Skocz do zawartości

NBA 2K11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spatchowałeś? może płyta porysowana? nie miałem miałem takich problemów, u mnie wszystko było git

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

spatchowałeś? może płyta porysowana? nie miałem miałem takich problemów, u mnie wszystko było git

plyta jest w perfekcyjnym stanie gdy usune wszystkie save to wtedy wczytuje .

Opublikowano

Nie pamiętam, czy gra wymaga instalacji, ale jak tak, to może też wywal instalkę. Podpięta do neta? Dziwna sprawa.

Opublikowano

Nie pamiętam, czy gra wymaga instalacji, ale jak tak, to może też wywal instalkę. Podpięta do neta? Dziwna sprawa.

[gry nie trzeba instalowac gram przez neta tez tego nie rozumiem chyba sobie juz podaruje to 2k11 albo sproboje za jakis czas . dzieki za pomoc .

Opublikowano

juz mam trzeba rozlaczyc neta przed wlozeniem plytki do ps3 i wgrywa bez problemu szkoda ze juz aktualizacje sie nie robia swietna gierka szkoda ze takie bugi posiada .

Opublikowano

A są 2 wersje NBA? Bo raz widzę wersję Move a raz wersję w której nic o mów nie mówią. Chodzi mi o aukcje na allegro. W MM widziałem że są tylko wersje Move, więc sprzedawca na alledrogo może coś przeoczył. Chcę się upewnić bo mogę te 10zł dopłacić i mieć wersję Move. Chyba że każda wersja wykorzystuję Move, a niektórzy robią hłit marketingowy :thumbsup:

Opublikowano

Każda obsługuje move'a (a -chyba-po patchu również 3D), o ile nie grasz w wersję na X360 :thumbsup:

Opublikowano

Juze mam dokladnie taki sam problem moja kopia nie dziala na ps3 moim i kumpla wiesza sie dokladnie w tym samym momencie oczywiscie plytka nie ma nawet ryski czy pylka kurzu stalo sie tak jak odstawilem 2k11 na kilka tygodni i od tego czasu juz nie da sie jej zaladowac

Opublikowano (edytowane)

i mi sie wieszała przez co oddałem ją do "wymienialni", o dziwo bo miałem ją przez 3 tygodnie, chodziła ok i nagle cos sie zaczeło dziac, gra łapała czeste zawieszki. Moze jakis save sie uszkodził i "robił jaja'?

Ubolewam bo gra była przednia, przesiadłem sie z 2k9 i przeskok był ogromny :verymad:

aha, tylko, ze mi sie wieszała podczs meczu, nie jak wam w menu..

Edytowane przez Orson
Opublikowano

Juze mam dokladnie taki sam problem moja kopia nie dziala na ps3 moim i kumpla wiesza sie dokladnie w tym samym momencie oczywiscie plytka nie ma nawet ryski czy pylka kurzu stalo sie tak jak odstawilem 2k11 na kilka tygodni i od tego czasu juz nie da sie jej zaladowac

siema jak chcesz pograc to bez zalogowania sie wiesz o co chodzi . mi wchodzi za kazdym razem pod warunkiem ze neta nie podlaczysz pozdro !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pomoże ktoś z wbiciem jednego pucharku (oczywiście po powrocie PSN)? Chodzi o All for One (Win one online crew game), najlepiej ktoś z własną drużyną.

Z chęcią pomogę i przy okazji też bym wpił sobie tego trofika.

Opublikowano (edytowane)

Pisałem już w dziale z trofeami, ale tam chyba nikt nie zagląda. Jakie są warunku trofea My Rookie of the Year? Rozegrałem około 30 spotkań (czas kwarty od 4 do 1 minuty), ponad połowę spotkań pominąłem. Przyznano mi ROTY, a nawet MVP, ale pucharek My Rookie of the Year nie wpadł.

EDIT: Dziwne, zagrałem jeden 'drill' po przyznaniu RotY i pucharek wpadł.

Edytowane przez Aleks
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Ja nie wiem w sumie DLACZEGO ale ta gra jest chyba najlepszą grą sportową wszechczasów. Po prostu czuję się jakbym naprawdę oglądał mecz NBA, nawet jakbym w nim brał udział :D Jaram się tą grą po raz milionowy, nie grałem z pół roku, znowu odpaliłem i znowu kopara w dół. Tryb z Jordanem? Jak na to nikt nie wpadł wcześniej? Mióóóóóód! <3

edit: I komentator odnoszący się do MJ per Your Airness. ;D

Edytowane przez Oran
Opublikowano

bym się nie obraził jak by co roku wstawiali kogoś nowego. Magic i Lakers, Larry i Celtics, Bad Boys, Hakeem i Rockets, Shaq i Lakers, Duncan i Spurs. wiadomo, że nic nie jest w stanie przebić MJ ale byłyby to całkiem fajne dodatki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To jest random chyba, po prostu koles musi miec dobre wsady (np. J-Richem mi sie udalo cos takiego zrobic). Najlepiej jak biegniesz na kosz to dawaj prawego ANALoga do tyłu (czyli np. jak biegniesz w lewo na kosz to ANALoga daj w prawo)