Gość Rozi Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Fakt, jest bardzo realistyczny. Czuć wręcz siłę uderzeń. W Arkham City mogliby usprawnić zachowania przeciwników po finałowym uderzeniu. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Zapowiada sie, ze to akurat pozostanie bez zmian Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 No właśnie, czasem to śmieszyło. Gość dostaje finalnie kopa w brzuch, a łapie się za tył głowy i upada. Ale to drobiazgi. Dobrze, że Batman będzie mógł teraz obijać kilku typów jednocześnie, wcześniej zawsze skupiał się na jednym, teraz będzie mógł skontrować nawet 3. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Mały update okładki, czyli jak będzie się prezentować na niej rating BBFC, więc u nas będzie podobnie z PEGI. Nie jest najgorzej, czerwony przez kilka takich elementów na okładce nie wali po oczach i jest całkiem spoko. Ale co ciekawsze, twórcy mówili głośno o Pingwinie? Zapowiadali go w ogóle oficjalnie? Tak czy siak w kartotece postaci na stronie go nie ma, ale jest jego art w stosownym dziale. Kozak Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Oczywiście, że był potwierdzony, tak wygląda. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 (edytowane) 12 minut gameplayu: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hBXDHznD83g Edytowane 1 lipca 2011 przez Rozi Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 12 minut gameplayu: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hBXDHznD83g Z jednej strony wchodę na filmik i ogromny zawód, że nic nowego a z drugiej przynajmniej jest bez komentarza. Cytuj
estel 806 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Trochę drętwa mimika, ale klimat skorumpowanego miasta wylewa się wprost z ekranu. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Chyba nowa jest tylko scenka z tym gościem zaraz po przesłuchaniu. Reszta już była na E3. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Mimika jest wystarczająco dobra Materiał znany, ale taki feed satysfakcjonuje mnie bardziej. Pod koniec można usłyszeć 2 bugi w voice actingu ;] A co do samej gry to wiadomo, rewelacja. Gra wygląda świetnie, klimat się wylewa, mechanika poprawiona, walka jeszcze bardziej efektowna. Poezja. Do tego przyjemnie się ogląda takie filmiki, jak osoba, która gra walczy tak umiejętnie. Cytuj
estel 806 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 To nie są bugi w voice actingu. To jest specjalne zniekształcenie głosu, żeby uniknąć spoilerów. Tak to rozumiem. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 (edytowane) "twinke, twinkle little bat, watch me kill your favourite cat" Gameplay jest jeszcze lepszy niż ostatnio. O ile walka w skórze kotki nie zrobiła na mnie aż tak dużego wrażenie tak Batman pozamiatał jeśli chodzi o nowe ciosy i możliwość wyprowadzenia kontry kilku przeciwnikom jednocześnie. Klimat i design miasta poraża jest bardziej niż Arkham Asylum a sądziłem, że trudno będzie przebić tamten zakład psychiatryczny. To w tej chwili najbardziej oczekiwana przez mnie produkcja obok Operations Raccoon City i uncharted 3. Edytowane 2 lipca 2011 przez NEMESIS US Cytuj
Nels 7 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Walka w wykonaniu Catwoman wygląda świetnie, może nie czuć aż takiego impetu ciosów jak u Batmana (co jest jak najbardziej zrozumiałe) , ale dynamiką ruchów i efektowną choreografią laska bije koksa na głowę. Liczę na sporo sekcji z jej udziałem. Przyznam, że o ile wcześniej nie śledziłem Arkham City ze szczególną uwagą, tak z teraz każdym kolejnym filmikiem jestem coraz bardziej napalony na tą produkcje. Zapowiada się dobry powód, żeby przygrzmocić w skarbonkę. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Walka w wykonaniu Catwoman wygląda świetnie, może nie czuć aż takiego impetu ciosów jak u Batmana (co jest jak najbardziej zrozumiałe) , ale dynamiką ruchów i efektowną choreografią laska bije koksa na głowę. Liczę na sporo sekcji z jej udziałem. Żebyś się nie rozczarował, bo będzie ona raczej smaczkiem i jej sekcje to będzie 10% czasu gry Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 No i dobrze, ja tam wolę grać Batmanem. Tutaj z zwarciu czuć siłę wszystkich ciosów. Kotka jest też niezła i fajnie się rusza, ale to tylko chwilowa odskocznia. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 Jako, że styl Arkham City na artach i okładce bardzo przypadł mi do gustu, zainspirowałem się i żeby ładnie na półce się prezentowało, zrobiłem okładke do jedynki Teraz muszę obmyśleć najtrudniejsze, czyli tył. 2 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 Robin nieźle wygląda. Rocksteady byli świadomi, że trzeba mu nadać lepszy design, niż gościa w kalesonach i to się udało. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 Rocksteady zapowiada dużo postaci w grze. http://www.gamezilla.pl/content/w-batman-arkham-city-pojawi-sie-jeszcze-wiecej-postaci Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 Trailer Riddlera. http://www.youtube.com/watch?v=NJMXFxug0DY&feature=player_embedded Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 Szczerze to jestem trochę zawiedziony. Ok, trailer dość tajemniczy, ale większego wrażenia na mnie nie wywarł. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 A na mnie zrobił wrażenie, jak cała ta gra. Czuć tutaj ten momentami chory klimacik z Arkham Asylum. Riddler w końcu przestał ukrywać same znaki zapytania i tym razem więzi ofiary. Cytuj
Iquis 3 Opublikowano 12 lipca 2011 Opublikowano 12 lipca 2011 Do tej pory śledziłem jedynie BF3 i U3, ale jak przeczytałem w relacjach z E3 o Batmanie od razu na yt obejrzałem co było. Gra jest dobra pod każdym względem, aż dziwne, że do tej pory nie pokazali nic, co by mi się nie podobało Nawet w temacie bety Uncharted (której sam nie ograłem, bo obecnie jestem poza domem) są niektóre negatywne opinie o balansie broni. Tutaj nie zobaczyłem, nie przeczytałem, ani nie usłyszałem nic negatywnego. Jako fan Jokera liczę na to, że będzie miał dużo do powiedzenia w całej fabule, a wskazuje na to choćby fakt, że kontroluje on obszary w Arkham City (których design bardzo mi się spodobał swoją drogą). Jak jeszcze dadzą coś mocnego z Pingwinem i Robinowi dadzą jakieś fajne bajery do walki (żeby nie był tylko mniejszą wersją nietoperza) to daje z miejsca 11/10. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 Artwork Two Face (na którym prezentuje się o wiele mroczniej niż w samej grze, pewnie tak samo będzie z Robinem): 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi