Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Plakat zejscia 2 niepokojąco kojoarzy sie z ufo i porwaniem. Powiedzcie, ze wyjasnili pochodzenie tych smiesznych gremlinow i ze przybyli z odległej galaktyki to wydam 20 zeta i pojde do kina Macie >>> RECENZJE <<< - powinno wyjasnic to i owo. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Opublikowano 14 sierpnia 2010 W jedynce plusem były wspomniane już otwarte złamania i atmosfera do momentu pojawienia się kitowców z power rangers. Po trailerze dwójki można wywnioskować, że gumowe stworki wyskakuję po 10 sekundach i raczej nie warto obciążać łącza. Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 14 sierpnia 2010 Obejrzałem dwójke, dałem rade. To samo co jedynka, tylko więcej krwi i potworków. Elementy zaskoczenia są dobre, to jedyne czego się można przestraszyć. Jeżeli komuś spodobała się pierwsza część to nic nie stoi na przeszkodzie, aby obejrzeć i tą. Cytuj
adi 189 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Wyjasni mi może ktoś o co chodziło w końcówcw filmu ? po jakiego ten dziadek walnął laskę łopata?Ani nie był jakoś powiązany z potworami, ani nie mieszkał przy wyjściu przy jaskini, wiec nie musiał niby wchodzic w jakies układy, ani nie był chory psychicznie.... ogólnie wrazenia z filmu-klasyka-ekipa znajduje zmasakrowane zwłoki, po czym wysyłaja najmłodszego z nich samego w ciemny waski korytarz Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 28 września 2010 Opublikowano 28 września 2010 widzialem ten film zanim wszedl do polskich kin i bardzo dobrze bo żałowałbym wydanych pieniedzy na kino jedynka byla nawet fajna, dwójka śmieszna a najlepsza scena dla mnie to jak na nich sr.ają z góry a laski na dole w wodzie musza siedziec cicho, tyle. Na kompie do zlukania bo do kina nie warto. Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 A co do części pierwszej. Właśnie obejżałem, całkiem ok horrorek. Ale nie zrozumiałem zakończenia, czyli ona jednak sie nie wydostała tak? Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 nie wydostala. w zakonczeniu amerykanskim film konczy w samochodzie. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 A co do części pierwszej. Właśnie obejżałem, całkiem ok horrorek. Ale nie zrozumiałem zakończenia, czyli ona jednak sie nie wydostała tak? Sa 2 zakonczenia. Zobaczysz je na jutubie. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Tak myślę, że powinni ten film puścić tym górnikom zasypanym w Chile ku pokrzepieniu serc. Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 Oglądałem Zejście część 1 na słuchawkach jakiś czas temu. Dźwięk robił na mnie bojaźliwe wrażenie, otoczenie jaskini i pierwszy kontakt z tym czymś. Później laski postanowiły walczyć z tym czymś, przeobraziły się trochę w Johnów Rambo i tutaj już było tylko gorzej. Widoki? Wiadomo że to jaskinia i trzeba zachować klimat kosztem czegoś, padło na słabą widoczność odbioru obrazu dla widza. Czasem się zastanawiałem przy jakiejś zadymie, co tam się dzieje za sieka? Drugiej części nie oglądałem i jakoś nie śpieszy mi się do jej obejrzenia. Oceniaczka - Zejście część 1 - 5 na 10. - Zejście część 2 - nie widziałem, ale pewnie lepiej nie będzie, a może być tylko gorzej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi