Gość Opublikowano 16 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2011 spatchowałeś? może płyta porysowana? nie miałem miałem takich problemów, u mnie wszystko było git Cytuj Odnośnik do komentarza
juzekmbs 1 Opublikowano 16 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2011 spatchowałeś? może płyta porysowana? nie miałem miałem takich problemów, u mnie wszystko było git plyta jest w perfekcyjnym stanie gdy usune wszystkie save to wtedy wczytuje . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2011 Nie pamiętam, czy gra wymaga instalacji, ale jak tak, to może też wywal instalkę. Podpięta do neta? Dziwna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
juzekmbs 1 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2011 Nie pamiętam, czy gra wymaga instalacji, ale jak tak, to może też wywal instalkę. Podpięta do neta? Dziwna sprawa. [gry nie trzeba instalowac gram przez neta tez tego nie rozumiem chyba sobie juz podaruje to 2k11 albo sproboje za jakis czas . dzieki za pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza
juzekmbs 1 Opublikowano 22 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2011 juz mam trzeba rozlaczyc neta przed wlozeniem plytki do ps3 i wgrywa bez problemu szkoda ze juz aktualizacje sie nie robia swietna gierka szkoda ze takie bugi posiada . Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2011 A są 2 wersje NBA? Bo raz widzę wersję Move a raz wersję w której nic o mów nie mówią. Chodzi mi o aukcje na allegro. W MM widziałem że są tylko wersje Move, więc sprzedawca na alledrogo może coś przeoczył. Chcę się upewnić bo mogę te 10zł dopłacić i mieć wersję Move. Chyba że każda wersja wykorzystuję Move, a niektórzy robią hłit marketingowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2011 Każda obsługuje move'a (a -chyba-po patchu również 3D), o ile nie grasz w wersję na X360 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2011 Juze mam dokladnie taki sam problem moja kopia nie dziala na ps3 moim i kumpla wiesza sie dokladnie w tym samym momencie oczywiscie plytka nie ma nawet ryski czy pylka kurzu stalo sie tak jak odstawilem 2k11 na kilka tygodni i od tego czasu juz nie da sie jej zaladowac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 27 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2011 (edytowane) i mi sie wieszała przez co oddałem ją do "wymienialni", o dziwo bo miałem ją przez 3 tygodnie, chodziła ok i nagle cos sie zaczeło dziac, gra łapała czeste zawieszki. Moze jakis save sie uszkodził i "robił jaja'? Ubolewam bo gra była przednia, przesiadłem sie z 2k9 i przeskok był ogromny aha, tylko, ze mi sie wieszała podczs meczu, nie jak wam w menu.. Edytowane 27 kwietnia 2011 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 27 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2011 ja już chyba z miesiąc jej nie dosiadłem ale jutro przetestuje, może to jaki błąd zbiorowy czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza
juzekmbs 1 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2011 Juze mam dokladnie taki sam problem moja kopia nie dziala na ps3 moim i kumpla wiesza sie dokladnie w tym samym momencie oczywiscie plytka nie ma nawet ryski czy pylka kurzu stalo sie tak jak odstawilem 2k11 na kilka tygodni i od tego czasu juz nie da sie jej zaladowac siema jak chcesz pograc to bez zalogowania sie wiesz o co chodzi . mi wchodzi za kazdym razem pod warunkiem ze neta nie podlaczysz pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 8 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2011 Pomoże ktoś z wbiciem jednego pucharku (oczywiście po powrocie PSN)? Chodzi o All for One (Win one online crew game), najlepiej ktoś z własną drużyną. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 8 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2011 W tej grze do online potrzebny jest jakiś kod? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 8 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2011 nie Cytuj Odnośnik do komentarza
cwieri 92 Opublikowano 9 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2011 Pomoże ktoś z wbiciem jednego pucharku (oczywiście po powrocie PSN)? Chodzi o All for One (Win one online crew game), najlepiej ktoś z własną drużyną. Z chęcią pomogę i przy okazji też bym wpił sobie tego trofika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 13 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2011 (edytowane) Pisałem już w dziale z trofeami, ale tam chyba nikt nie zagląda. Jakie są warunku trofea My Rookie of the Year? Rozegrałem około 30 spotkań (czas kwarty od 4 do 1 minuty), ponad połowę spotkań pominąłem. Przyznano mi ROTY, a nawet MVP, ale pucharek My Rookie of the Year nie wpadł. EDIT: Dziwne, zagrałem jeden 'drill' po przyznaniu RotY i pucharek wpadł. Edytowane 13 maja 2011 przez Aleks Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 19 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2011 (edytowane) Ja nie wiem w sumie DLACZEGO ale ta gra jest chyba najlepszą grą sportową wszechczasów. Po prostu czuję się jakbym naprawdę oglądał mecz NBA, nawet jakbym w nim brał udział Jaram się tą grą po raz milionowy, nie grałem z pół roku, znowu odpaliłem i znowu kopara w dół. Tryb z Jordanem? Jak na to nikt nie wpadł wcześniej? Mióóóóóód! <3 edit: I komentator odnoszący się do MJ per Your Airness. ;D Edytowane 19 czerwca 2011 przez Oran Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 20 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2011 chcieć to pewnie chcieli ale chyba mało kto mógł sobie kiedyś pozwolić na wykupienie marki MJ do gry. tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
JoZi 14 Opublikowano 20 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2011 Ciekawe czy ta akcja z MJ ti klasycznymi Bullsami to jednorazowy zabieg czy w 2K12 też to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 21 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2011 bym się nie obraził jak by co roku wstawiali kogoś nowego. Magic i Lakers, Larry i Celtics, Bad Boys, Hakeem i Rockets, Shaq i Lakers, Duncan i Spurs. wiadomo, że nic nie jest w stanie przebić MJ ale byłyby to całkiem fajne dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 4 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2011 (edytowane) Panowie kończymy nabór do kolejnej edycji najlepszej Polskiej ligi w nba 2k11 na PS3. Chętny zapraszam na forum, ewentualnie można napisać do mnie na gg http://www.elitesports.pl/forum/viewforum.php?f=234&sid=9529a3dbed2d0d48d663359022b974a6 Edytowane 4 lipca 2011 przez balon1984 Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 7 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2011 Jak zrobić 360 między nogami? Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 8 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2011 np. tak http://www.youtube.com/watch?v=BTVpk04x8Rk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 8 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2011 Widzę, że błyskotliwością nie grzeszysz. Zadałem to pytanie w temacie o gierce, więc chyba miałem na myśli 360 btwn legs w gierce. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 8 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2011 To jest random chyba, po prostu koles musi miec dobre wsady (np. J-Richem mi sie udalo cos takiego zrobic). Najlepiej jak biegniesz na kosz to dawaj prawego ANALoga do tyłu (czyli np. jak biegniesz w lewo na kosz to ANALoga daj w prawo) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi