Skocz do zawartości

NBA 2K11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja na pewno kupuję, choćby dla samego pogrania Jordanem i spółką :D Przeczytałem, że jednym z obdlokowywanych trybów jest "MJ: Creating a Legend", gdzie staniemy sie MJ'em w jego rookie season - jesli to oznaczaloby odwzorowanie calej NBA z tamtych czasów to normalnie :blink: :o :woot:

Edytowane przez Bartg
  • Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja na pewno kupuję, choćby dla samego pogrania Jordanem i spółką :D Przeczytałem, że jednym z obdlokowywanych trybów jest "MJ: Creating a Legend", gdzie staniemy sie MJ'em w jego rookie season - jesli to oznaczaloby odwzorowanie calej NBA z tamtych czasów to normalnie :blink: :o :woot:

Całęj to chyba nie, ale głównych rywali takich jak Isah Thoms, Drexler, Ewing, Barkley :) nice

Opublikowano (edytowane)

Na razie znalazłem tylko jedną wadę gameplayu - obręcz. Czasami piłka odbija się od niej zdecydowanie za mocno i przez to nawet połowa layupow lubi sobie nie wpasc :/ Momentami jest to wkurzajace - idzie sobie idealne layup o tablice, ale pilka zahacza minimalnie o obrecz, a ta oddaje jakby byla z kauczuku :/ No i nadal dzwiek pilki uderzajacej w obrecz jest dosc dziwny, a na pewno nie do konca realistyczny.

Haha Nba Elite musiało być strasznym crapem, bo EA zdecydowała sie przeniesc premiere na przyszly rok (!!) LOL ! :lol:

Kolejny trailer

http://www.youtube.com/watch?v=_AAX2YOBPnQ

E kariera Jordanem to po prostu tryb my player, tylko startujemy MJ'em we wspolczesnej Nba :/

Edytowane przez Bartg
Opublikowano

Nie zauważyłem ;) Pocisnalem troche w My PLayer, dostałem sie do skladu Timberwolves na koniec ławki ( szfak najgorsza druzyna w lidze ) i jest fajnie, chlopek ma cienkie statsy, wiec ma problemy z konczeniem podstawowych akcji pod koszem, a nie jak w 2K10, gdzie nie bylo problemu rzucac po 50-60% z gry od poczatku. Na razie mam z gry 32% ( Silny skrzydlowy ), z wolnych lepiej bo 80% ( wzialem animacje Amar'e, bo latwo wyczuc :P ), 5 zbiórek i blok w 15 minut/mecz :)

Opublikowano

A skąd już masz ? :) ja dziś wziąłem preordera z 4 konsole. Fajne jest to, że z powodu tych MJ greatest moment bankowo nie sprzedam tej części przed NBA 2k12 (wcześniej zawsze tak robiłem)

Opublikowano

A skąd już masz ? :) ja dziś wziąłem preordera z 4 konsole. Fajne jest to, że z powodu tych MJ greatest moment bankowo nie sprzedam tej części przed NBA 2k12 (wcześniej zawsze tak robiłem)

U mnie w mieście też nigdzie nie można znaleźć. No nic trzeba poczekać :)

Opublikowano

Sprite bo jeszcze premiery nie było, więc nie wysilaj się, bo pewno nie znajdziesz. Po premierze też możesz mieć kłopoty, chyba, że masz jakiś sklep z grami w mieście, bo molochy często pomijają NBA 2k11 kosztem produkcji od EA.

Opublikowano

Sprite bo jeszcze premiery nie było, więc nie wysilaj się, bo pewno nie znajdziesz. Po premierze też możesz mieć kłopoty, chyba, że masz jakiś sklep z grami w mieście, bo molochy często pomijają NBA 2k11 kosztem produkcji od EA.

A no racja. Premiera przecież dopiero 5 października. Uff a już się bałem :)

Opublikowano

Hmm mam ciekawego "buga", dziwna sprawa - w My Player, gdy moj chlopek ma rzucac wolnego wylacza mi sie pad za kazdym razem, i to nie raz, a np 10 razy O_____o W kazdej innej grze, ba w kazdej innej sytuacji w 2k11 dziala normalnie.