buchi86 0 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Witam Wiele godzin dziennie spędzam przed LCD a to grając na konsoli, a to szperając w sieci czy oglądając jakiś film. Mam kanapę ale jest to wielce niewygodne siedzisko po paru godzinach. Interesuje się zakupem fotela odpowiedniego do grania, oglądania filmów, itd. Interesowałem się różnymi specjalistycznymi fotelami do gier i jedyne co mnie w nich kręci to sprzężenie wibracji z dźwiękiem. Generalnie chciał bym aby fotel ten był WYGODNY i nie wpływał tak negatywnie na mój kręgosłup jak różne pozycje przyjmowane na kanapie (oczywiście podczas gry:P). Ogólnie ktoś testował jakiś fotel gracza? Jak sprawdzają się te wibracje sprzężone z dźwiękiem? Z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Opublikowano 10 sierpnia 2010 jedyne co mi przychodzi do głowy: http://www.psxextreme.info/topic/34266-hc-roomy/page__st__1360 post #1369 Cytuj
buchi86 0 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 10 sierpnia 2010 jedyne co mi przychodzi do głowy: http://www.psxextreme.info/topic/34266-hc-roomy/page__st__1360 post #1369 Zastanawiam się właśnie nad fotelem COMMANDER II. Jego główna zaleta to możliwość złożenia i schowania w dowolnej chwili. Ale to nie jest, aż tak istotne. Ktoś to używał? Ktoś ma jakieś inne pomysły? Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Opublikowano 10 sierpnia 2010 uderzyłem w google - prawie tysiak za fotel. raczej nie jest warty takiej ceny. podobny tylko że bez wibracji na allu po 150zł Cytuj
buchi86 0 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 10 sierpnia 2010 uderzyłem w google - prawie tysiak za fotel. raczej nie jest warty takiej ceny. podobny tylko że bez wibracji na allu po 150zł Wiem o czym piszesz, bo dokładnie ten sam znalazłem na Allegro:). Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Z własnego doświadczenia polecam fotel Poang z Ikei. Nie ma żadnych bajerów, wibracji i innych głośników, ale jest po prostu niesamowicie wygodny. Nie czuję nigdy dyskomfortu nawet po kilku godzinach gry. Pozycja jest dość wygodna, pozwalająca równocześnie siedzieć wygodnie, ale na tyle prosto, że łatwo zachować koncentrację. Po dwóch latach i kilkudziesięciu tysiącach GS wystawiłbym najwyższą ocenę. Cytuj
buchi86 0 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 11 sierpnia 2010 Nikt nie ma żadnych innych propozycji? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi