Keymaker 25 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 No kurwa, Masorz, to tero to jo zaprasza nie tylko nie wutkę, ale i na plastikową grę ! Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Zbysiek, jak wpadne do warszawy to wbijam na plastiki i melo do ciebie. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Zbysiek, jak wpadne do warszawy to wbijam na plastiki i melo do ciebie. Najpierw odrób pracę domową ;[ Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Filip i Kuba - dwie różne strony księżyca, hejtują siebie nawzajem przy pierwszej lepszej okazji, a i tak ich obu kocham <3 Jo myśla tera nad jaki event, taki nieoficjalny w jakimś pubie, żeby ponapierdalać całą noc w zamian za darmowy browar Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Zbysiek, jak wpadne do warszawy to wbijam na plastiki i melo do ciebie. Najpierw odrób pracę domową ;[ Schudnij, bo kula jesteś ;[ Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Zbysiek, jak wpadne do warszawy to wbijam na plastiki i melo do ciebie. Najpierw odrób pracę domową ;[ Schudnij, bo kula jesteś ;[ Idź porób trochu superśmiesznych komiksów ;[ ps. i nie zapomnij wrzucić na fb Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 zanim jeszcze w miarę trzeźwy jestem to pragnę was poinformować drodzy maniacy plastikowych gitar, że ta gra niszczy cycki i ma prawdopodobnie najlepszą setlistę spośród całej serii GH oraz RB. I dzięki tym wszystkim czellendżom i statsom naprawdę chce się grać. Jak nikt nie odpisze, to znaczy, że scena gh w Polszy umarła. Jak ktoś nadu.pca na ps3 to mój nick na psn jest identyczny jak tu- invajtować proszę ostro. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Siema, Masorz ! No kurwa, proste, wiadomix, c'nie ! Jutro chyba pierdolnę reckę z dodanym komentarzem Adaśka. Dzisiaj rozpierdoliłem Guitar Hero i ta gra ma moc. Myślę, że dwudziesto-i-pół minutowa masturbacja przy "2112" od Rush powinna zostać wrzucona do listy Fap Achievements :E NADUPCAĆ, KURWY ! Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Nie wiem w co wy gracie, ale gra jest mega ujowa.Ledwo mam checi grac dalej przez zalew jakis jalowych, pseudo punkowych songow z czartem rozjebanym tak ze ojezu. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 Mnie też coś takiego przyatakowało, bo jednak utworów bez charakteru jest tu strasznie dużo. Ale wszystko rekompensuje "2112", rozdział Axla Steela, walki z bossem i Bohatera. No jakie tam jest nakurwianie, to głowa mała. Ale fakt faktem, GHIII miała podobną muzykę, ale o wiele mnie zapychaczy. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 No jestem w trakcie 2012, we'll see Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 <fap fap fap> "2112" jest bezbłędne, mega na gitarze i perkusji <fap fap fap> Takie utwory to idealny materiał na DLC <fap fap fap> Cytuj
jarken 33 Opublikowano 8 października 2010 Autor Opublikowano 8 października 2010 zanim jeszcze w miarę trzeźwy jestem to pragnę was poinformować drodzy maniacy plastikowych gitar, że ta gra niszczy cycki i ma prawdopodobnie najlepszą setlistę spośród całej serii GH oraz RB. I dzięki tym wszystkim czellendżom i statsom naprawdę chce się grać. +1 Siema, Masorz ! No kurwa, proste, wiadomix, c'nie ! Jutro chyba pierdolnę reckę z dodanym komentarzem Adaśka. Dzisiaj rozpierdoliłem Guitar Hero i ta gra ma moc. Myślę, że dwudziesto-i-pół minutowa masturbacja przy "2112" od Rush powinna zostać wrzucona do listy Fap Achievements :E NADUPCAĆ, KURWY ! +666 Najlepsza setlista, a dzięki temu najlepsze GH wydane do tej pory. Mamy mnóstwo rzeczy do wymasterowania, spokojnie wystarczy do premiery RB3 (chociaż tamta popowo-rockowa setlista trochę przeraża). Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 Jako że tytuł nie jest jest za stary, a wręcz całkiem świeży, to chyba nie będzie siarą zarzucenie moją recenzją, c'nie ? KLIKAĆ, KURWY ! Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 Wqrza tematyczny dobor piosenek przy postaciach.Normalnie w secie zdarzylo sie grac jedno (pipi), teraz czasem jest 6 gowien jak tylko ktos nie trybi jakiegos rodzaju muzy. Cytuj
Gość Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Powiedzcie mi czy jak kupię sobie bundle z Warriors of Rock to będę mógł sobie wgrać też utwory z poprzednich części przez PSN czy płytke? Gitarki też pasują? Jedyny raz grałem w GH na PS2 tak więc nie jestem w temacie. Cytuj
jarken 33 Opublikowano 14 października 2010 Autor Opublikowano 14 października 2010 Kody z instrukcji poprzednich części GH aktywujesz w menu GH:WoR za drobną opłatą. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Nie taka drobna ta opłata Cytuj
jarken 33 Opublikowano 15 października 2010 Autor Opublikowano 15 października 2010 Zapomnialem o "". Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 24 czerwca 2011 Opublikowano 24 czerwca 2011 O co chodzi z tymi czartami, na które tak narzekacie? Co to jest? :F Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 24 czerwca 2011 Opublikowano 24 czerwca 2011 Nutki, które się gra - na to narzekamy. Obecny developer odwala manianę Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 25 czerwca 2011 Opublikowano 25 czerwca 2011 Nutki za bardzo nie odpowiadają rzeczywistemu graniu, tak jak jest no np. w RB. Dodaj do tego jeszcze chu.jowy interfejs podczas gry i resztę zje.banych rozwiązań. Cytuj
Taper 1 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Siema, chętny ktoś na paryjkę w Guitar hero WoR? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi