Gość ako Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 (edytowane) Eurogamer dał 4/10 Generalnie recki lekko studzą hype, no ale w przyszłym tygodniu sam obadam. Tylko oczywiście polska wersja by Cenega nie może mnie do siebie przekonać, a na Stimie 200zł trzeba wygrzebać Edytowane 26 Sierpnia 2010 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Eurogamer to idioci w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 zakończenie tej gry to jakieś nieporozumienie.dlc chcą nam wciskać czy cdn.w mafii3? Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Stawiam na DLC, wątpie żeby kazali nam tak długo czekać z normalnym zakończeniem aż do 3 mafii... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 NIC PIRACKIEGO Gdyby walczył stylem tygrysa, to by wygrał. W 6 rozdziale było wg mnie najśmieszniejsze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bandi 5 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) Eurogamer - ładnie pojechał http://www.wykop.pl/...ja-tylko-u-nas/ Tu polska recenzja z oceną 9/10 Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez Bandi Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitrom 38 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) Są w wersji PC jakieś ruchome pociągi, czy kolejka nadziemna? Na konsoli pociągi stoją w miejscu na peronie, choć słychać lokomotywę, to nie ma szans jej dojrzeć, a wejście na peron kolejki nadziemnej jest zamknięte. szkoda, bo to bardzo budowało klimat w 1wszej Mafii Policja nie reaguje na przekraczanie prędkości, bzdura, mnie już tym wnerwiają Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez Nitrom Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 No dobra, na znacznie przekroczoną prędkość reagują. Ale czerwone światło, jazda pod prąd i nieznaczne przekroczenie limitu prędkości ich nie interesuje. Jak się jedzie z innymi postaciami, to one mówią, że było czerwone itp, a policja nawet jak stoi pierwsza na światłach i się ich wyprzedza, nie reaguje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitrom 38 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 jak jedzie sie 45 mil to raczej nie reaguja, ogolem, działają podobnie jak fotoradary:) jazda pod prad to racja. mnie i tak najbardziej uderza brak tramwajow, kolejki Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Są w wersji PC jakieś ruchome pociągi, czy kolejka nadziemna? Ja widziałem pociąg, który jechał wiaduktem całkiem fajnie wyglądał, więc szkoda, że tylko mignął. Tramwaje w jedynce były fajne ale jak się w nie przywaliło bo akurat skręcały to kapica była... Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitrom 38 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Są w wersji PC jakieś ruchome pociągi, czy kolejka nadziemna? Ja widziałem pociąg, który jechał wiaduktem całkiem fajnie wyglądał, więc szkoda, że tylko mignął. Tramwaje w jedynce były fajne ale jak się w nie przywaliło bo akurat skręcały to kapica była... kompletnie nie wiem czemu pozbyli się klimatycznej komunikacji miejskiej . . . Dobre i to, że chociaż mignął, będę go poszukiwał hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Właśnie skończyłem - gra jest świetna,ale do ideału sporo brakuje. Ciekawa i zaskakująca historia z kilkoma niezłymi zwrotami akcji - tylko finał do d.py ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Fajna gierka, 7.5/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
molly 311 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zaskoczyłem się bardzo. Od początku zafascynowany grafiką (jak dla mnie jest przepięknie) i wyjątkowo porywającym i wiarygodnym światem byłem dobrze nastawiony... nastawiony na free roaming, bo jakoś pierwsza Mafia pod względem scenariusza mnie nie zjadła. No ale jestem pod koniec gry prawie i cieszę się jak dziecko, bo dawno żadna gra mnie tak nie wciągnęła - fabuła jest zaje'bista. Całkiem poważny spoiler na temat scenariusza na dole! Jak wyszedłem z więzienia i wróciłem do miasta po latach, wszedłem do domu i puściłem radio, a tam "Rebel rouser", to zacząłem zwracać uwagę na ścieżkę dźwiękową - jest świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 (edytowane) Skonczylem giere, generalnie ok. Outro wydaje sie byc uciete za wczesnie no ale mamy co mamy. Sama fabula daje rade. Teraz minusy: - Brak autobusow, pociagow jakos przeboleje bo free roaming w Mafii zawsze mnie gorszyl - paskudne stare samochody itd. Ale to, ze nie mozna