Stalker costam) to rzuc w niego sterowanym batarangiem. Nie musi to byc podczas pierwszego spotkania, byle po prostu rzucic w niego jak go widzisz ;] 1 Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Ja sobie bez Catwoman nie wyobrażam tej gry. Raz, że to przedłużenie gry, dwa fajnie się nią walczy, trzy jest na co popatrzeć. Animated costume imo najlepszy ;p Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Chodzi o trofeum "Catch" albo "Mystery Stalker" czy jakoś tak? dokladnie to chodzi o to by zrobic catch zanim skonczysz mystery stalker. mozliwe do zrobienia juz po akcji z two face w sadzie az do kiedy chcesz bylebys nie zrobila mystery stalker przed catch. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Ja sobie bez Catwoman nie wyobrażam tej gry. Raz, że to przedłużenie gry, dwa fajnie się nią walczy, trzy jest na co popatrzeć. Animated costume imo najlepszy ;p Najlepiej podkreśla jej figurę, ale ten standardowy też dobry. ^_^ Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 catch mozna zrobic okolo 15 minut po starcie gry. kiedy dostajecie buta od jokera i wypadacie z krzeslem przez okno, facet stoi na szczycie karuzeli. catwoman odradzam. fabuly w zasadzie w tym zadnej. zalowalem, ze zrealizowalem kod, bo nie wiedzialem jak wylaczyc teraz jej dodatki. fabula batmana jest przerywana epizodami kotki. lata taka sucz i szuka czegos - nie wiadomo czego i po co... niepotrzebna strata czasu. dodatek kocicy skutecznie zniechcecil mnie do zakupu reszty dodatkow, a mialem ochote na misje robina. pol godziny zabawy i tyle... (aha, zachwytu seksualnoscia catwoman tez nie ogarniam... zielone dupsko albo blond eks wayne'a setki razy lepsze...) Cytuj
Layla 5 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 No i połapane. Latałam sobie za zagadkami po mieście i mi się mignął w dość dziwnym miejscu jak na zwykłego więźnia:P Od razu lepiej^^ Dzięki za rady:)) Cytuj
Haro 78 Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 Kocham trofea, które można przegapić. Co do zakończenia (SPOILER) Ustawcie sobie radio na częstotliwość 500/700, zapiszcie cyfry i podepnijcie analigocznie im przypisane litery alfabetu. Odczytajcie. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 4 grudnia 2011 Opublikowano 4 grudnia 2011 Napisz co wyjdzie bo nie moge odpalić gry Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 Dodatkowe stroje mają jakieś specjalne właściwości, czy to tylko zwykłe skiny? Cytuj
bartiz 1 617 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 Na jakim poziomie trudnosci najlepiej zaczac gre ? W AA gralem na hardzie i bylo ok tutaj jest podobny poziom trudnosci ? Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 (edytowane) Jak dobrze byłeś ograny w AA, to graj na hard poziom trudności jest w sumie taki sam. Edytowane 9 grudnia 2011 przez Zwyrodnialec Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 W którym momencie można to usłyszeć? Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Przecież to oczywista oczywistość. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 mam misje w ktorej schodze do metra gdzie przy uzyciu urzadzenia namierzajacego mam wylookac zabojce...chodzi o probki krwi...przechodze cale metro ale nie moge pchnac akcji do przodu jakieś rady? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi