rkBrain 28 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Czy ktoś w to w ogóle gra? Cytuj
Winter 0 Opublikowano 15 grudnia 2011 Opublikowano 15 grudnia 2011 Ten post pozostający bez odpowiedzi przez ponad rok, jest co najmniej niepokojący. Tym bardziej, że właśnie kupiłem tą grę w ramach mojego świątecznego programu nadrabiania zaległości. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 15 grudnia 2011 Opublikowano 15 grudnia 2011 Oj, chyba offline cie czeka. Sprobuj na stronach takich jak ps3trophies.org albo ps3trophies.comm, jesli bedziesz chcial zdobyc jakies trofea online. Cytuj
Winter 0 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 Po odpaleniu multi, byłem miło zaskoczony. Okazuje się, że online jest i ma się całkiem dobrze. Gdyby ktoś jednak chciał odświeżyć sobie kampanię, dajcie znać. Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 Mam tę grę od ponad pół roku i jedną kampanię przeszedłem z randomowymi ludźmi w coopie - gra wielu Amerykanów i Japończyków, dzięki czemu o każdej porze dnia można kogoś znaleźć. Odblokowałem właśnie poziom extreme, ale po pierwszej próbie stwierdziłem, że bez żywych ludzi byłaby to droga przez mękę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi