Skocz do zawartości

PES 2008 - problem z grą online

pampelun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dzisiaj firma multiplay ktora dostarcza mi internet na osiedle skonfigurowala mi router abym mogl korzystac z neta na laptopach przez wifi, a takze abym mogl podlaczyc do ktoregos z 4 pozostalych kanalow kabelek laczacy router z konsola.

Po odpaleniu Pro Evo konsola laczy sie z routerem przy polaczeniu DNS, natomiast po probie zarejestrowania sie lub tez wejscia na lobby wyskakuje komunikat "Connection Lost"

Gdzie jest problem? Dlaczego router nie wysyla sygnalu w swiat?

Co mam zrobic ?

Pozdrawiam i dziękuje za pomoc.

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Masz dostęp do playstation network? Masz dostęp do ps store ? Jeżeli na te pytania odpowiedziałeś "tak" to w takim wypadku nie działa już online w pesie 2008. Sprawdź czy w innych grach ci działa internet.

Opublikowano

Masz dostęp do playstation network? Masz dostęp do ps store ? Jeżeli na te pytania odpowiedziałeś "tak" to w takim wypadku nie działa już online w pesie 2008. Sprawdź czy w innych grach ci działa internet.

Ps Network w jakim sensie?

PS Store - nie wiem o czym mowisz. Jesli bedziesz mial chwile to odezwij sie na gadu. Moj numer: 464802

Pozdrawiam

Bartek

Opublikowano

Ostatnio włączyłem PES 2008 (pc) i online nie działało, chyba już nie jest dostepne...

Opublikowano

mam PS2. Kurde... czyli nie ma teraz PRO EVO na PS2 zeby pograc online, ale lipa...

Dzięki za info dot. tego ze sprawdzałeś i Online nie działa. Przynajmniej bardziej wierze w to, że mój net jest normalny, i router tez.

Opublikowano (edytowane)

Na PS2 pro evo 2008 to zupełnie inna gra niż na PS3, X360 i PC. Wersja na ps2 miała wyłączony online w momencie kiedy wyszedł pes 2009 ( w którym już nie ma trybu online ). Sam się wtedy bardzo zawiodłem, szkoda bo to jeden z najlepszych pesów jakie były.

Edytowane przez zajman
Opublikowano

Wersja na ps2? Najpopularniejszy w Polsce i zagranicą, turnieje największe, ludzi grało w to najwięcej. Wersja na ps3 była bidna.

a ok, grałem w wersje pc,ps3

Opublikowano

Ja w sumie tego nie rozumiem, jak mozna zrezygnowac z online w momencie gdy to bylo takie popularne (mowie o PES 2008) Pamietam ile sie to ogralem z angolami i hiszpanami - wspomnienia... Sa jakies turnieje organizowane w polsce na PES ? Mnie w sumie interesowalby krakow, ale zadnych wiesci na ten temat nie slyszalem. Chyba mania na PES w polsce troszeczke siadla.