korzystac z taxi to juz jakas fuszerka ze strony developera. - "GPS" po ustawieniu wlasnego markera to jakis smiech na sali i jak za drugim razem przeje balem prawie cale miasto aby dojechac do celu to szlag mnie trafil. Dojazd do misji jest normalny, a juz do wlasnego markera system najchetniej poprowadzil by mnie przez Dallas i Oklahome. Zenada. - Zniszczenia samochodow bez rewelacji - 4 dzwony w slup i tylko pogiety przod to za malo. Apex Physics mam na maksa a zniszczenia auta troche nie z tej epoki. Do tego za kazdym razem mozna uruchomic samochod zagladajac pod maske i przywiazujac tloki sznurowkami aby nie wyskoczyly i mozna jechac dalej - co to za farsa ? - 10 butikow w calym miescie a w kazdym za lada ta sama baba - no ku rwa nie dalo sie innej laski tam losowo zapodac ? Przez to tylko ginela za kazdym razem jak widzialem ten dretwy blond manekin. - Policjanci idioci - mozna jechac na pale obok nich przez czerwone, pod prad a ich to nie rusza. - Zima wypada slabo graficznie a juz jednolita bumpmappowa tekstura drogi to cios ponizej pasa bo wyglada gorzej niz srednio. Prawde mowiac, sadzilem, ze bedzie co w stylu "sladow na sniegu" jak w jakims nowszym Colinie McRae a tu taka mala kupa. In plus to zachowanie opony - reaguje na hamowanie, amortyzacje itd. W koncu gra gdzie opona jest gumowa. Edytowane 29 Sierpnia 2010 przez Yacek Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 U mnie też gra już "pękła". :-) DLC to kwestia czasu, oczywiste zostawienie furtki. Wg mnie zostało jeszcze bardzo dużo niewykorzystanych miejscówek i motywów. Więc czekam. Niestety z minusami trzeba się pogodzić. Tępota SI + system osłon czyni grę bardzo łatwą nawet na najwyższym poziomie. Ale z plusów warto wymienić klimat (muzyka + samochody i garnitury :-) ), w miarę ciekawą fabułę i przyjemny model jazdy. Ode mnie mocne 8 i czekam na resztę gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Pojawiła się modyfikacja która pozwala na normalny free roam, dla zainteresowanych, wygóglajcie - Mafia II - Costa's Freeroam Mod Cytuj Odnośnik do komentarza
ds 29 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 wlasnie przeszedlem... juz w polowie gry czulem, ze 'jedynki' nie przebije, co prawda koncowe misje byly juz bardziej jarające ale to za malo... porazka jest brak trybu free ride, co z tego, jest ten mod ale dlaczego tworcy nie umiescili tej opcji w grze? brak bonusow po przejsciu typu free ride extreme z jedynki tez dziwi. w jedynce dziwne misje pozwajacace dobyc fikuśne fury faktycznie przedluzaly rozgrywke a w dwojce mam odpalac misje i szukac plakatow i plejbopjow zagladajac w kazda szpare miasta? nie jestem fanem tego typu poszukiwan w grach i zawsze te 'misje' zlewalem, mogloby to funkcjonowac jako dodatkowa opcja w jakims free ride ale w takiej formie jak to jest teraz to niezla lipa. szkoda tez, ze zrezygnowano z terenow wiejskich za miastem, samo ich zwiedzanie w poprzedniczce bylo ciekawe a i misja na farmie miala swoj mega klimat. mafia 2 to krok wstecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 No właśnie, po ch.uj freeroam w tej gierce, skoro nie ma tu co robić? No chyba, że ktoś jara się szukaniem plakatów, to powodzenia i miłej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Nie te czasy panowie. Coś mi tu śmierdzi że takie "dodatki" jak nowe tereny czy misje poboczne/free roam, to odstaniemy... w jakimś płatnym DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Nie mogę zdobyć acziwa "Hey Joe", komuś się udało czy to jakiś bug? Z tego co wiem chodzi o posprzątanie ciała z baru w końcówce 10 rozdziału, ale acziwa nie zalicza... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 (edytowane) Tiaaaaa. Edytowane 4 Września 2010 przez Yacek Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 http://www.youtube.com/watch?v=p2SUxq0gBN0&NR=1&feature=fvwp skoro już jesteśmy w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 IMO chybiony pomysł. "New arcade-style gameplay", niech sobie to wsadzą. I te punkty za robienie zadymy... litości. Już wiem że tej inwestycji nie popełnię, szkoda kasy Cytuj Odnośnik do komentarza
mlokon 8 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 (edytowane) czemu jak zaczynam gre gostkowi pikawa napier.dala i dostaje strzala od goscia i leże i sie nie podnosze? xD /bo piracisz / stona o rly? Edytowane 7 Września 2010 przez mlokon Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi