SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 Ja gram od dwóch dni w Batmana i niestety stwierdzam że przez to całe latanie, ulatuję gdzieś klimat...co to GTA w wersji Batmana. Dialogi jak zawsze genialne ale jednak to już nie to co pierwsza część, a szkoda. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 Uleciał klimat, bo mamy większe przestrzenie i latamy po mrocznym mieście ogarniętym przez degeneratów? Te całe latanie jest akurat świetnym sposobem na przemieszczanie, przy dobrym rozpędzeniu i zdobyciu ulepszenia linki cały obszar można pokonać bardzo szybko. Assassins Creed, czy Infamous to przy tym żółwie tempo. ;] Jak ktoś chce, może sobie swobodnie biegać po ulicach, jednak w tym przypadku naraża się na konfrontacje z oprychami. Nie wiem w jakim momencie jesteś, ale główny tryb fabularny głównie rozgrywa się w zamkniętych pomieszczeniach z pewnymi wyjątkami. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 Dopiero szukam freezera , i jeszcze jedno jak wy niby na padzie wciskacie kombinacie ciosów ? np. kółko-x-x jednocześnie. W pierwszą część grałem na PC więc tam nie było problemów a tu muszę kłaść pada na nogę i wciskać. Masakra Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 Kciukiem dwa jednocześnie, nie mam z tym żadnego problemu. ;] Btw ta kombinacja którą podałeś nie wciska się jednocześnie, tylko najpierw ogłusza (O), a potem robi powalający naskok (X, X). Podstawa na typków z tarczami. 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 Dzięki , jeszcze jedno jeśli jest jakiś przełącznik który w trybie detektywa piszę że mogę przeciąć to czym ?. Np nie wiem czy pamiętacie ale na początku gry po dwóch twarzach zeszedłem do piwnicy i tam było pomieszczenie za kratami gdzie było chyba zasilanie do innych krat, w tym trybie piszę że można odciąć zasilanie, ale jak. Rzucałem sterowanym bateringiem ale to nic nie dawało Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 (edytowane) Przy schodach na górze są wyładowania elektryczne przy suficie - zdalnie sterowany batarang musi przez nie przelecieć i się naładować ładunkiem elektrycznym i dopiero możesz go przekierować na przełącznik. Sam nienaładowany batarang nic nie zdziała. Edytowane 24 marca 2012 przez Kyo Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 W samym głównym wątku też będzie trzeba raz użyć tego patentu opisanego wyżej, z tego co pamiętam to kilkukrotnie pojawiało się tutaj pytanie o to . Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 Pewnie tak ale nie chce czytać, nie to że jestem leniwy ale pewnie pojawi się temat fabuły a tego chcę uniknąć, a z innej beczki sam na to bym nie wpadł, kto to wymyśla ? Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 O ile pamiętam, Batman sam wspomina, że musi znaleźć jakiś alternatywny sposób na zasilanie. Nie wiem, czy zamierzasz rozwiązywać wszystkie zagadki, ale jeśli tak, to zobaczysz, że są czasem bardziej wymagające zadania z kombinowaniem gadżetami. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 Co do zagadek to nie które są chore, wczoraj z 15 min stałem Batmanem i zastanawiałem się jak to rozwiązać, aż dałem sobie spokój. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 To akurat lepiej odłożyć sobie po przejściu gry, gdy zdobędziesz wszystkie gadżety, bo do niektórych będą wymagane. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 Dzięki za info, bo w sumie to też mnie rozprasza i odrywa od fabuły. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 Rocksteady chyba trochę przesadziło z ilością zagadek Ridleya. Chociaż nie powiem, bo chce się je zbierać. Najbardziej podobają mi się misje poboczne, przy pierwszym podejściu praktycznie ich nie robiłem ale zaczynając Nową Grę Plus już skupiłem się na nich. Na razie odstawiłem Batmana na rzecz MW3 ale po ogrania CoD'a wrócę do Arkham City. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 Właśnie dyskutowaliśmy o tym kilka postów wcześniej, że przesadzili z zagadkami. Do wymasterowania tytułu na 100% trzeba chyba więcej niż połowę czasu poświecić na znajdzki. Gra jest świetna, ale jakbym miał się do czegoś przyczepić to właśnie do sztucznego wydłużania czasu gry (mimo zróznicowanych zagadek, ale jednak wiele z nich powtarzających schemat). Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 (edytowane) Ogrywał ktoś z Was misje Robina? Dla niego w ogóle przewidziano jakiekolwiek misje czy jest tylko do wyboru w wyzwaniach Zagadki? Edytowane 24 marca 2012 przez NEMESIS US Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 Tylko wyzwania. Ale i tak Nightwing jest lepszy w walce Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 Z bonusowych postaci miałem okazję zagrać tylko Kotką. Całkiem nieźle wymiata, choć najlepiej gra mi się Mrocznym Rycerzem. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 (edytowane) Robin jest wolniejszy od Nightwinga. Edytowane 24 marca 2012 przez Rozi Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 25 marca 2012 Opublikowano 25 marca 2012 A przewagę jak dla mnie w walce i to dużą mają szybkie postaci. Catwoman jest tutaj absolutnym nr 1. Porusza się szybko, zwinnie, błyskawicznie doskakuje od jednego oprycha do drugiego, może też z większym opóźnieniem kontrować ataki. Batman może bije mocno, ma nad innymi przewagę,że jako jedyny może niszczyć przedmioty (pałki, tarcze, broń palną), ale też łatwiej może się nadziać na kontrę. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Info o nadchodzącym DLC + lista trophy. http://uk.ps3.ign.com/articles/122/1222180p1.html Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Ej, po liście trophy brzmi to jak normalne dlc singlowe a nie challenge. Jeżeli singlowe to zajebiście. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Tak, to ma być dodatek singlowy z Robinem, nowe mapki też będą zatytułowane "Harley's Revenge". Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 I akcja zapewne będzie działa się już po głównym wątku Batmana. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Mam nadzieję, że w dodatku będą zarówno nowi "bossowie" jak i nowe miejscówki W ogóle marzy mi się dodatek rozwijający wątek Azraela. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 No ja zanim przeczytałem, że te DLC dotyczyć będzie Harley Quinn i Robina też myślałem właśnie o Azraelu, ewentualnie Hashu, bo te wątki zostały w grze urwane Prawdopodobnie pociągną to dopiero w trzeciej części. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi