Opublikowano 7 sierpnia 201014 l jak byłem jeszcze dzieckiem i interesowały mnie chińskie bajki to było kawaii
Opublikowano 7 sierpnia 201014 l jest Otaku i Kyaa Żadnego nie posiadam więc nie mogę Ci niczego polecić
Opublikowano 7 sierpnia 201014 l Jest jeszcze chyba Arigato , z żadnym jednak nie miałem osobistej styczności
Opublikowano 7 sierpnia 201014 l Mam kilka nr Otaku - Ogólnie można powiedzieć że jest to najlepszy wydawany miesięcznik dostępny w Polsce (jakby konkurencja była jakaś bogata).
Opublikowano 10 sierpnia 201014 l Poza 2-stronicowym dodatkiem na końcu daaaaaaaaaaaawnooooooooooooooo zmarłego SECRET SERVICE nic przyzwoitego nie kojarzę. Przeglądam tematyczne pisemka w empikach (zaraz obok periodyków o Barbie i Witch) i widzę tylko lanie lanie wody dla 13-letnich emo.
Opublikowano 9 lipca 201113 l W dniu 7.08.2010 o 20:12, Dr.Czekolada napisał(a): Mam kilka nr Otaku - Ogólnie można powiedzieć że jest to najlepszy wydawany miesięcznik dostępny w Polsce (jakby konkurencja była jakaś bogata). Z tym to ja bym się kłócił...