Suavek 4 927 Opublikowano piątek o 13:20 Opublikowano piątek o 13:20 To tu nie podpowiem. Nie widziałem konkretnych zestawów farb do danego modelu. Tylko wspomniane markery np. dla serii Seed, UC itp. W instrukcjach są sugestie kolorów dla poszczególnych segmentów, ale zawsze wydawało mi się, że to dla profesjonalistów, do wymieszania odpowiednich farbek. Nie na moje nerwy i umiejętności, czy raczej ich brak. Nie mam za bardzo gdzie korzystać z aerografu, to większe elementy malowałem spray'em na balkonie, a mniejsze ręcznie pędzelkiem, ale przyznaję, że wszystko amatorsko. Figurki warhammera w życiu bym nie pomalował... ani nawet innego prawdziwego modelu. Modele RG, jak obejrzałem recenzje Nu, Hi-Nu oraz God Gundam, bardzo chcę, żeby się udały, bo nawet bez malowania wyglądają super, jak już się kalki nałoży. MG może sobie kiedyś kupię na próbę, ale ogólnie wolę mniejsze modele, czy figurki. Właśnie Heavyarms rozważałem w wersji MG, ale ostatecznie padło na HG. Cytuj
Suavek 4 927 Opublikowano niedziela o 20:42 Opublikowano niedziela o 20:42 Spoilery GQuuuuuux. Leaki się potwierdzają. Jestem zaintrygowany. Spoiler Na 4chanie jest tego więcej, ale nie chcę sobie całkiem psuć seansu. EDIT: Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Zamiast wypluwać takie potworki to by skupili się na drugiej części "Hathaway's Flash" albo nie wiem mini seria na podstawie Sentinela. Tam od zawalenia fajnych mecha design to by bandai miało co sprzedawać;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi