Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Tam też musisz przejść grę i zadania poboczne, ale nie będziesz już musiał robić zagadek, które i tak są potrzebne do wypełnienia najlepszego questa w grze, czyli odbijanie zakładników. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Na razie odbiłem dwóch ale już mam dostęp do nowej zagadki w Enigmie. Obecnie mam za sobą jakieś 50% trofeów Riddleya. Nie wiem tylko jak można nacisnąć panel ze znakiem zapytania, który nieraz widnieje na ścianie budynku... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Tych paneli jest zazwyczaj 3 w okolicy i trzeba latać od jednego do drugiego nie dotykając w tym czasie podłoża. Jest też czasem tak, że masz zielony panel na ścianie, a niżej są czerwone, więc musisz wtedy lecieć tak, by trafić ten zielony nie dotykając pozostałych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Ale jak? Po prostu mam go dotknąć w locie? Przecież Batman wtedy momentalnie zakończy lot. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Wychylasz analoga do tyły i X i lecisz dalej, bo się odbije od ściany. Oczywiście najpierw trzeba się rozeznać w położeniu gdzie te panele są, żeby w trakcie latania nie szukać ich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 (pipi)a, nawet nie wiedziałem, że tak opcja istnieje. B cały czas zachodziłem w głowę jak to zrobić. Dzięki za info. Co nie zmienia faktu, że Arkham City zostało zasłużenie jedną z Gier Roku. Misje poboczne prawie dwukrotnie wydłużają rozgrywkę a do tego są poprowadzone w mistrzowski sposób. Dzwoniące telefony Zszasza czy wspomniany Kapelusznik, a tego jest naprawdę dużo. To się nazywa zróżnicowana i wciągająca rozgrywka. Tutaj może wspomnę o Infamous 2, które choć bardzo mi się podobało, miało dziesiątki misji pobocznych robiących wrażenie jakby zostały wrzucone na siłę. Choć to i tak świetna giera, jednak przy tym co oferuje Batman, wyraźnie odstaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Najlepiej jak masz problem wpisać miejscówkę na youtube i spokojnie dojdziesz jak niektóre znaki zapytania zdobyć, a sposobów jest dużo. Raz trzeba rzucać batarnagami, innym razem używać wybuchowego żelu itd Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 (edytowane) Będzie sporo zabawy ze zdobyciem wszystkim wyzwań Zagadki. Na razie pokombinuję sam a czego już nie zdołam zdobyć to postaram się znaleźć na YT. Ale zabawa przy tym jest przednia. Edytowane 26 Maja 2012 przez Nemesis US Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Pojawiły się niezłe spoilery z nadchodzącego dodatku Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Ej, chyba nie ożywią Jokera? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Będzie jego dzieciak, co zresztą nie jest niczym nowym, bo dowody na to były przynajmniej 2 w Arkham City Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Będzie jego dzieciak, co zresztą nie jest niczym nowym, bo dowody na to były przynajmniej 2 w Arkham City Test ciążowy i? Zwyrol Ty masz całą grę zaliczoną na 100%, każdy sekret etc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 No w grze mam rozpracowane wszystko to o czym wiadomo ;] , bo o tych 3-4 easter eggach, które jueszcze nie zostały odkryte nic nie wiem. A drugim dowodem jest to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 20 minut gameplayu z dodatku, który już jutro pojawi się na PS Store. http://www.ps3site.pl/niecale-20-minut-z-zemsta-harley-quinn/112019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Dodatek już jest. Cena - 29 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Niezle, spodziewałem się 36 Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Machnął ktoś już Harley Quinn's Revenge? Zwyrol! Jak wrażenia!? Bo ja się powoli szykuję Cytuj Odnośnik do komentarza
madafakaz 2 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 dodatek jest krótki i niestety nudny. ja miałem wrażenie , że robiony na siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Przejrzałem z ciekawości recenzję DLC na GT i tam też mieli podobne odczucia. I tak kupię to DLC. Szkoda tylko, że jest takie krótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Ja jeszcze nie ukończyłem, ale jeżeli ktoś jest fanem gry, to jak najbardziej warto, nawet dla samej Harley, która wali taki tekstami, że u człowieka momentalnie pojawia się banana na twarzy. Ogólnie rozgrywka to powielanie tych samych schematów, czyli uratuj policjantów, znajdź jakieś kody aby otworzyć bramę itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Czyli nic nowego ale przedluzenie singlowej kampanii w AC. Dla fanow git. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Czy podczas wyzwań walki dla Catwoman, da się złamać oponentom "przyrządy"? (ergo: broń, tarczę, elektryczną pałkę itd.) Batmanem było to pod kwadrat + trójkąt, oczywiście po zapaleniu się comba na żólto. U kobitki to nie działa, może jest jakiś inny sposób? Kombinacja ta bardzo mi pomagała w moim stylu walki, a tu zonk, więc pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza
ubol 59 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Czy podczas wyzwań walki dla Catwoman, da się złamać oponentom "przyrządy"? (ergo: broń, tarczę, elektryczną pałkę itd.) Batmanem było to pod kwadrat + trójkąt, oczywiście po zapaleniu się comba na żólto. U kobitki to nie działa, może jest jakiś inny sposób? Kombinacja ta bardzo mi pomagała w moim stylu walki, a tu zonk, więc pytam. Ni jestem do końca pewnien, ale catwoman miała chyba tylko trójkąt + kólko (eliminacja jednego "chopka"), oraz kółko + krzyżyk (napieprzanie biczem po "chopkach")... Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 "Eliminacja chopka" jest pod X + kółko. Jeśli dla kotki istnieją tylko te dwie kombinacje, to faktycznie wyzwania walki są dużo trudniejsze. Będę musiał stosować więcej ogłuszeń, bo w przypadku Batmana najpierw wszystkie sprzęty czyściłem i pole do popisu otwarte. Ofkoz mowa o kilku ostatnich, najtrudniejszych poziomach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Nikt poza Batmanem nie może łamać broni. Reszta ma tylko kombinacje [] + X, O + X i trójkąt + O. Co do HQR, to trochę jestem zawiedziony. Widać, że Rocksteady robiło to małym nakładem sił. Jest trochę latania na zewnątrz, większość jednak dzieje się w zamkniętych pomieszczeniach, a walka z "bossem" to w sumie kalka Two Face'a z muzeum.W sumie nic ten dodatek nie wnosi do historii poza opcją, że domniemana ciąża HR to jednak ściema, bo w kołysce siedzi Scarface przebrany za Jokera, a dookoła leży masa testów z negatywnym wynikiem , skończyć go można w 1,5h na luzie, w zadaniach nie ma w zasadzie nic nowego czego bym nie widział już wcześniej, jednak mimo wszystko nie żałuję, bo to w końcu więcej grania, no ale ja jestem fanbojem tej gry. ;] Jak komuś nie podobał się epizod Catwoman, to może sobie odpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi